En bra torsdag

Idag har varit bra.
Dagen startade med tårta på italienskan, för att Daniel fyllde år.. helt underbart.. bra frukost!
Sen satt jag och skrattade så att jag skakade hela naturkunskapen.. haha.. det var inte ens kul, men jag har varit läskigt övertrött hela dagen.. Det hela gick ut på att John satt bredvid mig och puttade på mig, mitt block och min penna så fort jag skulle skriva.. inte speciellt kul.. men det tyckte jag.. haha :D
När vi hade slutat väntade jag och John kvar på skolan tills min tubalektion började.. som sagt så var jag väldigt övertrött, och det var nog han också.. för vi skrattade så att vi nästan grät.. riktigt härligt.. det var precis vad jag behövde!.. Shit vad kul!

Tubalektionen gick jättebra, jag kände mig nästan duktig.

Sen var det dags för fika med Jonas.. väldigt mysigt. Vi pratar verkligen djupa saker när vi ses, men det är härligt.. vi förstår varandra tror jag. Inte för att jag kom fram till något speciellt, men det var en bra fika iaf. Sen gick vi en liten stund på stan, och sen skjutsade han hem mig.. det var väldigt trevligt att träffas, och det måste vi verkligen göra oftare.

Nu ska jag gå och ringa Amanda, för hon fyller 19 år idag.. riktigt roligt!

"Vorrei rivivere quella prima volta io e te"

Trött och nybadad

Nu sitter jag hemma, och jag ska snart sova.. bloggen ville inte fungera förut, men nu fungerar den igen.. jag hade tänkt att skita i att skriva, men det började klia i fingrarna.

Förut kollade jag på KyleXY.. shit vad het han är.. aldrig förut har pyjamasbyxor och munktröja varit så snyggt.. det är iofs alltid snyggt, men det satt bra på honom :D.. sånt gör mig glad (ytlig?)

Konserten idag gick bra.. det var inte alls mycket folk, och det tyckte jag var skönt.. duetten var ganska klurig, men det gick bra.. kom på att det är min sista termin på musikskolan.. lite trisst nästan..Henrik är bästa läraren!

När jag kom hem la jag mig i ett skumbad.. det var riktigt härligt.. jag älskar känslan som man har sen när man går upp.. underbart!  det var nog precis det jag behövde.. det mesta känns lite bättre.

Nu ska jag nog sova.. fick inte fram något vettigt ikväll.. imorgon ska jag fika med Jonas, och så blir det antagligen rese med Asa.. härligt..

Om han säger "hoppa".. då hoppar jag

...

Let the one you love be the one you hold.

I skolan..

Sitter i skolan nu.. jag och Asa jobbar på projektet.. det går sådär.. lite segt att sitta och läsa hela tiden, så jag skriver lite istället..

Allt är inte lätt nu.. speciellt inte för Asa.. eller för någon egentligen.. vad händer egentligen?.. Jag tror att jag blir deppigare av detta vädret.. vill ha vår nu.. jag vill att solen ska skina, jag vill rulla i gräset och jag vill kunna gå utan tjocka kläder. Den dagen när man kan gå utan jacka och bara en tröja, då blir jag lycklig igen..

Igår gjorde jag som mamma brukar säga att man ska göra.. jag skrev upp precis vad jag vill, och nu ska jag tänka positiva tankar om det.. och då ska det inträffa. Jag får helt enkelt hoppas på det. Det tror jag nästan..

Jag ska inte gå ner mig i saker, men när det händer vissa saker så blir jag bara så nere... jag vill inte bli som jag var på högstadiet när allt kändes hopplöst, för det är det inte.. det har jag insett.. men det är tungt..

Snart är det lov.. då ska jag festa med Asa, åka till linköping till syskonen, kolla balklänningar och umgås med andra människor jag tycker om.. hoppas jag.. sova är nog ändå högsta prioritet..

Nu ska jag sluta.. få något gjort

"Somebody dreams about you every single night" ( De spelar Enrique Iglesias på radion.. dålig.. men fin text)

Waiting for someone

Sitter och kollar på en kille som sjunger Afzelius-covers på youtube.. jag brukar ogilla covers otroligt mycket, men han är riktigt duktig..och allt som hyllar Björn är bra.. Som förra inlägget visar så har jag haft en Afzeliusdag idag.. skulle vilja kunna spela och sjunga hans låtar, men jag har inte orken att lära mig spela.. och så fort jag försöker jag sjunga så övergår jag till skånska, och det känns lite illa.

Filosofin idag var nästan jobbig.. vi pratade om alla val som vi behöver göra.. och om döden.. att prata om den är iofs bra, för vi måste inse att vi inte är odödliga, och ta tag i våra liv. Man borde egentligen leva som om idag är vår sista dag i livet.. men det tar emot.. Det finns så mycket jag egentligen vill göra, så mycket som jag vill säga till folk.. men jag vågar inte.. Ibland kan det vara svårt att veta om det man vill säga kommer vara bra eller dåligt för det förhållandet man har med personen.. Jag vill egentligen bara gå fram till de som betyder något för mig, lägga armarna om dem och säga att jag älskar dem.. för det gör jag verkligen.. men det skrämmer väl folk.. och jag vill inte förstöra nått bra.
Jag borde göra allt nu som jag går runt och oroar mig för, men jag är för feg.. jag är verkligen för rädd för det mesta.. Jag borde försöka komma på vad jag vill göra med mitt liv efter studenten.. men jag blir illamående av tanken.. jag vill inte bestämma mig, men ändå får jag mer och mer ångest ju längre tiden går.. det är fan inte lätt.. Jag skulle behöva något som höll mig uppe över ytan ibland.. jag hade det ett tag, men tyvärr försvann det innan jag hann uppskatta det jag hade... jag hann knappt vänja mig.. och det kanske var tur, för då hade det nog knäckt mig totallt.

Jag försökte intala mig själv att inte skriva deppblogg idag, men så blev det tydligen ändå.. fast jag är egentligen inte deppig.. mer orolig och fundersam.. min blogg är en tänkarblogg.. jag har på tok för mycket som snurrar i mitt huvud.. och det blir tyvärr här jag försöker komma fram till något. jaja skit samma...

Imorgon ska jag spela på konsert... duett med min lärare.. ska tydligen vara lite förebild för de yngre.. får se hur det går.. den är klurig, men det ska nog funka.. får sätta mig och över i morgon eftermiddag så att jag kan den bättre i morgonkväll.

Nu ska jag plugga engelska.. har cambridgeprov imorgon.. det kommer nog gå sådär.. är inte så motiverad, och jag kan inte koncentrera mig ordentligt.

Jag skulle bli glad av ett livstecken.. jag blir orolig, och det vill jag inte behöva bli.. jag skulle bryta ihop om något hände.. Jag vill hjälpa, men vet inte hur.. Snälla ge mig ett tecken!

Jag kan inte se in i hans ögon, för då går jag sönder
Jag kan inte vända mig bort, för då kanske han försvinner.


Dagens soundtrack - Fröken Julie

"Du hade mist den första illusionen
av den största myt vi hört sen vi var små
För min del var problemet av en helt annan natur
för krogen stängde redan klockan två
Ja där satt du i ruinen av den rena kärleken 
med en som hade Baccus i sitt knä
Den ena led en oförrätt som fodrade revansch
Den andra ville dricka upp sin själ

En blick som sedan länge varit brusten
såg in i en som flammade som eld
En fråga lika själlös som allt för ofta ställd
blev nyckel till ett överklasshotell
Ja, du vill känna doften av ett fyllo mot din kropp
för att tvätta bort en helt annan arom
Och du tänkte att om svinen kan bli renade av lera
så skulle du gå som en nyfödd därifrån

Julie, ja så var visst ditt namn
Ja, jag minns du föll av stolen när jag sa att mitt var Jean
Ja, ödet satt med trumf på handen i ett spel
där du och jag var lankorna på bordet

En kärlekslös och ordlös kramp i mörker
En handduk på ett bolster som var kallt
En tröja mot en stola på en matta full med spikar
En långkalsong mot silkesstrumpans kant
Ja, jag märkte att du låsades att sova när jag gick
och förhoppningsvis så tänkte du som jag
att det gjorde ingen skada och det gjorde ingen nytta
även tomma nätter följs ju av en dag.
Nej det gjorde ingen skada inte heller någon nytta
också tomma nätter följs ju av en dag"

Jag grät till denna idag.. jag har så svårt att förstå.. känner mig helt borta ibland. Kom och spela för mig!


Berra goes nostalgisk

Oerhört motiverande dag.. iaf i början.. vi hade labb på naturkunskapen.. och då fick vi. (spänningen stiget).. räkna majskorn :P.. en lektion har aldrig varit så meningslös.. Nästan tragiskt
Vi såg på Möss och människor på "kvinnligt, manligt, mänskligt".. ganska flummig kurs, men det är härligt med film.. ska skriva analysen någon dag.. och hoppas på att den blir lika bra som den förra jag gjorde.

Sen var det stan med Asa.. Jag köpte en klänning på indiska, och lite smågrejor på HM.. var egentligen sugen på att köpa en annan klänning på Indiska, för tyget var skitsnyggt, men modellen var konstig, och jag hade lätt kunnat vara gravid i den utan att det hade synts någonting.. synd det..
Sen hamnade vi såklart på rese... det har verkligen blivit vårt snackställe.. vi hade längtat dit båda två.. mycket att prata om (som alltid).. det var riktigt härligt.. Allt kommer verkligen fram, och det är bara hon som vet allt.. så det är bara hon som förstår..

