Dagen idag

Jösses vilken dag.. vaknade imorse och kände mig krasslig.. jag får verkligen inte vara sjuk nu... Alla tänker att "åh vad skönt, lååånghelg" men icke för mig. På onsdag ska jag jobba 7-16 (uh!), torsdag är det spelning kl 10 (kul efter valborg! Usch!), fredag jobbar jag 15:30-21:30.. och all ledig tid jag har under helgen måste jag spendera framför datorn, och skriva massor på projektarbetet, kvinnligt, manligt, mänskligt-arbetet, spanskan, engelskan.. och all tid utöver det så måste jag plugga på filosofin.. om jag överlever veckan så är det ett under!

Jag saknar Erik massor, det känns som att vi inte har setts på år och dar (egentligen är det väl några veckor sen, men på tok för långt iaf!) Han är en av de bästa killarna på jorden.. min framtide make (enligt honom?) och pappan till mina barn (han är tydligen morbror till Emilia också, jag har inte riktigt godkänt det än).. Jag vill bara ta en fika med honom och kunna prata igenom allt.. han förstår allt.. han vågar prata om allt.. han vågar ta konflikter.. han snackar inte skit.. Han är bara Erik helt enkelt. Jag har fortfarande sparat smset där det står "Du skulle varit här, Winnerbäck funkar inte utan dig" Det kom precis när jag behövde det som bäst också.. den kvällen när allt var piss.. usch! Erik jag saknar dig!

Han beter sig precis som vanligt.. jag visste att det skulle bli såhär.. ena stunden känns allt normalt och bra igen... och sen så blir det som vanligt.. varför bryr jag mig fortfarande?.. "För att klargöra, jag ska alltså inte bry mig mer?" "jag vet inte".. tydligt och bra! (eller inte)

Det andra vill jag inte ens skriva om.. om han inte kan säga det till mig, utan istället pratar skit om mig så är det absolut inte värt det.. sätt dig inte på en pedistal om du inte är värd platsen! Så jävla viktigt är det inte!

"All you want is a beauty queen"

Skaka rumpa

image86Jävlar vilken rolig kväll det var igår! Det blev spontanutgång med Asa. Jag åkte till henne på kvällen, vi gjorde iordning oss (hon gjorde iordning oss), drack lite äcklig sprit och sen drog vi in till stan. Planen var att gå till Vatra, men när vi gick förbi såg det bara ut som att det var puckon där inne. Så vi gick till helensparken, pratade lite, drack lite. Asa var inte sugen på att gå ut längre.. så jag tjatade lite.

Tillslut fick vi vet att Andreas var där, och då blev Asa plötsligt villig att gå dit igen (Sötnos! :D) Så vi går dit och umgås med honom lite.. och sen drar vi igång.. jag skakade så mycket rumpa (Försökte dansa) så att jag har träningsvärk i hela benen idag. Asa och Andreas tyckte att jag var konstigt, men shit vad kul jag hade. Jag blev också skuldfri igår. Asa sa att jag skulle få 100 kr om jag gick upp och dansade med en konstig kille.. sen höjde hon insattsen till skuldfri (135kr).. och då gjorde jag det.. skiiiitkul! :D

Sen gick Andreas hem.. så jag och Asa skakade ännu mer rumpa.. skoj som fasen!.. Underbar kväll gumman! Så härligt. Precis vad jag behövde. Kvällen avslutades med Donken och snack på rese. Bra skit!

Mums mums mums på killen i morgonrock.. så jävla söt! haha.. blir lätt att försöka träffa honom igen. På något sätt.

Sen på rese. Bara det lilla var precis vad jag behövde. En blick och ett leende.. det gör mig fortfarande glad :).. undrar vem han var.

Jag var galen igår, och det behövde jag! Yes!

