Dagens soundtrack - Absolutely Zero (Jason Mraz)

"You. You were a friend. You were a friend of mine I let you spend the night
You see it was my fault. Of course it was mine.

I'm too hard at work. Have you ever heard of anything so absurd ever in your life.
I'm sorry for wasting your time.

See who am I to say this situation isn't great? When it's my job to make the most of it
Of course I didn't know that it would happen to me. Not that easy.

Hey what's that you say? You're not blaming me for anything well that's great
But I don't break that easy.
Does it fade away?
So that's why I'm, I'm apologizing now for telling you I thought that we could make it
I just don't get enough to believe that we've both changed.

See who am I to say this situation isn't great? It's my time to make the most of it
Of course I didn't know that it would happen to me. Not that easy.
If all along the fault is up for grabs why can't you have it
If it's for sale what is your offer, I'll sell it for no less than what I bought it for
Pay no more than absolutely zero.

Well neither one of us deserves the blame because opportunities moved us away
And it's not an easy thing to learn to play a game that's made for two that's you and me
The rules remain a mystery. See it can be easy.


See who am I to say this situation isn't great? It's our time to make the most of it
How could we ever know that this would happen to me, not that easy, no
When all along the fault is up for grabs and there you have it
If it's for sale what is your offer, I'll sell it for no less than what I bought it for
Pay no more than absolutely zero"

Så trött...

Jobbade kvällen igår och dagen idag. En tant började skrika och gapa igår kl 19.. sen slutade hon inte förrän kl 13 idag. Min huvudvärk är obeskrvivlig just nu!

Tillåt mig att dö lite just nu!

Fast tisdag blir nog toppen :)

Jobb, jobb, jobb

Det tar upp mycket tid nu. Jobbet. Fast det är ganska mysigt också, för jösses vilka trevliga pensionärer vi har på avdelningen nu. Det är nästan så att jag kommer sakna dem när jag är ledig imorgon och fredag (YES!!).. eller inte.

Imorgon drar jag till Asa en sväng... det ska bli mysigt. Det känns som att vi har ganska mycket att prata om redan, men det är för att vi inte har hunnit göra det så mycket. Saknar henne grymt mycket!!!

Just nu kollar jag på något program där de ska ta ut nya medlemmar till pussy cat dolls (?).. det är nog det mest meningslösa program jag någonsin har sett. Men om någon vill se blåsta, lättklädda tjejer som bråkar, skriker och juckar mot saker så är detta ett program för dig.. väääääldigt spännande... eller inte!

Tisdag ska bli spännande :).. det känns inte som att jag är en person som gör sånt här, men det är bara att slänga sig utför stupet och hoppas att jag landar mjukt. .. inte hoppas på för mycket, men samtidigt återställa hoppet. Det kanske finns vettiga killar trots allt?

vettiga killar är ett eget kapitel.. men vad är egentligen det som händer nu? Det känns som förra sommaren, innan allt hände. Har vi gått tillbaka? är vi plötsligt kompisar igen? Vad händer på onsdag, lördag? Vad ska jag göra? Vill jag detta?

Nu ska jag sova.. att börja kl 7 är ingen hit för mig. UUUUUSSSSCCCHHHH!!!

"What would your mother think? Oh lord, oh how would your father react?"

Födelsedag

Yay idag fyller jag 19 år.. måste säga att dagen inte har varit en höjdare. Jag är depp, ska sova nu. Inte för att jag är trött, jag vill bara inte vara vaken mer.  Det känns som att jag har stått under ett grått moln hela dagen, egentligen hela helgen. Fan.

Imorgon börjar jag jobba.. jippie (inte!)


Midsommar

Ja jösses. Jag lovar att jag ska skriva mer när jag börjar få koll på mitt liv igen.. alltså när jag börjar jobba och får lite rutiner. Det har varit annat som har tagit upp min tid dessa dagar. I onsdags åkte jag till Asa, underbart! Thaimat och mycket skitsnack. Det var riktigt härligt. Vi sågs senast i söndags, men det kändes som en evighet. Hur ska vi klara sommaren?