Det var emobarn på rese.. eller jag vet inte om man ens kan kalla dem det.. de var störande iaf.. de såg inte ut att vara äldre än typ 12-13.. så det kändes bara tragiskt.. Asa kläckte ur sig den fina kommentaren "Bli inte stora än, det är inte mycket att se fram emot".. positiv eller vaddå?.. haha.. men så illa är det egentligen inte.. men allt var bara så mycket lättare när man var liten.. då blev man aldrig riktigt sårad, man sårade ingen ordentligt heller.. ingen brydde sig riktigt.. och det där med kärlek.. då sa man liksom "får jag chans på dig?".. och så var det klart.. ingen tvekan om man var tillsammans med någon eller om man bara strulade runt.. då var det liksom svart eller vitt.. gråtonerna som finns nu existerade aldrig.

Asa är iaf underbar.. var har du funnits hela mitt liv?.. önskar att jag hade haft dig redan på högstadiet.. då det var som värst.. men som någon smart människa har sagt.. "People enter your life for a reason, a season or a lifetime".. jag hoppas på Lifetime när det gäller oss.

Vi pratade om val idag på filosofin.. att alla människor måste välja hela tiden, annars är man liksom inte en människa.. och det är så sant... det är skitjobbigt att behöva göra alla val hela tiden, men ändå är det så viktigt för att föra oss framåt. Jag är inte direkt stolt över alla val jag har gjort, men de har nog gjort mig till den jag är idag.. Det är viktigt att välja, men just nu ska jag bara vänta och se.. jag hatar det egentligen,.. men jag kan inte göra så mycket annat.. jag kan inte påverka längre.. it's out of my control.

Dags att plugga och sova..

"I will dedicate and sacrifice my everything for just a second's worth of how my story's ending"

Inte riktigt så bitter

Jävlar vad nere jag verkar när jag läser min blogg.. så är det egentligen inte.. jag har ett bra liv, så jag ska inte klaga.. jag ska bara vänta och se helt enkelt..

Kollade lite på MSCL förut med Amanda.. satan vad bra det är.. Angela är så djup.. hon säger/tänker så mycket vettigt.. jag vill leva hennes liv..

Visdomsord till er som läser.. någon smart människa sa någon gång:

"Arbeta, som om du aldrig behövde pengar
Älska, som om ingen någonsin övergivit någon
Dansa, som om ingen längtade
Sjung,som om ingen lyssnade
Lev, som om det vore ett paradis på jorden"

Jag trivs.. ibland iaf.

Tankar, för mycket tankar

Kiss me.. det måste vara en av de sötaste låtar som finns.. och sångerskan är så urbota söt så man  vill nästan äta upp henne.. så söt vill jag också vara..

På tåget till Linköping hann jag tänka för mycket.. som jag alltid gör när jag är själv.. jag har kommit på det nu.. folk ser mig sällan ledsen (utom Asa då kanske).. för jag är oftast bara nere när jag är själv.. jag älskar att ha människor nära, annars har jag liksom svårt att andas, och då börjar alla dumma tankar komma tillbaka.. Jag kan liksom inte vara sorgsen när alla mina underbara vänner är i närheten.. då mår jag liksom bra.. jag pallar inte att vara ensam. det förstör mig.. jag bävar på något sätt inför den dagen när jag måste flytta och bo själv.. ibland är det också skönt, men i längden bryter jag ihop..
Det kommer sluta med att jag flyttar ihop med någon desperat.. jag hoppas att det blir någon bra.. som han i bageritet vid kvantum (jag har inte glömt), Håkan eller Lars Winnerbäck.. den sistnämda är min favoritplan.. jag ska kanske bo linköping.. det verkar som att han vill tillbaka dit.. perfekt att dela lägenhet då.. han kan sjunga mig till sömns på nätterna..

Idag var jag ute och gick.. det var kallt och halt, men skönt ändå.. jag behövde verkligen komma ut och rensa huvudet... Jag vet knappt vad jag tänker på, men det tar upp mycket plats... och jag har svårt att riktigt koncentrera mig.. jag är rädd för det Erik sa i strömstad.. jag vill inte skrämma folk med vad jag känner.. tänk om det alltid kommer att vara så.. för evigt.. då kommer jag skrämma bort alla killar jag bryr mig om, och då vet jag inte riktigt vad jag gör... jag minns knappt vem det var det gällde då.. när han sa det... men på något sätt stämmer det in på alla som har inträffat efter E... för innan honom var jag bara off.. han förstörde mig på något sätt.. jag var inte beredd på att bli älskad.. inte på det sättet.. fan.. det slutade såklart med att jag sårade honom, och det har jag fått lida för sen dess.. blir jag straffad?...

Usch vad jag håller på.. det är just detta jag menar.. jag borde inte bli tillåten att vara själv för länge, för då blir jag sån här.. tack och lov att det är skola imorgon. så att jag får prata av mig igen.. Asa.. rese imorgon?

"Well all you want is a beauty queen
But not a superstar
But everybodys dream machine
All you want is a place to lay your head"

Linköping... min framtid?

Väntan är äntligen över.. jag är hemma igen :P.. haha.. Det jobbigaste är att vår dator är trasig eller nått, så vi lämnade den i linköping så att Daniel får laga den.. så nu får vi använda pappas bärbara.. jobbigt..väldigt mycket dagens i-landsproblem.. men ändå!

I torsdags åkte jag tåget till Linköping.. det gick toppen, men tåg är tråkigare än man tror..men jag satt och lyssnade på musik hela vägen, så det gick bra.. sen blev jag hämtad av Daniel på stationen, och vi åkte till Ljungsbro där hans och beckas nya hus ligger.. jösses vad vuxna de har blivit.. villa, bil, klara med sina utbildningar, och de ska ha barn i mars..

Jag kom dit mycket tidigare än mamma och pappa, så jag och becka hann prata lite.. det kändes bra...
I fredags var vi på ikea (såklart).. och sen så skulle vi flyttstäda i deras förra lägenhet.. shit vad flyttstäda är tråkigt.. jag fick ta sovrummet.. tur att jag hade min ipod med mig... annars hade jag nog dött av uttråkning.. städa är det jag hatar mest tror jag.. men i mitt huvud var jag med i chess och hair.. jag sjöng med i allt ...det kan ha sett roligt ut när jag tvättade fönstren, när jag stod ute på balkongen.. höll nästan på att ramla av pallen när jag mimade till "jag vet vad han vill"... haha.. som sagt... jag borde lugna ner mig..

På kvällen var vi på middag hos Batte och Marina.. shit vad gott det är med hasselbackspotatis, och den såsen är så satans god.. Batte försökte vara överbeskyddande ett tag, men jag tror att jag ljuger ganska bra... det är något jag har lärt mig..

Igår var vi på cloettafabriken på förmiddagen.. det är riktigt farligt att den ligger 500m eller nått från beckas hus.. shit vad mycket godis.. jag köpte lite polly och center.. tänkte ta med lite på vinterhajken.. då blir Åsa glad :D..
Sen var det examensfirande som gällde.. Becka är färdig socionom (soc-tant) nu. så vi firade henne med god mat, champange och presenter.. riktigt mysigt.. Beckas kompisar Lisa och Stefan var där med.. shit vad rolig Stefan är.. jag satt och garvade hela middagen.. hoppas att jag får träffa dem fler gånger..

På kvällen när alla gäster utom familjen var kvar så badade vi bastu och jacuzzi.. riktigt härligt..så underbart att de har det i källaren. jag vill också ha bastu!  En riktigt varm basut och en kall öl.. blir det bättre än så?

På kvällen kom tyvärr känslan jag hade under jul tillbaka..ven om det är familjen så känner jag mig ensam när det är 3 par och jag... det känns riktigt trisst ibland.. jag säger inte att jag vill ha ett förhållande för att vara som alla andra i familjen, men ibland blir man påmind, och då känner man sig väldigt ensam helt plötsligt.
Jag tror på nått sätt att jag egentligen är kär i kärleken.. eller jag vet inte.. men känslan som finns där när någon bryr sig.. när någon vill ha en för den man är.. det är väl det bästa som finns?

Nu måste jag sluta.. ingen som orkar läsa i vilket fall..

"Ingenting kan vara i all evighet.
Alla vet att underbart är kort.
Man får en chans och tar tillvara den
eller ser ett minne blekna bort"

Alla bara spelar sitt spel, den som följer regler gör fel.

idag hängde jag och Asa på rese igen (håller nog på att bli en vana).. jag vet inte varför, men där släpper vi loss och kan snacka som galningar.. vi har mycket att prata om just nu (eller ja, inte mycket egentligen, för vi ältar samma saker hela tiden.. men det är viktigt att prata mycket)..
Vi satt där i nästan två timmar idag igen.. men iaf.. vi börjar gå bortåt i korridoren, för att hitta en ledig bänk någonstans (jävlar vad mycket folk det finns!).. vi kom tillslut jättelångt bort, och det står två killar vid väggen, och en av dem pekar finger åt mig.. jag kollade inte så noga, och tänkte "pucko".. men haha.. det visade sig vara Viktor och Majtan..såklart viktor som pekar fuck you.. skräll :P.. haha.. det var inte oväntat.. har inte träffat någon av dem på ett tag..

Idag var vi duktiga och gjorde vår tidsplan till projektet.. den skulle väl varit gjord i början egentligen, men skit samma..

Idag var det prat om kärlek (det är väl typ det och sex som dominerar våra samtal :P).. Vad ska man egentligen göra när huvudet säger en sak, och hjärtat en annan?.. Det är svårt att tänka klart med hjärtat, men det är väl det man borde följa egentligen?.. Asa har ju det klurigare än vad jag har det.. Ska inte gå in på det mer.. klurigt är det iaf.. vi kom fram till att om man vill ha kärlek och lycka så måste man vara villig att satsa.. man kan inte få något tillbaka om man inte offrar något. Det är säkert jätteobehagligt att låta någon hålla ens hjärta, och ha makten över ens känslor.. jag har inte riktigt vågat det än.. och jag är rädd precis som alla andra.. men kommer det rätta tillfället, så skulle det vara värt att satsa. Sårad blir man ändå, vore en vinst om man fick lycka på köpet... Sånt här gör mig jätteblyg egentligen, så det är tur att jag inte behöver se någon läsare i ögonen när jag skriver allt.. Är det värt offret? Jag vill veta!
Lisa Ekdahl säger det enkelt.. "Att bli älskad är stort, bara att älska är större"

Jag kanske verkar deppad, allt snack om kärlek (eller kanske frånvaron av den).. kan göra en deppad.. men jag känner mig faktiskt helt ok.. lite tom under vissa perioder kanske.. men ett pirr i magen som vissa personer kan framkalla löser det under lite tid.