"Alla som inte dansar är våldtäktsmän" (då stod han still :P)

Filt och ett täcke

Hej hopp..
jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. det är dumt, jag kan egentligen bara skriva när jag vill få ur mig något hemskt, eller om jag mår dåligt över något. Detta betyder inte att jag inte mår dåligt över saker just nu, men vissa saker och tankar passar inte i bloggen, för många okända som läser. För många som inte ska få veta allt. Alla vet för mycket om mig redan, det är fan obehagligt.

Jag är klantig, jag lyckades klämma fingret i en pianopall idag.. det började bloda, och nu är det ömt :(

Nu vet jag precis hur det kommer vara.. Inget alls i helgen. Inte ett ord. Sen är allt som vanligt igen på måndag. "Jag vill inte vara osams med dig".. Nehe? Men visa det någon gång då.. igår var bra, men man kan inte bygga vänskap på så lite.. det blir liksom inte bra.. Ibland vill jag inget hellre än att ha tillbaka det som fanns i höstas.. helst motvinden.. då var allt perfekt.. men nu inser jag att det aldrig skulle fungera. Jag klarar inte av att inte kunna prata med en person, då går jag sönder. Om det drar igång igen så är det som att försöka lägga tegelstenar i kvicksand istället för på vanlig mark. Vi kommer att sjunka och gå ner oss.. Inte bra för någon av oss tror jag. Eller ja, när det är som bäst då mår jag underbart, precis perfekt. Men sen finns det backarna neråt, och jag orkar inte med dem..

Nu blev det endel ändå..

"Well, I may not go to heaven. I hope you go to hell"

Bra kväll

Bra kväll ute.. nu är pasta, kyckling och fetaost bästa nattmaten!... Blir nog ett sex and the city-avsnitt innan jag ska sova.. 

Pyss

Dagens Soundtrack - Somliga går med trasiga skor (Cornelis Vreeswijk)

image85 Älskar klänningen. Studenten?

"Somliga går med trasiga skor,
säg vad beror det på.
Gudfadern som i himmelen bor,
kanske vill ha det så.

Gudfadern som i himmelen bor,
blundar å sover sött.
Vem bryr sig om ett par trasiga skor,
när man är gammal å trött.


Vem bryr sig om hur dagarna går,
dom vandrar som dom vill.
Medborgare om etthundra år,
finns du ej längre till.


Då har nån annan tagit din stol,
det vet du inte av.
Du känner varken regn eller sol,
nere i din mörka grav.

Vem bryr sig om hur nätterna far,
jag bryr mig inte ett spår
Bara jag får ha mitt ansikte kvar,
Dolt i min älsklings hår


Jag är en tvivelaktig figur,
duger ej mycket till.
Bakom ett hörn står döden på lur,
han tar mig när han vill.


Somliga går med trasiga skor,
tills dom har slutat gå.
Djävulen som i helvetet bor,
får sig ett gott skratt då."


(Älskar låten också förövrigt. Om Cornelis hade varit levande, så skulle jag vilja gifta mig med honom!)

Vilken dag

Det har varit en härlig dag.. solen har värmt, skoldagen var kort, bra prat med Asa. Allt var toppen helt enkelt..

Gillade igår med.. tyckte om känslan av att det inte var jag denna gången, att han känner något.. även om det verkar ha försvunnit under natten så var det ändå något igår. Något som kändes.

Kursen gick bra också.. vi läste en av mina dikter.. lite obehagligt och pinsamt, men det gick bra.. Sen när jag kom hem visade jag den för mamma.. jag har inte velat göra det, men nu kände jag mig tvungen. Den handlar om Jonathan nämligen, så resten av familjen har faktiskt mer utbyte av den än vad jag har.. Jag träffade honom aldrig. Det känns så konstigt.. tänk om han hade funnits idag.. Hade jag funnits då?.. Om båda hade funnits, hade vi kommit överrens? Hade han haft snygga kompipsar att stöta på? Skulle han fortfarande bo hemma?.. Kan man sakna en människa man aldrig har träffat?