En annan sak som tar upp min tid är.. (trumvirvel) tragiskt men sant, jag har börjat kolla på Gossip girl. Jag har sett reklamen på tv och tänkt "shit, mer fjortis än OC". Sen hade jag tråkigt så jag laddade ner säsong ett. Helt sjukt. Jag fastnade direkt. Nu är första säsongen (18 avsnitt!!!) redan slut, och de har inte släppt fler. Vad ska jag göra?!?! Jag vill bara veta hur det går... oh shit vad bra det var. The bad boy - Chuck är så mums.. Pappa gillar!!!!

Idag är det midsommar, så jag ska upp och duscha och försöka hitta något att ha på mig, och sen ska jag dra till simsjön där vi ska ha midsommarfirande ikväll. Imorgon åker jag till kusten för att fira min födelsedag där.

Dags att göra sig iordning

" Or we can keep chilling like ice cream filling
We can cool in the gang if you'd rather hang
Ain't no thing. I can be lugubrious with you.
I got no ifs ands ors no wits or whats about it
But this place is getting crowded and my house is two blocks away
Or maybe closer"

Dagen efter

Nu har jag varit dålig på att skriva igen, men anledning finns. Anledningar t.o.m. Närmare bestämt balen och studenten. Sjukt roligt har jag haft. Studenten var lycklig och väldigt rolig, träningsvärken kommer nog inte släppa på ett tag.
Balen var en otrolig upplevelse! Jag har aldrig känt mig så fin förut. Riktigt kul!

Jag orkar inte riktigt skriva nu, sov inte så mycket inatt. Finns bilder från båda på bilddagboken och facebook. Jag hänvisar dit om ni vill veta något mer. För nu ska jag vila. Kanske kommer en mer utförligt redogörelse någon dag om jag orkar.

Puss!

"And it's okay if you have go away
Oh just remember the telephone works both way
s"

Kort

Utlovade bilder från 10-dagarsfesten kommer här:


Sjukt härlig kväll! Bilderna efteråt är ordentligt spårade. Jag väljer att inte lägga upp dem för allas trevnad. Härlig kväll iaf. Jag fattar inte hur Graae lyckas se så sliskig ut :P

Igår var det samhällsmiddag. Den var jättemysig, och shit vad jag kommer sakna alla lärare. Väldigt trevlig.
Idag byggde vi kortegvagnen, sjukt snygg blev den tillslut.

Nu ska jag packa i ordning lite. Vi ska ha vår champagnefrukost i ryd, så jag ska sova hos Asa inatt. Samling kl 6 imorgon då! Pigg kommer jag nog inte att vara!

STUDENTEN IMORGON!!!!

Wiho

Jag kanske ljög igår. Korten kommer imorgon. Trött nu

Foooooooooooootboll

Jag borde skriva lite.. men egentligen hinner jag inte. Har Cambridgeprovet imorgon.. 7h!!!! Hur fan ska jag orka? Tur att vi har lite raster, annars skulle jag fasen gå sönder.

Sista natten med gänget i lördags. Jag, Åsa, Lotta och Elin söp till hemma hos Åsa :D.. Skoj som fasen. Jag kommer att dö när vi inte kan se på bonde ihop i höst :(

För att komma till måndagen lite snabbt. Fotbollsturnering! Shit vad roligt det var! Jag var full och glad hela dagen, fotbollen gick skit, men ingen brydde sig. Så underbart!


Förklaringar till korten:
1 John var sjuuuuukt het!
2. Klassen som förfestar
3. Jonathan som var lite berusad
4. Sexiga Asa
5. Jag med tröjan som gav mig fulaste, hemskaste brännan sen
6. Asa suger av en flaska?
7. Klassen på fotbollsplanen
8. Fylla?!
9. Jag dansar och missar bollen (Det är jag som kör flygplanet)


Riktigt jävla roligt iaf. På kvällen var vi på norrmalm lite och sen i boulonger. Tyvärr var det jättemycket knott, så tillslut hamnade vi på kosmopol som var det enda (!?) öppna stället i hela skövde. Illa!

Imorgon ska det komma lite kort från studentfesten förra tisdagen. Sjukt fula! Kanske bara ta mer de som är någorlunda. Roligt iaf, så kolla in imorgon!

Nu ska jag plugga lite till. Önska mig lycka till!

"I natt, ska en stjärna tändas. Den ska skina klart"

Ängel

None


Vi ska va tillsammans när dag läggs till dag
För dit du går går också jag

Fest

Full och kåt hänger ihop. Jobbigt ju!