Skit samma.. imorgon ska jag åka till Linköping igen.. det ska bli härligt.. Ska ju först åka och byta i falköping.. det känns värt :P.. eller inte.. Jag åker iaf 13:57.. ska nog skriva upp det på handen, annars så lär jag glömma bort det..
På tåget ska jag nog plugga lite engelska, körkortsteori eller bara sitta och skriva.. jag har börjat "drömma" fram texter.. precis när jag håller på att somna så kommer det en bra mening in i mitt huvud.. vem vet, det kanske går att bygga ihop till en dikt om ett tag. Ibland ångrar jag att jag inte kunde kommit på meningarna tidigare.. det skulle passa så bra in i vissa scener i mitt liv.. nästan läskigt bra.. kanske var för att jag tänkte på just den stunden när det kom till mig.. jag vet inte.

Man måste älska Anders Ekborg.. för han kan lyfta sådär på ögonbrynet.. det är jävligt sexigt! Sen sjunger han bra med :P

Tur att jag inte är helt ostrukturerad när jag skriver.. Asa och jag pratade idag om att skriva ut alla blogg inlägg, förklara vad man menade med allt, vilka alla personer var, o.s.v. och sen göra en bok av det... en ganska dålig idé, men man kanske skulle förstå sig själv lite bättre.

Nu blir det så där satans långt igen.. måste sluta tänka för mycket.

Kyss mig igen innan jag somnar, för man vet aldrig när det händer igen

Galen hund...

Selma var helt skogstokig när jag kom hem idag.. hon ylade och hoppade som en galning. Nu har jag rivmärken på bröstet, och hon rapade i mitt öra.. charmig!

"Alla bara spelar sitt spel, den som följer regler gör fel"

Have I changed?

Nu sitter jag i skolan.. borde egentligen skriva på spanskan, eftersom det är därför jag sitter här. Men spanska är tråkigt och bloggen känns mer lockande.

Häxan som kallar sig engelsklärare sa faktiskt rätt namn idag! Hon tog iofs lång tid på sig innan hon sa det, men rätt var det iaf.. känns fint :-) Jag kräver inte mycket för att bli nöjd.

Jösses. Jonas tror att jag har ändrat på mig, men jag är precis som vanligt.. han tyckte att jag verkade snällare igår.. men det är inget jag har märkt av själv.. jag är precis lika mycket bitch som jag brukar vara.. moahahaha!.. det kanske inte är något att sträva efter.. men det känns lite som att jag håller på att leva upp till namnen jag har fått ibland.. negativ.. check! Bitch... check!.. Slampig.. check! 

Dagdrömmen jag nämnde igår startade nog egentligen med E, eller kanske t.o.m. med G.. men det var ju inte direkt troligt :P.. inte för att det någonsin var det.. men ändå..
Men tänk er såhär.. man sitter på en lektion som är sådär äckligt seg.. och plötsligt så knackar det på dörren.. och Han (med stor H) står där och säger "Är det ok om jag lånar Bella lite".. så jag får ju gå därifrån.. jag får slippa lektionen + vara med honom.. det är liksom bara bra saker.. lite coolare vore det ju om han hade uniform (nice!) eller om han kom på en vit häst.. haha..

En annan sak som vi pratade om igår var uppmärksamheten.. det är liksom det man behöver.. känna sig lite behövd och åtrådd.. även om det Asa (eller jag) har påbörjat är det bästa för någon inblandad.. så är det nog exakt det som vi behöver.. nu känns det som att jag skriker "behöv mig, se mig!".. men det är inte så jag menar.. det behövs inte så mycket alls egentligen.. just nu vet jag faktiskt inte riktigt själv vad jag menar..

Ge mig ett leende och en blick så är jag fast.

Va dove ti porta il cuore

(Italienska är ett vackert språk.. vill kunna prata det på riktigt. Va dove ti porta il cuore=Gå dit ditt hjärta för dig)

Idag har det varit en lång, men väldigt bra dag.. Den började med en hastig promenad med mycket bra musik.. gjorde en spellista med låtar jag inte har hört på länge.. och satan i gatan vad jag fick lust att sjunga! Jag startade det hela med "lämna inga dörrar på glänt" från Chess. Helen Sjöholm är helt otrolig! Den låten är helt underbar, och den skulle ha blivit dagens soundtrack om den inte vore så satans bitter :-P
Anna Ternheim blev dock DS, för den låten är så sjukt grym.. lyssnade på den imorse också. Sen var det lite mer grymma låtar, och ganska mycket musikallåtar :D.. såklart.. har min musikalperiod igen! (just nu rullar chess i bakgrunden)

Dagen idag började med filmen "Länge leve livet" på sagabiografen.. det är en "don't drink and drive"-film, som jag har sett förut.. men jag ljuger om jag säger att den inte berörde.. vill bara säga till alla som betyder något för mig.. Kör ALDRIG berusade.. helst ska ni inte göra någonting som kan skada er.. jag blev lite berörd av filmen, för jag blev så rädd för att något skulle hände till de personerna jag älskar.. fy fan!.. Inget får hända er!

image51

Efter skolan (och projektmötet, som gick förvånansvärt bra) gick jag och Asa och köpte godis.. sen satte vi oss på rese.. helt otroligt att vi kunde spendera nästan 2h där.. men när vi kommer igång och pratar så finns det inget slut. Vi pratade om allt idag.. det var härligt.. det kändes lite som att hon inte riktigt förstod allt igår.. men nu vet jag var hon står, och det känns skönt att hon förstår (som vanligt)..
Idag kom vi fram till att killar är skitsvåra att förstå sig på.. det sägs alltid att tjejer är klurigast att förstå.. och det kan jag också förstå.. vi säger inte vad som är fel, men vi har rätten att vara sura över att killarna inte förstår sen i efterhand.. men killar är i allmänhet väldigt svåra att förstå sig på. Hur ska man göra för att det ska vara rätt? Ska man liksom visa sina känslor och riskera att skrämma iväg dem?, eller kanske vara lösaktig för att behålla deras intresse.. finns det egentligen något mellanting?.. jag vet att alla killar är olika (och JA det har jag märkt).. men det är skitsvårt att veta vilken väg man ska ta.. fasen.. nu babblar jag massor igen.. men det är klurigt att få ihop 2h seriöst prat till ordentliga tankar..

Såklart var vi lite oseriösa också.. jag tycker att uniformer är hett, Asa gillar snickarbyxor (vet att Åsa gör det med).. och det jag måste hålla med där.. uniformer kräver en speciell kroppsform, men arbetsbyxor passar de flesta.. Asa kallar dem korv-med-bröd-killar.. förstår inte riktigt kopplingen, men det finns säkert en logisk förklaring :P.. haha..

På bussen hem mötte jag en gammal förälskelse.. ganska roligt.. jag var väldigt mycket yngre då.. det hände aldrig något, men jag hade nog inte fallit för honom idag... Det var iaf roligt.. har inte pratat med honom på flera år.. har väl inte så mycket gemensamt längre.. men en vindpust från det förflutna kan vara roligt ibland.

Jag hade planerat att skriva om en dagdröm som jag alltis sitter och drömmer mig bort i.. men det blev väääääldigt långt ändå.. så jag kanske skriver den imorgon..

Vill bara tillägga att jag är glad idag.. mår toppen faktiskt.. allt känns bra.. även om jag är ovetande.. och aningen mobbad i skolan :P

"Den enda rikedom jag har, är tusen frågor utan svar"

Dagens soundtrack - My secret

"Today must have been one of the strangest days
Some would say that you won't find love that way
The best days are not planned by common sense
by lack of time
You just happen to be where everything feels fine


It's a new secret I have found

From today I'll change my priorities around
I'm no longer in command, and people say
I'm off solid ground and you're to blame
But they don't understand, people never do
It's confusing, I don't expect them to


It's a new secret I have found

Today must have been one of the strangest days
I found a place where I could stay
And people say that it will kill me,
But they don't understand
People never do, but it makes sense to me
To be senseless to change my plans for you


It's a new secret i have found

And I'm off solid grounds for you"

Viska till mig.

Somebody touched me and whispered in my ear
"Come a little bit closer there's nothing for you to fear here"

Uniform- och musikalbesatt

Nu är jag äntligen hemma.. det har varit en lång dag som vanligt.. men det känns lite tungt att börja 9:25, och sen inte vara hemma förrän 18:30.. Paraden är inte direkt rolig, men jag får så dåligt samvete när jag tänker på det, så jag kan bara inte hoppa av.. ska hålla ut nu under våren..

Samtalsämnet uniformer kom upp i helgen (jag kom osökt att tänka på det, efter som paraden har äckligt fula uniformer)..

image49

Bilden är helt random, men jag håller fast vid att jag tycker att militäruniformer är väldigt snyggt!.. Kanske inte alla uniformer, men det där gröna är helt enkelt hett... Jag må vara lite udda i denna frågan.. men jag har helt enkelt någon dragning till män/killar i uniform.. haha.. det där lät lite illa.. men det är sant!.. Tur att vi har så många lumpare i skövde.. :-)
Tycker någon mer som jag, eller är jag bara konstig?