Nu ska jag kolla på några avsnitt av sex and the city.. sen ska jag sova.. Imorgon ska jag göra massa skolarbete, känner mig ganska duktig.. blir kanske lite solande också :)

Måste bara säga att i helgen kändes det som en kniv i hjärtat.. hade jag inte försökt hålla masken så bra som möjligt så hade jag nog nästan börjat gråta.. Det är inte rättvist.. man gör inte så.. va fan!

"Let the sun shine"

Sooooool

Älskar solen! Jag vill bara springa runt på stan, äta glass och titta på folk. Vem är på?

Välkommen till sekten där...

...alla har sex med alla, alla mår dåligt och ingen pratar med någon..

Idag har jag städat.. det känns som att det tog hela dagen.. och om det hade gjort det så skulle jag vara imponerad över min egen seghet, eftersom jag "städade" det mesta igårnatt.. men jag spenderade hela fördagen med att kolla på sex and the city.. och tänkte att jag var tvyngen att städa, men det får räknas som städning.. iaf för mig.

Har varit en jobbig dag förövrigt.. gillar inte detta alls.. träffade Asa nu en sväng på kvällen, och det var riktigt bra! Hade inte jag haft dig så hade jag aldrig varit så stark.. Visst nu har jag fått en "förklaring".. men det duger tyvärr inte.. vet inte om detta någonsin kommer att släppa.. det vore nog bra om det inte gjorde det.. Jag är Carrie, han är Big. (för alla som har sett satc)

Jag vill bara sova nu.. men jag sov för länge i morse och drack kaffe förut.. så nej nej.. men snart så..

Vi har kurs imorgon igen.. vad fasen ska vi ta upp?!?!

"Vem bryr sig om hur nätterna far?
Jag bryr mig inte ett spår.
Bara jag får ha mitt ansikte kvar,
dolt i min älsklings hår."

An end of an era.

Nu har alla gått hem.. lite för dragen för mitt eget bästa..men väldigt trevlig kväll ändå..

Tequila, salt och morot
Tequila, salt och köttbulle..

Jag gillade lätt moroten mer än köttbullen.. men shit vad båda slog.. nu vet Mattias allt, men skit samma... orkar inte bry mig längre.. ikväll bevisade bara att det inte var värt ett piss.. nu har jag äntligen förstått.. snälla låt mig minnas denna känsla imorgon och alla dagar framåt så att jag inte gör samma misstag igen

tack Lotta för det djupa samtalet på toaletten.. ibland gör du mig så glad så att jag vill gråta.. "Du är värd någon så mycket bättre.. försök inte rädda.. hitta bara någon som ger dig den uppmärksamhet du förtjänar".. gumman alltså!

Asa.. även om du inte var här så var du guld ändå.. jag skulle verkligen inte stå ut utan dig.. Min stjärna och ängel!

Nu ska jag sova..

Silver isn't good enough for me anymore.

Lördag

Ska bara skriva lite.. hej hopp jag lever ('ven om jag inte skriver).. igår var Asa och Jonas här.. det blev Sweeney Todd.. Asa somnade såklart, men jag och Jonas kollade klart.. jag älskar den filmen mer och mer.. mums!

Ikväll kommer det lite folk hit.. så jag ska försöka städa så mycket som möjligt.. om jag orkar :P..

Bye bye

Bella=Mrs Lovett

Hur kass har jag blivit på att skriva egentligen? Var tar min tid vägen?.. jag har faktiskt ingen aning själv..

Igår var jag hemma hos Asa på eftermiddagen och hon sprang runt och var nervös för daten hon skulle på.. jag förstår henne.. jag skulle nog ångra mig och springa därifrån.. det är ju så läskigt sånt där. Det hade gått bra iaf.. som tur var.. Nice!..Pappa gillar :P

Jag har fått tillbaka lite Sweeney Todd-kärlek.. jag lyssnar på den hela tiden nu (jag har sånna perioder),jag är verkligen helt galen i musikaler.. vill vara med i en någon gång..men jag har lite scenskräck och jag vet inte om jag kan sjunga tillräckligt bra. ST är jag iaf väldigt sugen på att se igen.. hoppas att det blir i helgen hemma hos Jonas.. Han förstår nog musiken bäst :).. jag ryser av Johnnys röst.. smälter..

