Den osminkade sanningen.

Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden. Du och jag mot varlden.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Asa klagar pa att jag inte skriver har, men jag orkar/hinner inte. Det tar pa krafterna att ha hand om barn som inte gillar mig. Det tar pa krafterna att vara ensam i ett annat land. Det tar pa krafterna att missa allt hemma. Det tar pa krafterna att vara utan Asa.

Jag har saker att gora hela tiden har..jag hinner liksom inte tanka och sakna ordentligt. Skulle jag ta mig den tiden skulle jag sakert grata ogonen ur mig. 3 veckor har jag varit har nu.. 3 valdigt langa, och korta veckor. Jag fattar det inte.

Ta ta for now.

R.I.P Selma

Har jag blivit helt kanslokall har? Jag fick precis reda pa att min alskade vovve har blivit avlivad.. och jag fallde en tar eller tva och sen var det over.. Det ar jattesorgligt att hon ar borta.. och det ar klart att jag kommer att sakna henne, men det var vantat. Jag sa hejda till henne nar jag akte.. for jag visste att hon var dalig.. det var bara en tidsfraga. Alskade Selma.

Mamma och pappa skickade Becka att beratta det. De ar radda for att jag ska bli helt knackt och aka hem. Ingen risk. Jag trivs valdigt bra har.. och detta ar mitt aventyr. jag vill inte missa det bara for att sitta hemma i sverige.. No way!

Jag orkar inte skriva mer..

Damdidam

Imorgon ar det avbrottet.. Imorgon aker Claudia.. och jag ska ta over allt.. Connie har satt sig lite pa tvaren idag, men det ska nog ga bra anda.. Ethan ar lika jobbig som vanligt.. men idag var vi i ett kopcenter.. och sa lange han inte fattade att Carmel hade gatt darifran gick det bra.. Han var hur nojd som helst.. Sa sa lange han inte ser att det bara ar jag sa ar det nog lugnt.. det kommer att fa bli manga promenader nu i borjan.

Jag gar runt och kanner mig lite ensam.. jag vet inte riktigt varfor. Jag kanner mig liksom hemma i familjen, och jag ar inte ledsen pa nagot satt.. men det vore skont att ha nagon har.. nagon jag kunde umgas med ordentligt.. men det ar nog svart att hitta.

Tva veckor har jag varit har imorgon.. det kanns sa mycket langre.. det kanns som att jag har varit har hur lange som helst.. Jag antar att det kommer kannas battre om nagra veckor nar jag har kommit in i lite rutiner.. men det kanns som sa langa dagar nu..

47 dagar kvar...

Lay where you laying. Don't make a sound.

48 dagar kvar

Japp.. sa tragisk ar jag.. jag raknar ner.. till vad? Jo tills Asa kommer hit :D Underbart!

Sex on fire!

Jag maste bara borja med.. min nya favoritlat.. Sex on fire med Kings of Leon.. Jag alskar den.. hans rost ar sa sexig.. och hela laten ar bara underbar! Josses alltsa.. jag har lyssnat pa den hela dagen (alltsa fran 18, nar jag gick upp) 

http://www.youtube.com/watch?v=HHhhcKxflMY

"Lay where you're laying
Don't make a sound
I know they're watching
They're watching

All the commotion
the kiddie like play
Has people talking
Talking

You
Your sex is on fire

The dark of the alley
The break of the day
The head while I'm driving
I'm driving

Soft lips are open
Knuckles are pale
Feels like you're dying
You're dying

You
Your sex is on fire
Consumed
With what's to transpire

Hot as a fever
Rattling bones
I can just taste it
Taste it

If it's not forever
If it's just tonight
Oh it's still the greatest
The greatest
The greatest

You
Your sex is on fire
You
Your sex is on fire
Consumed
With what's to transpire
And You
Your sex is on fire
Consumed
With what's to transpire"


Love, love, love it!.. Skit samma.. en bra lat iaf.. mums!

Utgangen igar var bra.. men inte sa bra som jag hade hoppats pa.. Det kandes inte riktigt bra.. Jag saknar Asa och Amanda nar jag tanker pa det.. Jag vill ha mina tjejer att ga ut med! De ar det enda ratta ffs!

Idag ar hela huset kallt, och jag har ingen aning om hur jag ska fa pa varmen for de har nagot javla konstigt system har i huset.. jag fattar nada.. Det ar iaf javligt kyligt.. min nasa ar sadar kall ni vet sa att man stor sig pa det.. Jag far ga och lagga mig snart..

Sen tycker jag lite synd om mig sjalv.. Jag har jatteont i ryggen och armen for att Ethan vagrade vara ur mina armar i torsdags och i fredags.. Och tro inte att han tycker om mig for det.. han skriker bara lite mindre nar jag maste bara honom.. Han kommer nog att bli det svaraste har..

Asa.. ar du nojd nu?

Globenminnen

Fasen vad konstigt det kanns. Detta ska liksom vara mitt hem under ett ars tid. Det ar helt sjukt. Jag kan inte riktigt fatta att jag faktiskt har lamnat sverige, och att jag antagligen inte kommer hem pa nagra manader. Kanslan ar obeskrivlig.

Samtidigt kanns det sa bra ocksa. Jag lyckades lamna allt. Jag klarar mig faktiskt ganska bra.. jag ar stark.

Anda saknar jag Sverige. Jag saknar mest stunderna vid globen i trean. Tiden nar jag gick till skolan pa morgonen, och ungefar utanfor vasa fick jag ett sms dar det stod "globen?" Da visste jag att det skulle bli en bra dag. Jag kan inte fatta hur mycket tid vi spenderade dar, men bra tid var det. Det ar sanna stunder man saknar.