John kan läsa mig läskigt bra när det gäller vissa saker.. om man lägger till att jag har världens sämsta pokerface ibland så kan han lätt lista ut precis vad jag tänker på.. jag får helt enkelt sluta umgås med honom.. fast det skulle jag aldrig klara.. Johnny-boy liksom :-D

På torsdag ska jag åka tåg till linköping.. mina päron dissar mig mer än vanligt.. de ska åka upp med bilen, men jag måste åka tåg, för bebisgrejorna ska få plats.. fast det känns ganska härligt.. jag gillar tåg.. man hinner tänka ganska mycket.. men det är ändå lite segt..Jag ska ringa Becka ikväll, och kolla om det är ok att jag kommer innan föräldrarna.. för jag slutar så tidigt.. men det är ändå segt med tåg..
Någon som vill åka med mig och hålla mig sällskap? Haha.. ofta

Satt och lyssnade lite på chess förut.. satan i gatan vad bra Helen Sjöholm, Tommy Körberg och Anders Ekborg är.. lyssnade mest på en duett med Helen och Tommy.. shit alltså.. önskar att jag kunde sjunga som de kan.. helt otroligt bra.. Jag är lite musikalbesatt.. Det är helt enkelt bäst.. gick runt och sjöng med i JCS hela fredagen.. tror att jag nästan hann sjunga igenom hela musikalen.. jag är helt enkelt bäst :-)

Asa har värsta planen.. Hon fyller 18 år på en söndag.. men vi tänkte skriva upp oss på listan till Vatra på lördagen.. och slänga oss in direkt när kl är 00.. grymmaste planen :D... Om någon är på så hör av er.. om man är på listan så slipper man kön.. det jobbigaste som finns. Jag är taggad till tusen!

Många som har läst idag, och igår.. undrar vilka alla är.. men det är väl lite spänningen med det hela.. jag har noll koll :P..

Nu ska jag nog skriva ihop min individuella loggbok till projektet.. vi har varit usla på att göra det..så vi hetsgör allt nu tills imorgon, för då ska vi träffa handledaren igen.. PANIK!

Nu måste jag sluta och faktiskt göra lite skolarbete.. kanske äta något också.. har glömt det. kanske därför jag är hungrig.. smart jag är.. Jag är ett kap helt enkelt :-P.. jag har börjat säga det hela tiden.. snart tror jag på  det själv.

Nu måste jag ta tag i mitt liv.. så tja på er!

"Se dig inte om när du går.
Ta den lilla njutning du får.
Lämna inga dörrar på glänt."       

Helgen

Jag kan inte förneka det längre.. Helgen var helt enkelt väldigt bra! Jag kan inte skylla på black-out, eller att det var oplanerat..  det var precis vad jag ville.

Det är nästan tragiskt, men jag tänke gå och lägga mig strax.. kl är 18:44 just nu.. men jag är helt död.. dumma mig.. jag borde sova på nätterna.. fast nja.. det vore det inte värt.. ;-)

Har kollat på två avsnitt av My so-called life.. underbart!

"It was the perfect moment for him to kiss me, for him to anything me"

Lång-DS

Fint jag stavade i förra inlägget.. hm.. jag skyller på att klockan var sent.. det kan bli så ibland..

Jag fick iaf släpa mig upp kl 8 igår och försöka vakna ordentligt innan vi åkte mot Forshem och helgens lång-DS.. Väl där var det mycket möte.. men det var kul ändå.. Ingela och Frapp är så härliga.. nästan synd att de ska avgå.. men om vi hittar nya så kommer det säkert bli toppen också.
Så härligt att vinterhajken nästan är färdigplanerad.. helt underbart!.. så vi kunde ta det ganska lugnt.. grymmaste gänget ät vi ju nu!-- toppat lag :P

På kvällen mimades det till låtar, och detta spelades in.. allmänt läskigt, så jag och Åsa gjorde en saga istället.. kanska lite för sorglig.. men bra var den :D.. Det blev mycket prat och urusla skämt hela kvällen..jag fick även ett nytt smeknamn, som jag aldrig kommer att gilla.. Jimmy har bara 18 ggr kvar att säga det.. han sparar.
På kvällen planerade vi Jimmys livsverk. än så länge är det ganska hemligt... men det kommer att bli grymt!..

Idag var det lite mer möte.. seriöst snack om disktriktets framtid.. men jag känner att det kommer bli bra ändå.. det löser sig alltid..Det var en helt ok dag.. men jag var trött som fasen.. och jag skämdes en del.. men skit samma!.. det är nog glömt snart.. hoppas jag :P..

Vet inte riktigt hur jag ska tolka allt.. vill egentligen inte tolka alls.. jag vet inte riktigt vad jag vill själv.. eller.. jag vet ju vad jag egentligen vill.. innerst inne.. men jag vågar liksom inte hoppas.. så just nu ser jag det som ingenting.. mest mysigt.. Var ju kanske inte det bästa som kunde hända.. men jag vill inte.. och jag kan inte kalla det ett misstag.. Allt känns liksom för bra för det.. äh.. nu ska jag inte hålla på och försöka förstå.. jag blir inte klokare för det..

Om helvetet existerar så kommer jag garanterat dit.


"Om du finns, om du kan, om du vill komma hit
Kom hit, kom hit
och slunga mig rätt in i smeten
Jag faller med flit "

(mycket fin låt)

Utgång

Lite för mycket att dricka.. som vanligt.. men en kul kväll.. hur många glad vin?.. hur många pussar med erik?

Nu skajag siva

Puss!

Jesus Christ Superstar

Just nu sitter jag och lyssnar på Jesus christ superstar.. jävlar vad Ian Gillian gör rollen som Jesus bra.. mycket bättre än han i filmen..
Jag vet inte hur gammal jag var när jag hörde den för första gången, men den musikalen har alltid berört mig (som nästan alla andra).. jag är nog musikaltokig.. det har alltid varit en dröm att medverka i en stor musikal på något.. på scen, bakom scen, eller kanske i orkesterdiket.. det vore en underbar upplevelse.

Men JCS har verkligen berört mig.. massa gånger.. det är nog det närmaste jag kommer komma att vara troende.. när han sjunger "I only want to say" på berget.. jösses alltså.. man ryser i hela kroppen.. man känner smärtan.. fan vad jag svävar ut.. men det är sjukt bra iaf..

"Then I was inspired
Now I'm sad and tired
After all I've tried for three years
Seems like ninety
Why then am I scared
To finish what I started
What you started
I didn't start it
God thy will is hard
But you hold every card
I will drink your cup of poison
Nail me to your cross and break me
Bleed me, beat me
Kill me, take me now
Before I change my mind"


*Ryser i hela kroppen*

Testa balklänningar är ansträngande

Idag har jag avslutat alla mina 50 poängskurser.. riktigt underbart.. Jag är nöjd.. blir nog roligare kurser i vår.. så det blir lite lättare.. Det läskigaste var att Olle ville prata länge med oss.. jag hatar sånt.. jag vill helst ha mitt betyg på en lapp, och sen få prata om man underar något.. nu fick man sitta där och plågas.. men det gick bra iaf..

Idag var jag och Asa och testade balklänningar.. den gröna passade tyvärr inte.. men jag testade lite andra..

Det är fasen ansträngande att testa balklänningar.. det är vääääldigt mycket tyg som ska på.. och kroppsdelar som ska få plats :P.. Hade varit toppen om bysetn var lite mindre så att jag kunde ha fler klänningar... men det funkar säkert.. har absolut inte bestämt mig än.. jag gillar den lila.. men jag vet inte.. Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker..

Asa hittade en jättefin klänning.. alla kort finns på http://redhead89.bilddagboken.se/

Sen fick vi gå tillbaka till skolan.. men på vägen upp anmälde vi oss på en körskola.. det känns bra.. nu har jag fått tummen ur lite iaf.. måste ta tag i körkortet..
Uppe på skolan hade vi en föreläsning om Hiv och Aids.. tyvärr var jag jättetrött, och han som pratade hade väldigt sövande röst.. jag var påväg att somna flera gånger.. trött..

Nu har jag varit hemma hos Amanda ett tag.. hon har samma "problem" som alla... Det går inte att läsa killar, men vet inte vad de villa (antagligen samma med oss tjejer). och man vet aldrig vad som kommer hända.. det är läskigt..därför man inte vågar hänge sig ordentligt åt någon.. jobbigt..

Lisa Ekdahl säger det bäst:

"Att bli älskad är stort, bara att älska är större"

Trötthetsepedemi samt tips...

Det känns som att trötthet är en epedemi.. alla är mer eller mindre trötta nu.. det är inte bara jag!.. Men jag vet inte vad som har hänt riktigt.. orkar knappt hålla uppe ögonen, och klaockan är inte ens 22 än.
Jag skulle vilja bli pigg, men det tror jag inte riktigt på.. Får försöka sova någon dag.

Jag blir arg så att jag nästan spricker.. den hemska varelse som kallar sig vår engelsklärare...(går under namnet Agelii).. verkar aldrig kunna lära sig mitt namn.. Hon kallar mig alltid för Rebecka.. och det var ju förståeligt i början.. för jaja.. hon kom ihåg min syster (som inte har gått på skolan de senaste 9 åren).. och jaja vi är väl ganska lika.. men nu har det gått en jävla termin och hon säger fortfarande Rebecka varje lektion...Jag får alltid svara "No, Isabella" och sen svaret.. sen vågar hon inte tilltala mig mer på lektionen.. Kärring, lär dig för fan!.. Jag är bitter nu.. henne kan jag hata!!!



Vi hade som sagt tacokväll i lördags. jag är segast på att lägga in bilder. .så här kommer ett litet urval.. väldigt vackra bilder på fina personer.. jag är ju också dålig på att använda kameran.. så det blev inte så många bilder... Jag presenterar iaf : Jag, Asa, Erik, Taco och John :-)

Jag måste bara omnämna en underbar blogg här.. alla som har tid över MÅSTE gå in och läsa http://twoforone.blogg.se/  Den bloggen är helt underbar.. och så sann!.. där kan både killar och tjejer lära sig mycket.. så läs och skratta! Underbart!

