Gettoslampa vs. Getostlampa

Jag överlevde även denna julen, även om det var knappt. Pappa tjatar verkligen hål i mitt huvud och han är riktigt elak ibland. Han vill inget hellre än att jag flyttar, men det är ganska svårt när jag varken har pengar, jobb eller någonstans att bo. Om jag kunde flytta så skulle jag göra det, tro mig!

Annars var julen helt ok. Vi firade i ljungsbro hos Becka för första gången. Det var mysigt på alla sätt och vis, men jag förlorar ju utgången på juldagen.. får lösa det tills nästa år. Emilia var hur söt som helst. Hon kryper runt nu och "pratar" oavbrutet.

Jag saknar Asa som fasen! Vill bara träffa henne nu så att jag kan känna med hemma och hel igen.

Jag är förövrigt en Gettoslampa. Hon är en Getostlampa

Allt.

Förlåt för att jag är så dålig på att skriva. Jag har liksom ingen inspiration nu för tiden. Jag skriver bra när jag är riktigt ledsen eller riktigt glad, men just nu är jag inget av dem. Jag känner liksom ingenting. Det är en skrämmande känsla kan jag lova.

Jag borde egentligen lägga ner bloggen eftersom jag skriver här så sällan, och det ändå knappt är några som läser.

Det har varit lite fullt upp nu de senaste dagarna. Hem från italien i torsdags, trött som fan. Jag sov så gott när jag hade fått mat och låg hemma i Asas säng. Men när den hemska människan kom hem ringde hon på dörren och tände lampan.. helt galet var det. Jag var helt borta, men tillslut vaknade jag ordentligt. Det var bra dagar med Asa, trots att hon inte var hemma så mycket.

I lördags blev det utgång som sagt. Jösses säger jag bara. Att man aldrig lär sig att faktiskt äta något innan. Jag hade ätit en tredjedels pizza på hela dagen, så det slog ganska fort :P Men det är ju bara roligt. Under nattens timmar kändes allt som vanligt igen. Det var nästan konstigt. Tror iofs inte att vi kan vara kompisar på riktigt, men på fyllan verkar det gå bra. Vi kunde t.o.m. prata om det som var så jobbigt i våras. Det som var helt galet ångestdrypande. Vi pratade igenom det och sen kom in på att skämta om det. Det kändes riktigt bra. Det är vår grej nu. 3/6 kommer alltid att vara en lyckodag för oss.

I söndags repade med brasset inför konserten, och i måndags fick vi äntligen spela christmas fantasy. Den är verkligen vacker och riktigt solig att spela. Pappa var nog lite rörd.

Ikväll är det 3h med Bonde söker fru som gäller! Detta kommer nog bli bästa kvällen på länge, för nu är det dags för själva valet ikväll..jösses vad spännande!!!

I helgen åker jag till Linköping/ljungsbro. Jag ska hjälpa syster med lite julstök och umgås med bror när han är lite ledig. Det blir nog bra. Tågen är helt sjukt dyra. Jag bokade en bussbiljett nu, men jag hoppas att jag hittar något sista minuten-tåg. så att jag kan avboka bussen.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av freaks and geeks och sen ta tag i mitt liv.

"Happiness is a warm gun"

Att testa linser

Shit vad glad jag blev när jag läste att bloggare kan få gratis färgade linser från sidan www.fargadelinser.com
Jag har alltid velat testa linser för det verkar så coolt, sen att lägga på en cool färg är bara ett plus :P

Bli inte förvånade om jag är blåögd någon dag.

Gå in på sidan ni också! Grymt.



"Sov gott flickan"

Italien var riktigt nice! Så skönt att bara komma bort ett tag. Om man bortser från alla bilar och mängden människor så är det underbart!

Maten i Florens säger jag bara. Den går inte ens att beskriva. Jag höll på att bli religiös!

Utgången igår var helt galen! Jag skulle få 250kr om jag sparkade på en polisbuss, och Göte har äntligen fått ett namn :P Sjukt intressant disskution iaf. Bra att se var man står

E är tillbaka. Bra eller dåligt?

Peace out.

Palla

Är trött.. ska sova

Drar till italien på torsdag.. It's gonna be legen.. wait for it.. dary!

RSS 2.0