Mums idag på busshållplatsen... jag vet att jag överdriver, men shit vad söt han var.. och riktigt heta solglasögon.. bara en sån liten sak kan höja mitt humör lite.. mums.. Pappa gillar :P

Hoppas helgen blir bra.. jag vill så mycket.. vill ha allt på ett speciellt sätt.. tror aldrig att det kommer att hända, men vi kan hoppas-. "vi får se vad som kan hända".. ska man hoppas?

Nu ska jag plugga lite, och sen är det morgonsoffan. Nice!

"Life is for the alive, my dear. So let's keep living it"


"Du är du"

Jag har varit riktigt dålig på att skriva.. Inget vettigt skrivet på jättelänge nu.. jag har helt enkelt inte tid.. vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. någon som har något som de vill att jag ska ta upp?

I fredags var jag en svag människa.. Asa du vet inte hur nära tårarna jag var när du pratade med mig och tvingade mig att äta..Jag var så trött och så ledsen på samma gång.. precis när du stängde dörren bröt jag ihop i en liten hög på golvet och lät tårarna komma.. jag vet inte varför jag mår så dåligt.. eller jo det vet jag.. men jag vill egentligen inte att det ska påverka mig så mycket.. men det gör det.. men jag måste börja tänka mig för.. det är inte bra detta.. så som jag har hållt på.. även om detta också är dumt, så känns det rätt iaf.. på något sätt.
Men jävlar var svårt det är att höra det.. jag hatar det! Jag har så svårt att ta det till mig.. vill liksom inte höra.. Jag vet det själv, men jag vill inte!! Jag vill inte! Det ska inte vara såhär.. fan vad svag jag har varit.. jag måste skaffa lite karaktär.

Skit samma.. även om tors+fre var riktigt usla, illemåendedagar som jag bara vill ska försvinna.. alla tankar och allt.. helgen var iaf bra. Det var fotohajk i Vedum..och jag fick skratta mig till träningsvärk i magen. Vi var så omogna hela helgen.. och det var nog precis det jag behövde.. Jag älskar när det är så.. när jag verkligen känner mig hemma... där jag kan vara precis som jag vill, inga spel längre liksom.. jag blir nästan rörd av att tänka på det.. På natten tänkte jag att jag skulle vilja vara där för evigt.. man glömmer allt dumt när man är med de underbara människorna.. jag vill inte försvinna längre då.. jag vill inte förstöra mig själv med dem.. då vill jag bara vara.

För att inte späda på mina tårar som just nu rinner (jag vet inte vad det är med mig.. överkänslig kanske?) så ska jag sluta tycka synd om mig själv (iofs får ni som läser bloggen skylle er själva.. för mitt humör pendlar så in i helvete!)..Det jag skulle komma till var iaf att jag ska hålla tummarna för Asa imorgon.. Hon ska på date :) Det kommer att gå toppen.. Hon är bäst helt enkelt.. vem vill inte ha henne?

"It's full speed baby, in the wrong direction"

I skolan

Tänkte bara skriva lite kort nu..

Uppdaterar mer när jag kommer hem..

Allt känns bättre nu än förra veckan!