Nu sitter jag och tittar på "Tro, hopp och kärlek" som går på trean.. jag måste säga att den här filmen är så söt.. jag älskar den faktiskt.. Jag måste ju erkänna att jag är lite svag för Edward Norton också.. han är så söt..  Riktigt bra film..

Jag var och kollade lite på balklänningar idag.. hittade denna   i en affär här i skövde.. jag ska testa den imorgon.. jag tycker att det nästan är lite läskigt att testa klänningar.. men den där var riktigt fin.. hoppas att den passar på också.

Lyckades iaf knipa åt mig ett mvg i "internationella relationer".. så härligt att den kursen är slut, för den var sjukt tråkig!

Nu måste jag gå och nanna snart.. börjar kl 8 imorgon.. jag pallar inte!!.. 4h hål imorgon med.. skoj? NEJ!

" För du sa man blir vacker om man följer sina drömmar"

Dagens soundtrack - Kan någon själ begripa

"Kameleontisk är den mannen i sitt inre
Jag försöker hålla mig på min kant
Hans hjärta verkar vara gott som guld
Hans hjärna som en mångfacetterad diamant
Kameleontisk är jag i mitt inre och så svår att förstå
Men jag vill bara ha honom intill mig
Jag vill bara han ska vara nån jag kan lita på


Kan någon själ begripa
Hur man vet vem som kan ta en ända hem
Vem kan man visa det förlovade landet
och sitt eget Jerusalem

Hypnotisk är den blick han besitter
och så behagligt loj
Ibland har han räckt mig sina händer
Ibland har jag trott han är mitt ankare min borg
Men så undrar man med honom som med floder
Ska man dränkas eller varligt segla fram?
Man undrar om han döljer vassa tänder
Man har ju märkt att dom med vassa tänder ofta liknar lamm


Kan någon själ begripa
Hur man vet vem som kan ta en som man är
Vem kan han visa sitt innersta inre
Utan att vara en förlorare för det

Han väcker min hunger, min förtvivlan
Men också min varma sympati
Hasardspel är vad kärleken är
Sägs det och det ligger det kanske något i
Hasardspel eller inte, det ska spelas Spelas högt, fast fallet kan bli hårt
Ibland har han räckt mig sina händer
Ibland har han sagt sånt där som du och jag och vårt

Kan någon själ begripa
Varför ord som vi och vårt gör mig så svag
Ibland har han hjälpt mig att glömma
Hur ensam jag är för ett tag


Kan någon själ begripa
Varför det gör så ont så ont så ont att se
Så sluter mina ögon och låtsas
Att jag inte vet hur ensam jag är
Jag sluter mina ögon och låtsas
Att jag redan glömt hur vacker han är"

Dagens nyhet

Andreas Johnsson har sålt sin själ till djävulen....

Han ska sjunga duett med Carola i melodifestivalen!

Hemskt!

Bella är trött.. ovanligt

Vilken dag.. det har varit en väldigt lång, men bra dag... Jag trodde att jag skulle somna imorse i skolan.. men sen fick jag en kopp kaffe, och då kändes allt lite lättare..
Naturkunskapen var som vanligt tråkig.. men jag satt och lyssnade på musik och försökte stänga ute så mycket som möjligt av Görans tjat.. det fungerade hjälpligt.. men jag överlevde den lektionen så det var ju bra..

Dagens skräll var att vi (jag, John och Asa) fick mvg i "samlevnad och livstolkning".. vi behövde inte ens ha vår redovisning.. jösses vilken flumkurs.. vi har inte gjort något vettigt.. men de "analyser" vi gjorde var tydligen värda mvg.. jag är nöjd :-)

Nya schemat har kommit upp.. det ser helt ok ut.. har ett helveteshål på onsdagar.. men det kanske går att ändra..om jag har tur.. annars är det ok.. jag överlever nog..

Asa och jag hade en bra kväll också... mycket prat som vanligt.. det är bra.. jag behöver det.. hålla koll på mina tankar lite extra.. någon som säger till mig om jag är sjuk i huvudet (det händer ofta).. Jag längtar verkligen till februari... då har hon äntligen blivit 18.. och det mesta har förhoppningsvist löst sig med allt.. mycket på gång nu som inte är vidare kul.. men vi klarar det ihop!.. jag lovar att vara där för dig!

Hoppas att jag pratade vett i Amanda förresten.. tror nästan att jag skrämde henne lite.. men det är för henens eget bästa.. vill inte att det ska hände dumma saker med någon.. och det är faktiskt inget vidare att hamna i den sitsen antar jag.. bäst att ta det säkra före det osäkra... det borde vi alla tänkt på från början.. men alla gör misstag

Nu ska jag nog faktiskt gå och försöka sova.. är obehagligt trött om dagarna.. får lösa det..

"Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas"

Sprallig

Nu så här på kvällen känner jag mig lite busig.. jag hittade en mask bredvid datorn igår.. det tog jag som ett tecken att det var meningen att jag skulle använda den :D.. snart kommer ni se mig utför hjältedåd om natten, men ni kommer inte veta att det är jag.. för jag har min mask.. haha.. vad har jag druckit idag?

(Världens suddigaste kort btw)
image35

Är faktiskt lite avundsjuk på A.. just nu har hon exakt det jag ville ha.. inte för att jag vill ha hennes J.. men liksom själva känslan.. riktigt orättvist.. fast klart att jag är glad för hennes skull ändå.. jag har iofs vetat hela tiden att det skulle bli såhär.. det syntes liksom första gången de träffades.. sen vet ju jag om att alla mina kompisar är så kåta ...haha.. men det blir nog bra.. Jag är glad för deras skull, men innerst inne är jag avundsjuk.. fast på ett bra sätt förståss :P..

Imorgon ska vi ha redovisning om sexualkunskap.. kan bli spännande.. vi har bara flummat ut runt ämnet.. men det är ju ingen seriös kurs direkt.. så vi överlever nog.. vi tänkte först att vi skulle komma in i klassrummet med knullruffs och lite andfådda, men jag tror att vi skippar det :P.. haha

Jag har lust att åka iväg nåonstans.. ska iofs till forshem.. men det är lite för nära för att räknas.. linkan om två helger.. känns kul.. men jag vill någon annanstans egentligen.. vidga mina vyer liksom.. Åmål kanske? :D.. haha.. göra som Erik och Jonte och bara åka så långt fritidskortet räcker, och sen spendera en dag i denna håla genom att dricka folköl.. när våren kommer.. då åker jag.. vem ska med?

Idag gjorde jag min plikt och ringde dirigenten och avsa mig rollen som tubaist i hvmk.. och imorgon tänkte jag göra min plikt som fadder åt töreboda scoutkår.. hatar verkligen att prata i telefon med folk jag inte känner, men jag får bita ihop..
På tal om det så ringde det en kille till mig igår.. från Linköpings universitet.. tekniska delen.. (haha).. han frågade om jag hade fått deras tekniska magasin osv... lite pinsamt.. för det har jag redan slängt... jag förklarade lite snällt att jag inte var så intresserad av tekniska ämnen... så vi pratade lite allmänt om LiU.. han verkade lite bortkommen, och han visste inte riktigt vad han skulle säga.. haha.. jag vet fortfarande inte riktigt vad han ville.. men jaja..

Nu sitter jag och lyssnar på Linkin park.. (skratta om ni vill).. så grymt.. hade en ordentlig LP-period för några år sen.. så nu minns jag allt.. ni skulle se mig, för jag sitter här och försöker rappa.. jag måste sluta försöka sjunga med i allt jag hör.. inte friskt ju..

Nu har jag seriöst bara skrivit babbel.. men som sagt.. jag är lite sprallig..har bara träffat föräldrarna idag.. och det är för lite för min sällskapssjuka.. blir nog mer seriöst imorgon kanske..

"Everyone feel so far away from me"


Hyllningsinlägg till Ashford

Idag har jag varit hemma från skolan.. sjukt ont i magen, så jag har knappt rört mig från soffan idag.. eller ja.. jag fick ju en promenad imorse när jag var på väg till skolan.. trodde att det skulle släppa, men det gjorde det inte..så jag vände när jag nästan var framme, så jag har rört på mig en del idag iaf.

Idag gick Nothing else matters på MTV.. har inte sett den videon på jättelänge, och det är ingen förlust egentligen, för den är inte så bra.. men låten är ju helt underbar!
Sommaren 2003 var det min favoritlåt.. sen när det kommer en söt kille med en gitarr i handen och spelar den för bara mig.. gissa om det gjorde att jag smälte.. Jag var 14.. han skulle fylla 17.. han kunde spela gitarr.. behöver jag skriva mer?.. ibland längtar jag tillbaka, allt var liksom lättare då.. Inget var egentligen viktigt när man var i den åldern.. det liksom bara flöt på.. G var liksom bara ett plus i tillvaron.. en bra person helt enkelt... När jag hör bohemian rhapsody  tänker jag fortfarande på honom ibland :-)

James - What CD did you buy?
Jag - Queen live at wembley.
James - Oh.. you and Graham are like made for each other ;-)


Jag saknar faktiskt  alla från Ashford ibland.. måste se till att vara hemma i sommar när de kommer!

Detta blev nästan ett litet hyllningsinlägg till engelsmännen.. underbara människor om jag får säga vad jag tycker.. Det har nog varit den bästa resan någonsin för mig.. Italien var bra också, men inte alls på samma sätt.. vill tillbaka till Ashford.. vill helst vara 14år igen då.. det var bra!

Nu ska jag nog sluta skriva..kanske har något vettigt att skriva ikväll..

"Forever trusting who we are,  and nothing else matters"

Over and out från glasshoran

Jag tror han är en ängel...

