Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Jag vet inte hur klart det har framgått här i bloggen, men min framtid har varit lite osäker den senaste tiden. Jag vill stanna på irland, men min värdfamilj ska flytta, och jag har haft knappt om tid att hitta ny familj/nytt jobb. Min högsta önskan var att få ett vanligt jobb, och idag.. efter nervositet inför intervjun och lång väntan fick jag äntligen lyckobeskedet. Jag har fått anställning på IBM i dublin.. och jag har kontrakt där för 11 månader, som sen kan förlängas årsvis.. Asa och jag hoppade och skrek av glädje när jag la på luren. Känslan är obetalbar!!!

Planen nu är att hitta lägenhet som antingen ligger nära jobbet eller i city center.. Men det löser sig nog snart.. Fasen vad underbart detta är!

Nu är jag hos Asa.. det är toppen som vanligt. Jag kommer att sakna henne massor när jag åker till sverige nu, men nu har vi lärt oss att vara ifrån varandra på ett annat sätt.. så detta klarar vi!

Imorgon ska vi en sväng till Cork.. ska bli kul att se denna stad också. På söndag bär det av tillbaka till Dublin och jag ska tvätta och packa massor.. sen blir det sista utgången med Claudia på ett tag. Jag har mitt quest.

Snart ses vi där hemma i sverige..

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

RSS 2.0