"Let me entertain you"

Blablabla

Shit vad dålig jag har varit på att skriva.. har liksom inte haft tid/ork att skriva något.. kan bero på att jag inte har så mycket vettigt att få ur mig heller..

hm.. jag var ledig i tisdags iaf.. gjorde otroligt lite.. skulle plugga, och det gjorde jag.. men ungefär hälften så mycket som jag hade tänkt.. men det funkar väl ändå.. på kvällen var jag och fikade med Jonas på pims.. det var nog bra.. behövde prata och förstå varandra.. nu är det gjort.


i onsdags var jag hos Asa och "jobbade" på projektet.. vi skrev vår planering på lektionen vi ska hålla på vasa, sen kollade vi på sex and the city.. hon har fått boxen med alla sex säsonger... vi har alltså mycket att göra! Hon kommer ikväll igen så ska vi kolla ordentligt.. Jonas kommer nog också förbi en sväng.. han får stå ut med Satc i så fall :).. det är så bra!


I helgen är det fotohajken.. synd att det antagligen kommer så få folk.. men det kan bli kul ändå.. det brukar det bli..


Hur kunde Mattias veta? :P.. jag blev chockad, men dåliga rykten sprider sig fort antar jag :P...


Nu sitter jag i skolan och ska skriva min loggbok.. duktig ska jag försöka vara!


Puss!


"Jag kan vara stark!

Jag kan få allt!

Jag kan sprida färg!

Jag kan regera!

Men det blir nog, en till kaffe och en cigarett"


Dagens soundtrack - Bara himlen ser på (Olle Ljungström)

(Jag vet att Erik Gadd har gjort den också, men jag hatar honom och älskar Olle.. så.. that's it!)

"Du sa du hade aldrig riktigt tid att tänka
som om en tanke nånsin hjälpt någon med nåt
Du har inte längre kraft att förneka
att du har längtat varje sekund som gått


Du kom roendes tillbaks uti din eka
som Maj på Malö la du fast vid land
Du sa du hade kommit för att leka
som ett bevis på att du brann


Du låter första plagget falla
Du låter andra plagget falla
Du låter tredje plagget falla

Inte lång tid nu
bara jag och du
och så himlen


Bara himlen ser på
Bara himlen ser på

Du sa vi hade aldrig riktigt tid att leka
det var väl det enda jag kunde hålla med om
Du visste att min stolthet skulle vika
samma sekund du tog min hand


Du låter första plagget falla
Du låter andra plagget falla
Du låter tredje plagget falla

Inte lång tid nu
bara jag och du
och så himlen

Bara himlen ser på
Bara himlen ser på

Du sa vi hade aldrig riktigt tid att tänka
jag svarade tid är ingenting man har utan att ta

Du har inte längre kraft att förneka
att du har längtat varje sekund som gått

Du låter första plagget falla
Du låter andra plagget falla
Du låter tredje plagget falla

Inte lång tid nu
bara jag och du
och så himlen

Bara himlen ser på
Bara himlen ser på

Åh du sa vi hade aldrig riktigt tid att tänka
jag tänkte varför säger du det?
Men gud han sitter däruppe och tittar ner
jag tror han gillar vad han ser"


Ledig imorgon!

Hej hopp..
Nu är jag hemma och det har varit en låååång dag..ovanligt i mitt liv verkar det som.. eller inte..

Jag orkar inte riktigt skriva så mycket.. känner mig inte direkt motiverad just nu.. jag vet inte riktigt varför.. det har hänt så mycket de senaste dagarna och veckorna..och jag har slutat orka bry mig.. nu ska jag försöka flyta med och inte bry mig om vad som händer.. det som sker sker... så får det bli.. om jag börjar bry mig och lägger ner känslor på saker.. så blir jag bara sårad och besviken tillslut, så det känns knappt värt längre. Jag har haft en dålig dag kanske jag ska tillägga.. kanske därför jag låter lite nere.

Igår var bra.. det är precis så jag vill ha det.. det räcker liksom så.. bara veta att du finns där på gångavstånd känns underbart.. innerst inne så vill jag ju mer.. men nu kan jag nöja mig.. hellre för lite än att gå runt och fundera sönder händelser för att man vet för lite.. Tack för att du får mig att skratta.