Idag har det varit en bra dag.. härlig promenad, allmänt slappt.. jag känner mig lugn på något sätt.. vet inte riktigt vad som har hänt.. men det kanske är lugnet efter stormen.. stormen är den här veckan.. allt har varit galet, men nu har vattnet lugnat ner sig.. det ligger blankt igen

Såg på Pirates - Dead mans chest idag.. den är ju ok, men ettan är så mycket bättre, så den här verkar nästan dålig i jämförelse.. det är lite synd.. men den är ju fortfarande värd att se.. Johnny Depp är som vanligt sjukt snygg.. och Orlando Bloom också.

på tal om snyggingar.. måste bara ta upp den roliga händelsen som visar hur liten världen (skövde) är.. Åsa kom till skolan och var helt uppspelt häromdagen. Hon skadade ryggen under lovet.. och nu hade hon besökt sin sjukgymnast..som visade sig vara riktigt söt.. Jag började genast tänka tillbaka på sommarjobbet i somras.. Jag minns när jag gick där i korridoren mellan patienternas rum när hela lokalen lystes upp :D.. Sjukgymnasten som kom fram till mig och frågade vilket rum X låg i var verkligen jättesöt.. resten av tiden han var där hängde jag utanför Xs rum, om de skulle behöva hjälp liksom :P..
Resten av sommaren gick jag och spanade i patienternas dagskalender om det stod pvr någonstans.. om det gjorde det kunde man bara hoppas.. ibland var det en bra dag :-)..
Jag hade glömt bort honom..så tack för påminnelsen Åsa :D.. det är nästan värt att jobba där en sommar till bara för honom!
(kan finnas en gnutta överdrift i texten ovan, men han är faktiskt söt)


Tänk vad jag drar iväg när det gäller sötingar.. jag ska inte ens börja skriva om drömmen som gick på skolan i ettan.. jösses säger jag bara.. aldrig sagt ett ord till honom.. men drömma går ju :D..

Nu ska jag sluta innan jag fastnar totallt... Killar är farliga!

"Jag tror han är en ängel, för det lyser som guld i hans hår"

Underbar promenad

Nu har jag precis varit ute och gått med mig själv. Det var riktigt härligt... solen sken och himlen var blå.

Jag lyssnade på Beatles hela vägen, och det gjorde mig glad..

Jag är inte arg på dig.. det ska du vet.. det var jag aldrig.

"Here comes the sun"

Utvecklad tacokväll.. haha

Japp ikväll hade vi tacokväll med gänget.. känns otroligt omoget att kallas oss ett gäng, men det känns faktiskt så.. ikväll var det Jag, Asa, Erik, John, Ida och Michael. Daniel är tyvärr i spanien.. eller ja.. kul för honom..tråkigt för oss. Tacos är alltid sjukt gott, och jag skrattar alltid mest när jag är med gänget.. haha.. när vi pratade om att Erik hade haft sex med en kon (nej han var inte seriös,.. hoppas jag :P).. så jävla kul.. "var det lika skönt för dig som det var för mig".. haha.. (vi pratar alltså om en vägkon eller nått.. inte något djur).. haha :D..

Sen spelade vi lite rappakalja.. det var skojigt.. så klart vann ju John.. han skrällade till det och var riktigt duktig på det.. Vi skulle beskriva vad "Omgangssyke" är för sjukdom.. då skrev jag "Den norska åkomman när en man inte kan få stånd. Alltså inte ge en omgång"... tyckte att det var skitkul.. skrattade i typ en kvart.. så jag lyckades tyvärr inte lura någon, men kul hade jag :D..  Har jag bara dålig humor eller tycker någon att det också är kul? :D

Sen av någon konstig anledning började vi kolla på porr (kanske man inte borde skriva här, för då får alla en väääldigt konstig bild av oss, men jag lovar att vi inte brukar kolla på porr :P).. Den första visade sig vara en dubbad till engelska, mjukporr och allmänt dålig :P.. så vi bytte.. däremot fälldes en mycket spännande kommentar i filmen.. Två killar pratar om den ena killens tjej som är i london.. Kommentaren lyder: "Statistiken visar att 94%av alla kvinnor börjar hora när de är på semester".. hahahaha.. jag garvade så att jag grät.. den statistiken skulle jag vilje se :P.. tillförlitlig källa? :D..
De andra vi såg var bara allmänt konstiga.. vi bytte ganska snabbt mellan dem.. kvinna i latex på medeltiden kändes inte så troligt, och den sista handlade bara om konstnärer.. allmänt udda.. men det var kul att sitta och kommentera alla... haha..

Det var iaf riktigt roligt, och Asa.. du är bäst!.. ni som läser får inte tro att vi är helt sjuka.. mest lite udda, men det är sånt man får leva med..

Selma är för söt.. mamma och pappa har gäster.. och de har en hund med sig..så nu känner Selma sig utanför.. så hon kom ner till mig och började krafsa på mitt ben.. så klappade jag henne lite.. men sen ville jag skriva klart.. så jag pekade bara på soffan, och hon är oftast väldigt korkad, så hon brukar inte fatta sånt.. men nu gjorde hon det..så hon hoppade upp.. och nu ligger hon och drömmer.. det rycker i hennes ben.. så söt.. hon la sig på mina anteckningar också.. smart :P..

Jag drömde väldigt konstigt i natt igen.. mina drömmar börjar kännas mer och mer som filmer.. väldigt udda, men det känns nästan verkligt när jag vaknar.. önskar att jag förstod vad som menas med dem.. men jag kanske kan fråga Elna när jag ska dit.. det ska förövrigt bli väldigt spännande.. har aldrig haft ett enskilt samtal med ett medium.. så det kan bli intressant.. Men vad ska man våga fråga liksom?

Nu ska jag nog sova.. det här blev för långt ändå.. ingen som orkar läsa ända hit.. det gör jag knappt själv..

"All I know is that all I want, is to feel like I'm not steppes on"

Fredagkväll

Nu är det äntligen fredag, och det är fucking underbart (ursäkta ordvalet).. jag har varit mer eller mindre som en zombie hela veckan, så jag får nog starta med att be om ursäkt som jag har sårat någon.. hoppas att jag har lyckats undvika det, men man vet ju aldrig.. jag har inte riktigt varit mig själv om jag säger så..

Nu kan jag iaf pusta ut. Alla arbeten är inne, och jag har egentligen inga stora pluggsaker till nästa vecka.. alltså ska jag bara ta det lugnt och njuta av helgen. Tänkte börja med att sova länge imorgon.. tror att det är mestadels det jag behöver..

Imorgon kväll så ska jag till Asa.. vi ska ha tacokväll med gänget... ska bli riktigt mysigt.. är inte alls festsugen, så det är skönt med mer myskväll. Var länge sen vi träffades allihopa.. synd att Daniel är i spanien nu, men vi får göra mer sånt här när han kommer hem. Det händer ju lite händelser med vissa ur gänget.. *harkel*.. inga namn nämnda, men det är lite dålig stil.

Jag måste börja använda min almenacka igen.. på allvar.. jag har börjat "tappa bort " vad jag ska göra. Jag vet att jag har någon plan för vad jag ska göra nästa helg, men jag minns inte. Det som ligger i minnet just nu är att jag ska till Linkan om två veckor till Beckas examen, och att Asa fyller 18 den 3/2.. för vi ska festa som fan helgen efter!!!!...

Ja just det.. nu minns jag igen.. det är ju 150dagars på fredag... eller ja.. inte 150 dagar egentligen, för det är det på onsdag eller nått, men vi får ju inte fira innan skoldagar längre.. så man får bita ihop till fredagen.. Kan inte fatta att det är nästan 100 dagar sen jag planerade att supa ner mig om det gick dåligt.. känns inte så länge sen.. jag slapp ju supa ner mig, det kom senare.. men skit samma.. man ska vara glad för det lilla..

Jag är för trött för att sitta här egentligen..så jag ska nog gå och nanna kudden nu..  Jag tror att jag sover konstigt, för jag har världens ruffs när jag vaknar.. vad gör jag egentligen i sömnen?

"Ingen lek att vara fröken
Hennes kram har blivit en spark mot alla stela, tysta dårar
Och hennes varma mjuka rum är nu en benvit korridor
där hon om natten går och svär och bits och slår"

Nära-döden-upplevelse på vägen till skolan..

Ok, det kanske är att ta i att säga nära-döden-upplevelse, men det var läskigt.. jag vet inte hur många som råkade vara ute och spatsera under de kyligare timmarna på morgonen.. jag råkde nämligen vara påväg till skolan sisådär 7:20 imorse.. det var snorhalt ute!.. och min första kilometer är mer eller mindre nerförsbacke hela tiden. jag fick gå väldigt långsamt, och ändå gled jag största delen av vägen.. var väl nära 20 seriösa ramlingar, men jag höll mig på benen hela vägen.. jag har nog aldrig känt mig som Bambi på hal is så mycket som imorse..

Idag har jag för första gången tömt min nya kamera förresten... fick den i julklapp, men jag är usel på att ta med den och faktiskt ta lite bilder! Jag ska bättra mig.. jag lovar..
Men nu är det nog dags för lite egobilder, och lite annat..

.

Förklaringen till bilderna kan vara bra..
1. Jag på julafton.. jag är inte så glad som jag ser ut.. för mycket släkt :-P
2. Annandagen.. fick testa Majas peruk.. haha
3. Allmänt sliten.. Antagligen när jag var ensam hemma.. för mycket fritid
4. Igår hade jag håret i en knut hela dagen.. det blev lockigt! :-D Wiho!
5. Taget alldeles nyss.. när ett troll har badat och inte borstat håret än..så ser trollet ut sådär
6. Underbara Asa :-) Ser glad ut som vanligt
7. Bara för att min kusin Maja blev riktigt söt på ett kort :-)
8. Mina söta sockar (som jag tror att Asa har)

Idag är jag bara trött, så jag ska inte ge mig in på att försöka reda ut mina tankar.. istället tänkte jag slänga mig i soffan under en filt och kolla på Secret Window.. Johnny Depp är underbar, och jag är sjukt sugen på film.. Sen ska jag soooova!