"Du får en bit blomma"

Mycket har hänt.. lite har skrivits. Det borde kanske hålla sig så, men lite kan jag ta upp iaf.

Studentfesten var sjukt rolig i tisdags! Det var en bra dag överhuvudtaget. Jag blev hur lycklig som helst underdagen, och jag fick fram ett lyckorop. Klumpen i magen försvann hur fort som helst. Tack och lov!
Middagen hos Rosina var också skitmysig. Jag kommer att sakna henne, lätt bästa läraren som jag har haft under mina år på västerhöjd (Ronne hade vi bara ett år tyvärr). Väldigt god mat, sötaste huset och trevligaste personen. Hur bra som helst.
På kvällen blev det grillning och förfest på en gräsmatta. Jag väntar på Asas bilder.. skitmysigt där också. Sen var det Vatra som gällde. Toppenkväll! Det tog mer än en timme för mig och Asa att vingla hem mitt i natten.. Vi somnade nästan utanför pizzerian och vek oss av skratt vid vägbulorna i hentorp. Så kul är inte gupp egentligen, men då var de fan det!
Natten och morgonen var lite värre, men jag börjar vänja mig. Jag var lite hård, men det måste jag nog börja vara. Någon gång måste alla bestämma sig. Men jag tror att jag ska lämna telefonen i fred när jag är full, arg och ledsen. Ingen bra idé att skicka dumma sms då. Jag har bett om ursäkt.

I onsdags åkte jag till Linköping och Ljungsbro. Bodde hos Becka, Daniel och Emilia. Firade Battes examen, och umgicks. Det var trevligt. Emilia var verkligen jättesöt. Det tyckte jag knappt förra gången, men det var hon verkligen nu.


Sjukt söt unge som sagt!


Ikväll var jag med Erik. Vi snackade skit, åt mat och såg på porr :P. En helkväll helt enkelt.

Nu ska jag sova. Första gången hemma i min egen säng, ensam sen i torsdags. Shit. Över en vecka. Hur ska detta gå?

Jag önskar att allt bara kunde lösa sig. Att vi slutade famla i mörkret.


"I was going nowhere, going nowhere fast"

Examen

Ska bara skriva lite snabbt så att ni inte tror attjag har dött. Jag sitter i Ljungsbro just nu. Idag har vi varit på Battes examen, jättefint var det, och sjukt god mat. Sen vardet ju inte hel fel gäster heller ;) Minnen från förr helt enkelt.

Emilia har blivit världens sötaste unge.. jag kommer tvinga alla att se på bilder när jag kommer hem. Sjukt söt. Igår somnade hon i min famn. Gullunge!

Allt är bara konstigt igen. Jag måste sluta attfalla dit. Inget är verkligt. Hjälp mig loss.

"Release me"

Fest igår

Igår var det riktigt mysigt.. en sån där härlig kväll med grillning, vackert väder, härligt folk, god dricka och lite annat.

Hela dagen började med att Asa väckte mig och sa att det var frukost.. underbart! Så ska man vakna varje morgon, men färdig frukost och en underbar person där :) Vi tog det ganska lugnt hela dagen, för det var så jävla varmt. Sen åkte vi hem till henne och la oss och solade.. satan i gatan vad varmt det var.. men härligt ändå..

Själva festen var sjukt härligt.. vädret var helt underbart verkligen.. lagom varmt.. Härligt snack under hela kvällen också.. även om John säger lite för mycket ibland.. :P.. Fast det gick bra ändå.

Sen åkte vi 7 pers i Idas bil. Jag, Anna, Jimmy, Jimmy och Asa i baksätet.. absolut inte trångt kan jag lova :P Men roligt var det.. Hem till mig kom vi tillslut och där blev det lite vattenpipa, och sen åkte folket hem...När vi väl gick och la oss så somnade vi ganska snabbt, men fasen vad varmt det var.. Jag sa att jag skulle döda honom om han väckte mig innan kl 9.. kl 7 väcker han mig.. och låtsas som att klockan är 9.. illa! Men jag orkade inte döda honom just då :P.. sen somnade vi igen och vaknade vid halv 12.. lagom sådär.. Varmt men mysigt.

Idag ska jag nog bara ta det lugnt.. Kanske sola en stund.. Sen blir det nog rese med Asa ikväll.. mysigt!

"You can lie between her legs and go looking for, tell her you're searching for her soul"

RSS 2.0