Ser inte direkt fram emot imorgon.. jag vill inte vara elak.. men jag orkar bara inte ta allt snack.. jag orkar inte bry mig mer.. gör som ni vill..

Nu ska jag snart gå och nanna och läsa min grymma bok.. "En ö i havet"-serien... jag läste dem första gången när jag var 13 tror jag, men de är fortfarande skitbra!.. känns som lagom tung litteratur för mig just nu..

"Even God's children, they have to die"

Dagens soundtrack - Men bara om min älskade väntar (Nationalteatern)

image84"Om idag inte var en ändlös landsväg
Och inatt en vild och krokig stig
Om i morgon inte kändes så oändlig
Då är ensamhet ett ord som inte finns


Men bara om min älskade väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår


Jag kan inte se min spegelbild i vattnet
Jag kan inte säga sorglösa ord
Jag hör inte mitt eko slå mot gatan
Kan inte minnas vem jag var igår

Men bara om min älskade väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår

Det finns skönhet i flodens silver sånger
Det finns skönhet gryningsolens sken

Men då ser jag i min älskades öga
En skönhet större än allting som jag vet

Och bara om jag vet att hon väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår"

Ögonglasfodral = Bella har svårt att prata normalt.

Shit vad jag har varit dålig på att skriva i helgen, men skit samma..

Hälsomässan igår var riktigt kass, för få utställare och för lite folk.. en riktig besvikelse tyvärr.. Det var en trevlig lördag förövrigt :) Jag och Asa åt middag.

Såhär fina var jag och Asa innan middagen. Såklart var jag för lat för att plocka upp kameran under själva middagen, men det kommer fler bilder när Asa lägger in sina.. då kan hela världen (eller de få som läser min blogg) få se min fina klänning som jag köpte för 19:50kr :P.. underbar!

Sen blev det så att Asa sov här inatt.. vi skulle jobba på projektet idag, men det gick inget vidare.. vi vaknade vid 11, gick upp vid 12.. vid 15 hade vi ätit frukost och klätt på oss.. vid 17 var vid hemma hos Asa och började.. sen vid 18:30 lagadevi mat och kollade på Sex and the city istället.. haha.. vi är bra på att vara effektiva :P

Nu ska jag nog fördriva lite tid vid datorn och sen försöka sova.. men eftersom jag sov så länge imorse så kan jag se mig om i stjärnorna om att somna under de närmaste timmarna..

P.s. Bebisen ska heta Emilia Maria Ottilia Edstam :) d.s

"And then you bring me home, afraid to find out that you're alone."

"helgen"

"helgen".. ja det känns som helg, eftersom jag åkte upp till sthlm på en torsdag.. skit samma.. resan gick bra, men jag hatar att åka bil i 4h.. och sen var det ju ingen rolig anledning som vi skulle dit för.

Begravningen var jättejobbig.. jag vill inte ens tänka på den. Men efteråt fick jag träffa min älskade gudfar.. nu först förstod jag hur mkt jag har saknat honom.. helt underbar är han!.. Vi förlorade kontakten när de skiljde sig, och det var väldigt tråkigt.. men nu var allt som vanligt.. jag älskade att få krama honom och känna mig som 5 år igen..

Bebisen var jättesöt! och väldigt liten.. det kommer bilder när jag har lagt in dem på datorn..

Nu ska jag sticka till mormor och fira henne. 79 år igår.

"Put your hands, put your hands inside my face, and see that it's just you"

Sötnos

image80

Sötast i stan! (Eller ja, i Linköping!)

I skolan

Nu sitter jag i skolan.. har försökt jobba lite med projektet med Asa, det gick väl sådär, vi pratade mest.. men en liten bit kom vi.. nu är hon iväg och gör prov.. så jag ska försöka pilla lite med vår loggbok.. det känns illa att det är den som tar mest tid i vårt projekt, då kanske vi inte gör så mycket med allt annat.. :P.. men det blir nog bra tillslut.. kursen börjar nästa måndag.. så jag börjar bli lite nervös.. men det fixar sig nog.