"Där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick. Allt jag hade förstorat"


Typiskt mig.

Dagens soundtrack

Den här låten har jag lyssnat på hur många år som helst, men jag tröttnar aldrig!

"Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet
och det blod som jag trodde var stilla
det fick du att rinna
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa
fick du att försvinna

Jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visade sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
och den stund som jag kände som nära
var blott alvedon
och de himmelska ben som jag ville förtära
de gick därifrån

så kom änglar
kom älvor
det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt
och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis
det fryser nu sakta till is

och du somnade den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt
och om nån att beröra
och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten
- jag liksom föll över kanten

så kom änglar
kom älvor
det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt
och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis
det fryser nu sakta till is

och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
och där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

så kom änglar och ta mig till henne
och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne nån annanstans

kom änglar
kom älvor
det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt
och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis
det fryser nu sakta till is

kom änglar
kom älvor
det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt
och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis
det fryser nu sakta till is

kom änglar
kom älvor
det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

den vackraste stunden i livet var den när du kom.."

En naiv, konflikträdd, push-over.. jag är hård ikväll..

Idag har varit en låååång dag.. Skola, skola och åter skola.. mummlet stämde förresten.. Häxan Agelii gav oss ett test idag.. ovanligt! Sen har hon sagt att vi hade hela terminen på oss att göra en bokgrej, men idag sa hon att det skulle in idag.. hon hade sagt fel, men det tyckte hon att vi skulle förstå.. öh va?!.. hon är dum i huvudet!!.. Henne kan jag hata!

Var på musikskolan idag också.. pratade lite med Henrik om hemvärnet.. tror faktiskt inte att det är något för mig.. det tar liksom för mycket tid och jag har inte motivationen att lägga ner massa tid på det. Nu kommer hela hvmk hata mig, men det får jag väl leva med.

Satt kvar efter skolan idag med Asa och fixade med alla våra arbeten.. nu är det 16 sidor långa arbetet om Rwanda klart.. det var trots allt det mest intressanta arbetet som jag har skrivit nu under lovet, men det tog låååångt tid att göra.. Jag kommer aldrig kunna förlåta de som lämnade rwanda åt sitt öde.. FN var helt sjukt då!!.. kanske är det fortfarande.. är inte jätteinsatt om jag ska vara ärlig.. haha men jag har blivit sms-aktivist för amnesty.. spännande :-)

Hade ännu ett långt samtal med Asa idag.. vi pratade igenom det mesta igen.. jag vet ju faktiskt vad som är problemet.. det är ju jag.. jag är inte samma person som jag vill vara.. Jag ser mig själv som en stark tjej som säger vad jag tycker.. men det är falskt.. jag är inte alls stark.. Jag är sjukt mycket push-over för det mesta, konflikträdd precis som alla andra.. och jag säger sällan vad jag tycker.. men jag antar att detta är ett steg i rätt riktning.. att inse det.. och faktiskt skriva om det här.. jag visar ju att jag fattar mina problem..
Sen säger Asa att jag är värd någon bättre, någon som faktiskt pratar med mig.. men jag känner ju mig själv.. jag bortförklarar allt.. "Han har säkert mycket att göra".. lever i förnekelse liksom.. Jag vet också att jag antagligen skulle göra samma misstag igen..för det är liksom sån jag är.. omedvetet kanske jag tycker om att bli bortglömd och överkörd om man kan kalla det det.. känns lite att ta i.. men på nått sätt så gör jag alltid det..
Jag vet precis vad jag vill ha, men förtjänar jag verkligen det?.. det känns som att jag på något sätt skadar mig själv genom andra människor, för att jag tror att jag är värd det.. fan vad jag snurrar in mig.. men det jag skriver här är bara ett försök att få koll på vad jag egentligen känner..
Jag är väldigt naiv för det mesta.. tror gott om de flesta.. det är farligt att göra nu för tiden.. man vet liksom aldrig när någon kommer och hugger en i ryggen... nu förvirrar jag t.o.m. mig själv.. känns som att jag är utanför min kropp när jag skriver här.. har ingen koll.. jösses..

En eloge till dem som orkar läsa igenom det där.. och fatta delar av det.. :-S

Nu måste jag nog sova.. försöka lista ut vad det är jag egentligen vill ha fram.. Sammanfattning av mina tankar? JA TACK!

"Det hjärta som skulle bli ditt på nått vis. Det fryser nu sakta till is."

Set myself on fire

Nu är det tisdagkväll.. och jag överlevde första dagen i skolan, även om det kändes lite tungt. Blir bättre imorgon när Asa kommer också. Vi ska sitta kvar efter skolan och försöka göra klart alla våra hemska arbeten. Det löser sig nog.

Ikväll masserade jag mamma igen. Vi har någon läskig aloe vera-kräm som ska gå in och vara bra för musklerna.. det dumma är att den bränner väldigt mycket efter ett tag, så efter att jag nu har masserat in den i min mammas axel i ungefär en timme så bränner mina händer som satan!.. De känns helt kalla, men det sticker i dem hela tiden. usch.. men mamma blev glad iaf.. hon tycker fortfarande att jag ska bli massös eller jobba som naprapat.
"Du hittar alltid nya ömställen, men det är nog bara nyttigt".. Haha.. låter ju vettigt.. jag går på känsla :-P

Jag har kommit på vilken låt jag skulle vilja sjunga som duett (om jag kunde sjunga någorlunda vettigt).. det är "Att fånga en fjäril" av Lars Winnerbäck.. den är så fin, och så sann... Vill helst sjunga med Winnerbäck himself, men vem som helst fungerar  egentligen.. den stämningen som finns i den låten knäcker det mesta.

haha.. fick nyss ett sms från min syster.."Hej. Läget? Jag kom på att jag har gått i skolan 6 år längre än du har. Eftersom jag känner mig som max 20 år måste ju du vara fjortis:-). Stor puss".. Logiken har återigen talat.. ibland vet jag inte vad hon får allt ifrån.. pucko :P.. Om tre helger ska vi åka hela familjen till Linköping och fira hennes examen.. färdig socionom och allt, jag är så stolt över henne!

Dags att sova strax.. hörde mummel (Åsa) om att vi skulle ha review på engelskan imorgon, men det vore bara ren ondska. Iofs är Agelii en lärare från helvetet.. så det kan stämma.. hoppas inte!

"Vi kallar oss vänner, det är svårt att vara när man längtar och känner
som vilka vänner som helt, vilka mänskor som helst.
Ungefär, du kan säga kär"

Bella = Manodepressiv

Idag är jag negativ.. eller ja.. lite iaf.. jag orkar inte göra något överhuvudtaget.. jag har bara velat gå och lägga mig och dra täcket över huvudet hela dagen... men jag är ju fortfarande vaken, så det har jag inte gjort... Vill inte ens tänka på att skolan börjar imorgon.. usch.. egentligen är det inte så farligt, men jag känner bara stark olust just nu.. finns så mycket annat jag hellre vill.. tyävrr vill  inte alla andra det.. och skolan är ju viktig också.. har jag hört

Ibland vill jag att mit liv ska vara som en tv-serie.. det går åt helvete ibland, men allting löser sig liksom alltid i slutet.. Alla är så jävla smarta och förstående.. det är nästan läskigt.. så skulle jag också vilja ha det..

En annan sak jag verkligen skulle behöva nu.. det kändes verkligen nu.. är någon att hata.. visst det låter hemskt.. men jag behöver verkligen det.. annars går jag runt och börjar ogilla och småhata människor jag egentligen älskar över dumma saker.. vet inte varför.. men jag är sån.. riktigt dumt, men jag är inte så smart alla gånger.. men det kanske är mänskligt.. vad vet jag.. men snälla.. hitta någon jag kan hata utan att såra  den för mycket.. usch jag är en hemsk människa.

Jag tror att jag hatar mig själv.

"It's good for everybody to hurt somebody once in a while.
The things I do to people I love shouldn't be allowed"

Jag är feg

"Gud jag hade glömt hur rädsla smakar i min mun"

Klockan är kvart över läggdags..

Nu är jag sådär dumt trött så att jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Anledningen är återträffen igår.. Vi sov för lite som vanligt, och det får jag betala idag. trött trött trött. Men det var kul och mysigt.. så jag ska inte klaga.  

Nu har jag varit på afternoon-tea hemma hos familjen Carlsson.. det var också mysigt, men nu är jag så mätt så jag vill kräkas. Scones är helt enkelt för gott!.. Har dock lite svårt att ha tålamodet att sitta och lyssna på vuxna som sitter och konverserar om helt meningslösa saker.. jag var lite för trött för det.. men annars var det trevligt.

Usch imorgon har jag gått med på att spela i hemvärnets musikkår.. det känns skitläskigt.. som vanligt är jag för jävla rädd när jag ska göra nya saker. Det känns verkligen inte bra, och jag får nästan ont i hjärtat av att skriva om det. Känner mig så oduglig, jag kommer lätt inte vara så bra som de är där.. och jag har aldrig spelat någon av de låtar som de spelar.. jag är körd helt enkelt.. fan!.. någon som vill ta min plats imorgon?.. :-(

jag saknar.. helt klart.. tror jag hann bli bortskämd under den korta tiden.. och ibland hugger det bara till i hjärtat, helt utan anledning.. och det gör ont.. usch.. En annan dum sak är att jag inte kan sluta frysa i min egen säng.. jag fattar inte varför.. vi har liksom värme på i huset.. men när jag ligger där och ska sova så fryser jag så att jag skakar.. det är nog inte normalt.. jag är nog inte normal.. ska man bete sig så här?

Sova är det strax dags för.. trots att kl bara är 19:46.. men sånt får man leva med..

"Han kan vara värd det."
"Men vill du vänta på honom då?"