Jag ar sa glad att Asa kommer hit om 2 manader.. Da kan jag antligen leva som jag vill igen!

Nu ska jag strax duscha och forsoka komma igang med mitt liv.

ttfn!

Sorry

Jag ar verkligen usel pa att skriva i denna bloggen. For detta ber jag om ursakt.. jag ska forsoka battra mig.. Men som sagt. Resdagboken uppdaterar jag nastan varje dag.

Idag har jag provat mina vingar sjalv. Ensam i Dublin. Det later sjukt laskigt. Men en bra kvall blev det. Tack vare Gary och Daniel. Fina pojkar.

Nu ar det dags for sangen om jag ska orka med Millie, Connie och Ethan imorgon (tankte att ni ville veta deras namn :P)

ta ta for now

- Kiss me, I'm irish!

Sadar ja..

Nu sitter jag har igen. Asa tjatar om att jag ska skriva i min blogg. Sa det ska jag gora ocksa.. Jag kommer nog att beskriva mina dagar och sa pa resdagboken, och sen skriva lite mer kanslor och tankar och sa har.. om det inte passar sa far ni sluta lasa..

Idag har gatt mycket battre.. jag har matt mycket battre.. Igar var jag tarogd mest hela tiden och alla kandes valdigt langt bort, men idag kanns allt har lite mer verkligt vilket ar bra. Jag har ocksa kommit narmare folket idag, sa det kan vara det som gor att det kanns battre.

Dagarna innan jag akte ar fortfarande lite som en dimma for mig. Det kan dels bero pa att jag hade noll energi kvar efter den galna magsjukan jag hade (spydde nastan oavbrutet i 21h) eller sa beror det pa att allt bara kandes sa jalva konstigt. Natten till mandag brot jag ihop helt. Jag fick Asa att ringa mig och vi satt bara och grat i 40 min i telefonen. Det var forst da jag fattade att jag skulle aka (smart Bella, ett dygn innan!) Nar hon sen kom till mig pa mandagen brot jag ihop igen. Det var verkligen helt galet. Jag visste inte att hon skulle komma, sa det var en underbar overraskning. Det var nog det basta som kunde handa. Detta att jag aker har bara visat hur mycket vi betyder for varandra.. och jag kan arligt saga att hon ar min andra halft, min battre halft. Hon ar mitt livs karlek. Det enda som gor att vi inte gifter oss ar att vi inte ar lesbiska tyvarr...

Jag - Asa, nar ska vi gifta oss?
Asa - Alltsa, jag ar inte attraherad av dig.

Bitch!

Nu hoppas jag att barnen har somnat snart sa att jag och mamman kan kolla pa grey's anatomy som jag hoppas att det ar ikvall.. jag horde mummel om det, och mamma alskar det tydligen. Bra med likasinnade manniskor..

Som sagt.. kallamigbella pa resdagboken om ni vill veta mer om sjalva resan.

Ta ta for now!

Framme

Nu ar jag alltsa har. pa Irland. Allting kanns allmant konstigt och jag har hemlangtan  som fan idag, men jag hoppas och tror att allt kommer att bli bra.

Att lamna allt igar var helt galet jobbigt. Asa skrev att man kan blir forvanad hur manga tarar som kan rymmas i en manniska, och det ar faktiskt sant. Jag grat som en galning nar jag skulla lamna henne. Min alskade ar liksom massa mil bort, och jag kan inte prata med henne nu.. detta suger verkligen!
Sen skulle jag saga hejda till mina foraldrar med. Det var ocksa helt sjukt jobbigt. Nar jag gick igenom sparrarna sa trodde jag att jag skulle do. Men det gjorde jag inte.

Familjen ar jattetrevlig, och allt kandes bra igr nar jag kom, men idag har hemlangtan smygit sig pa.

Nu ska jag sova.. skriver mer nagon annan dag.

Vill ni lasa en mer positiv och inte lika kanslosam berattelse om min resa sa heter jag kallamigbella pa resdagboken.


Fan!

Jag kommer inte att klara av alla tårfyllda avsked. Jag kommer inte att klara av det...

Sista hela veckan i Sweden.

Ja jösses.. vad ska man säga. jag jobbade sista dagen i torsdags, så inget mer releasy för min del (på ett tag iaf). Det känns lite sorgligt nästan.. kommer att sakna arbetskamraterna och min snygga coach.. men vad fasen.. får hitta en lika snygg på irland.

I helgen var det opv.. jävlar vad jag inte vill arrangera det igen! helt sjukt var det. Panik var väl ordet som ekade hela kvällen. Men det gick faktiskt bra till slut..  Tack vare alla funktionärer.. shit vad de behövdes..

Efter opv var utgång planerad. Jag var så trött så att jag grät på vägen hem.. men jag sov i 40 min och sen började jag stressduscha och göra iordning mig.. det blev en toppenkväll till slut och när jag stupade i säng kl 3 var jag riktigt nöjd med helgen.

Igår flötade jag med amanda och asa.. vi åkte till max och donken. Sen hamnade vi på maxi där det blev lite shopping (helt sjukt att shoppa där, men det går :P)

Idag har jag och Asa bränt pengar. (hon lite mer än jag).. För min del blev det en jacka och två par jeans.. jag gillart!

Imorgon åker jag till linköping till syskonen och Lisen.. ska bli riktigt kul!

Jag saknar Kreta!


Puss hej!

RSS 2.0