Idag har det varit en helt ok dag.. lite seg på sina ställen, men det fixar sig.. John är läskig.. han måste vara synsk eller nått.. obehagligt är det iaf!

Sen ska jag hem och försöka packa lite.. ska till Sthlm på begravning på fredag, så vi åker dit imorgon.. sen ska vi en sväng förbi linköping och kolla på bebisen på kvällen.. förhoppningsvis kommer vi hem på fredag, för det är hälsomässa i skövde i helgen.. och jag älskar den mässan.. Förra året gick vi på gruppseans, och morfar kom dit.. det gjorde mig så glad.. och även om man tvekar på om det stämmer så ger det en lite glädjerus av att veta att det finns något mer.. Men just när han kom var så uppenbart.. allt stämde.. det var verkligen han.. å vad jag saknar honom ibland.. så synd att han blev sjuk så tidigt.. hade velat lära känna honom ordentligt..

Nu ska jag försöka få något gjort..

"Du har mer bagage än en flygplats"

Hjälplös!

Jag hatar verkligen att Asa mår såhär dåligt, och att jag inte kan göra något åt det. Det är hemskt att bara stå bredvid  helt hjälplös.. Jag hade önskat att jag bara kunde knäppa med fingrarna, så skulle allt det hemska försvinna, eller de två senaste månaderna inte existera.. Om jag hade kunnat hade jag tagit all din smärta ängeln!



Bebis!

Äntligen går bloggen att använda igen!..  Jag har iofs inte haft tillgång till någon dator sen i lördags eftermiddag, så det har inte varit så farligt :P

Helgen var trevlig.. Asa sov här mellan fredag och lördag som sagt.. (för lite sömn!).. men det var skitmysigt! Mycket prat..
På lördagen låg jag och softade hela dagen.. och sen vid 22:30 eller nått kom Asa, och vi drack på tok för mycket kaffe.. kaffe är bra, men inte i så stora mängder! Vi satt båda och skakade.. och sen sprang vi och kissade var tionde minut!.. haha..
Vid 00-tiden kom Jonas, och sen satt vi och fikade och pratade fram till halv fem.. eller ja.. halv fyra egentligen, eftersom vi ställde fram klockan.. sen kunde jag inte somna ändå.. för mycket tankar i hjärnan.. så jag torr att jag kollade på klockan sista gången vid 5:30.. sen skulle jag upp 9:30 dagen efter, för att stå på kårens loppis..

Söndagen var både jobbig och bra.. jobbigt att behöva ta upp det och faktiskt göra det jag hade lovat mig själv att göra, men åh vad skönt att få allt sagt.. allt verkligen!.. det kändes som att allt lyftes ett snäpp, och att det inte alls är lika hopplöst längre.. men det är nog bäst att det blev som det blev.. sen vet man aldrig hur framtiden kan bli..

Igår var det segt i skolan, och musikskolan är allmänt tråkigt..vi började marschträna igår, och halva orkestern har aldrig marscherat förut, och vi har en ny tamburmajor som inte vet vad hon gör.. jag kan bli galen för mindre!
På kvällen blev det fika med Jimmy..  och sen tidigt i säng, för jag var så satans trött..

Nu till den stora nyheten.. kl 03:40 inatt ringde telefonen.. Det var Becka som ringde.. Hon har äntligen fått barn!..
I natt kl 00:07 födde Becka en liten flicka på 3810g och 51cm.. jag kan knappt vänta tills jag får se henne.. becka skickade ett mms med en bild, men det syns lite dåligt.. men hon är säkert supersöt!.. Jag ska dit på fredag och beundra underverket :D.. Jag är en riktigt stolt moster!

Dags att plugga lite
Ta ta for now.

"I have always kept my faith in love, it's the greatest thing from the man above"

RSS 2.0