Ge mig blott en enda dag, där jag verkligen kan vara jag.

Nu är det fredag, och jag har skrivit klart 3 av 5 (6) arbeten.. det känns ganska bra. Jag kommer nog hinna med, trots att jag är mest okoncentrerad i världen. Det är väldigt svårt att motivera sig att skriva tråkiga saker när jag har scrubs på datorn, och mycket annat som snurrar runt i huvudet.

Scrubs är så jävla kul iaf.. tur att det finns.. det lyser verkligen upp i mörkret och gör det tråkigaste roligt.. jag brukar inte skratta högt när jag sitter själv, men det gjorde jag för när Elliot släppte ner en tvättbjörn när JD duschade.. jävlar vad roligt det var!.. sen alla kommentarer.. de är verkligen underbara. När JD ska hjälpa vaktmästaren att flytta
"Helping someone move is like oralsex, you do it once and they owe you for life"... haha.. ganska sant faktiskt :P.. haha

Satan vad kallt det har blivit ute..det är bara 3 minusgrader eller nått, men det blåser så det känns som man är i sibirien eller nått. När jag var ute med Selma förut så höll jag på att blåsa bort och frysa ihjäl samtidigt.. tung promenad måste jag påpeka..Som ni kanske märker så är jag otroligt seriös idag.. eller inte..

En sak som jag tänkte seriöst på förut är det här när man faller för någon.. Jag har väldigt lätt att gå runt och tycka om människor på avstånd.. det behöver inte ens bli något, men bara tanken på det är liksom härligt ibland.. och det tror jag att jag behöver för att orka med ibland.. Shit liksom drömmen i ettan.. visste att det aldrig skulle bli något, att jag aldrig skulle våga ta tag i det.. men bara att se honom då gjorde mig glad.. och det räckte liksom.. skit samma.. det jag ville komma fram till är att för att falla ordentligt så gäller det att det finns en bra kyss.. kyssar är otroligt, och efter en kyss kan man känna direkt om det är rätt eller fel.. det är ju underbart.. finns det liksom nått bättre än att förlora sig i en ordentlig kyss?

kyssuget ligger nog på topp just nu..

När jag var ute hade jag Winnerbäck i mina hörlurar.. han skriver verkligen direkt till mig ibland.. det är nästan läskigt.

" De kunde säkert tagit en fika.
Han skulle sett att de var lika"


Bella är trött

Ibland blir jag inte förvånad över mig själv.. nu sitter jag här igen när jag egentligen borde skriva på ett av mina arbeten.. men jag var faktiskt lite duktig idag.. jag skrev klart romananalysen, och har skrivit en sida på Rwanda-arbetet (alltså har jag också läst igenom all fakta om konflikten, och jag mår seriöst illa)..
Men nu sitter jag bara här och softar.. kollar på scrubs och dricker oboy.. gott :)

Jag orkar verkligen inte skriva något känslosamt idag.. är mest tom idag..så jag har inget vettigt att skriva..

MEN.. återträff/fest med konfan (+ Mattias) i helgen!.. Jippie!.. Ska bli skitkul!.. Bella är taggad!

Tillbaka till scrubs nu.. sov gott allihopa!..

Om du hittar någon som gör dig glad genom att bara hålla din hand, så kvittar resten.

Scrubs


"Nothing in this world worth having comes easy"

När vi gick i solen

Nu haf jag äntligen fått igång vår dator ordentligt.. och allt finns kvar! Yay!..
Nu sitter jag och lyssnar alla låtar jag har på mina mottagna filer.. just nu lyssnar jag på "Du och jag mot världen" med Peter LeMarc, den är verkligen underbar.. och jag blir glad bara av att höra den.. Med den här så minns jag hur jag kändes.. Den här låten var lycka.. Det var så länge sen nu.. men det var en bra tid. Skulle vilja att han fortfarande fanns, fast inte riktigt så som det var.. men jag saknar ändå våra samtal på kvällarna.. flera timmar i telefon per kväll..det var nog verkligen det jag behövde just då..pirret fanns där, även om det inte fanns någon kemi sen.. Sen var det ju tyvärr jag som förstörde det.. synd, men jag hade inte samma känslor som han hade.. hoppas att han kan förlåta mig för det i framtiden.. Han gav mig lyckliga stunder.

Idag kommer mamma och pappa hem igen.. ska faktiskt bli ganska skönt.. jag är som sagt inte gjord för att vara ensam.. är för pratsjuk för det.. De ska tydligen ha med sig god lax hem till mig.. låter mums!
Ikväll kommer Asa hit också.. känns skönt.. behöver prata med henne känns det som, ordentligt.. jag måste få lite koll på mina tankar, och jag har lättare att se vart jag står när jag berättar för henne... hon förstår liksom.. hon lyssnar.. tack för all hjälp jag har fått av dig! Tack för att du lyssnade på mitt tjat hela hösten!

Jag kunde inte somna igår.. jag vet inte varför.. allt kändes väldigt tungt, och jag fick nästan svårt att andas.. nyår var nog en större ansträgning för mig än jag trodde, men jag tror att jag klarade det ganska bra..  Jag har lärt mig hålla tag i mina känslor.. inte visa vad jag egentligen vill.. Fast det blir svårare om natten.. det var nog därför jag inte kunde somna.. så nu är jag trött som vanligt.. sånt jag får leva med..

Nu längtar jag som en galning till våren.. vill veta vad som händer med allt, om jag kommer bli kär till våren, för det vill jag verkligen.. Kärlek är nog den bästa känslan..för då försvinner allt annat, och man får någon att leva för liksom.. har aldrig vågat det på riktigt.. jag har lärt mig att hålla igen, men det vore härligt om han med stort H kom och swept me of my feet.. det behövs nog inte mycket för att få mig att ramla..

gay gay gay säger jag nu som jag skulle sagt om jag hade sagt allt detta högt.. min kvinnlighetspoäng ligger väl på 9 nu för att jag håller på såhär.. sånt ni får leva med.. om jag ska vara ärligt så fattar jag inte riktigt varför folk läser.. jag skriver ju bara massa strunt ändå.. luddigt och utan substans. men tydligen är jag spännande...

Men nu måste jag få något gjort..tack och hej

"Låt ingen trycka ner dig, låt ingen djävul komma åt dig.
Ge mig din packning och jag bär den,
för det är du och jag mot världen

Vi två vi hör inte hemma någonstans.
Här är vi kind mot kind ännu i denna livslånga dans.
Trots att jag har kysst var millimeter av din hud
är det som första gången jag rör vid dig nu.
Så när vi fortsätter på färden"

2007 är slut

Nu var 2007 slut.. Ja vet inte riktigt vad jag ska skriva.. jag har nog sämsta minnet när det gäller att minnas året som gått.. så jag minns bara de sista månaderna.. frågan är om det är bra eller dåligt..

Men 2007 måste ändå vara ett ganska bra år.. ja får försöka minnas tillbaka med bilddagbok (http://redhead89.bilddagboken.se/).. med hjälp av den så har jag ju tyvärr inga minnen innan mars i år.. men det är sånt jag får leva med..

Orkar inte beskriva allt.. men det som nämns är viktigt för mig..
- Första festen hos Asa... underbart roligt!
- Inspirationshelgen.. på tok för lite sömn, men skojigt. Då planerade vi...
- Vinterhajken.. den blev grym :P. eller.. ja.. kanske inte... men vi funktionärer hade kul iaf!
- Veronaresan.. Underbara minnen :-)
- Zajkovs hämnd.. vidrigt, men så kul!
- Italienarna kom hit.. skoj det med.. Fast Enrico var ju lite läskig.. Italienfesten!!!
- Asas andra fest i Mariestad.. för mycket konstigt folk, men också en upplevelse..
- Norsivalen! Yay!
-  När vi skulle se Nationalteatern.. synd att det inte blev av :-(
- Junifesten hos Asa.. bästa sommarfesten någonsin!
- Studentveckan.. med god mat, skolavslutning, bonnafest hos Anna och Fredrik och balen :-D Toppen!
- Jag blev 18år och myndig :-)
- Alternativmässa i Strömstad.. mycket sanningar på samma dag
- Peace and Love!
- Slit på äldreboendet.
- Jiingijamborii.. finner inga ord!
- Mikael Wiehe-konsert i Gbg!
- "Lär dig ta plats" - 2.. Norrlänningar är nice helt enkelt :-P
- Hjorthajken med Motvinden + några efterföljande veckor (Tack)
- Halloweenfest i Blomberg
- FST I huvudstaden :-)
- Klassfesten...
- Lihkören och Winnerbäck med syskonen i Linköping
- Hela julhelgen + Nyår!

Under 2007 så hade jag också vääääldigt många underbara pratstunder med Asa, fina fikor med olika vänner, härliga filmkvällar, underbara skrattattacker och otroliga syskonhelger i Linköping

Detta var också året som: jag upptäckte Jared Leto och "My so-called life" (Jimmy kommer förövrigt alltid vara min gud, för han köpte den serien till mig i julklapp..), min syster blev gravid :-), jag festade som aldrig förr, blev besatt av filmen "Requiem for a dream" (där är Jimmy också guden, för den får jag också.), åkte kinnekulletåget för första gången (det är en upplevelse), jag började hata chilinötter, blev höjden av all bitterhet (Mattias är grunden), fick vääääldigt många smeknamn, samt skaffade denna blogg.

Hoppas att jag inte har glömt något.

Jag har faktiskt haft ett bra år, jag ska inte klaga alls... tack allihopa som har påverkat mig under året.. både positivt och negativt.. för allt har gjort mig till en annan människa.

Ska kanske nämna nyårsfesten också.. mysig middag och fest med scouterna.. riktigt mysig kväll, och det är underbart att sitta och prata strunt till kl 6.. då är man som mest kreativ.. Valrossjakt 29/2!

"Those were the best days of my life"

(Du betyder fortfarande mycket.)

RSS 2.0