12 dagar.

Det kanns som ingenting kvar. 1 vecka och 5 dagar liksom.. sen ar hon har. Jag har borjat dromma om henne nu (det later som att jag ar kar och det ar jag ocksa) fatta att om 12 dagar vid denna tiden ar hon verkligen har. I detta hus (eller ute) med mig! Underbart! Jag kan inte fatta det knappt. Tiden har gatt sa fort!

I helgen har jag forst suttit barnvakt at Ben och Lily (grannbarnen). En valdigt jobbig kvall maste jag saga. De sov nar jag kom dit (19:15) och jag tittade bara till dem nagra ganger under kvallen. Ben skrek en gang, och da fick han sin napp. Lattfortjanta pengar. Jag kollade pa film, drack vin och at choklad :D Sa ska det vara!

Igar akte vi till Wexford. Det ar ett "sommarstalle" har pa irland och manga dublinbor har sommarstuga dar. Min familj ska bygga ett hus dar och flytta dit om nagra ar. Nu hyr de bara en stuga over varen/sommaren. Den lag mitt ute i ingenstans och stugan var jatteliten, sa jag ar glad att jag bara var dar en natt. Nu kommer familjen aka dit nastan varje helg (skont!). Bade pa vagen dit och vagen hem pratade jag och mamman massor. Det var kul att komma lite narmare. Det kanns som att jag mest ar med barnen annars.

I onsdags var jag pa Whelans med Hannah och Elin, det var kul, men inte vart den bakfyllan dagen efter, eftersom jag jobbade! USCH sager jag! Det blir Whelans pa torsdag igen (valborg!) och sen Cassidy's pa fredag med Malin. Blir nog nice. Da far vi se crazy eyes igen :P

Jag har borjat (och snart slutat) lasa twilightserien. Javlar vad bra det ar. Har plojt igenom ettan, tvan och trean pa en vecka. Sjukt bra bocker. Jag onskar och drommer att jag fick vara vampyr ocksa.. Mest for Edwards skull. Nar jag laser bockerna blir jag nastan kar i honom sjalv. Kan bero pa att huvudpersonen heter Bella och for att han framstalls som den basta killen nagonsin. Sen nar man ser filmen sa ar han ju mums ocksa :) Nu har jag bara fyran kvar och sen far jag vanta och hoppas pa femman som alla andra fans. Ahhh! De maste lasas!

Nu ska jag se stardust (igen) med barnen.

Ta ta for now.

antligen helg igen

Nu ar det aterigen helg och dte gor mig glad. Familjen ar borta over dagen sa jag far lite lugn och ro i huset. Riktigt skont.

Idag har jag varit pa stan med Malin en svang. Jag kopte en ny jacka pa penneys och jattefina smycken pa Dunnes. Jag ar verkligen usel pa att halla i mina pengar.. men vad fasen. man lever bara en gang. Ikvall gar pengarna till nitelink/taxi och ol istallet. Jag ska ut med Hannah (kanske Elin) och en annan svensk tjej ikvall. Det blir temple bar igen och det ska bli riktigt kul! mina nya skor ska invigas ocksa. kopte ett par skitsnygga skor pa dunnes i onsdags.. och bade de och jag har langtat till helgen. inte nog med det. Carmel rensade ur sin garderob igar. Jag fick tva klanningar och ett par oanvanda skor! Det ar bara att tacka och bocka :D

Nu ska jag satta mig i solen och lasa lite tankte jag. Jag har kopt de tva forsta bockerna i twillightserien. Alla tjatar ju sa mycket om dem. Laste forovrigt en riktigt bra bok nu i veckan (laste ut den snabbt for jag kunde inte lagga bort den). Forfattarinnan som har skrivit p.s. I love you har skrivit denna. At rainbows end tror jag att den heter. underbar bok!

Som sagt ut i solen.

Puss

Jag om tre ar..

Ibland hatar jag att tanka som en tjej. Att planera for mycket for framtiden.. Jag ar helt sjuk nar det galler sant.. jag kan liksom se mig sjalv i hans lagenhet om nagra manader.. Jag kan se mig sjalv saga till familjen att jag ska aka till P over helgen.. haha.. jag ar en sjuk manniska.. men det fanns nagot dar.. synd att jag ar totallt dissad :P Men jag lipar inte!

Idag har det gatt battre med Ethan.. han var inte lika javlig idag.. framsteg!

Jag hoppas pa utgang i helgen.. det ar pa helgerna man lever har.. Men ikvall ska jag nog pa bio med Malin.. yay!

Orkar inte skriva mer.. Saknar alla..

Puss

Utekvall/natt/morgon.

Igar var det utgang med Hannah och Elin. Och denna gangen var det bra mycket roligare. Det borjade saklart med att jag var barnvakt och foraldrarna skulle komma hem halv 7 sa att jag skulle hinna mota hannah i stan en timme senare. vid sex ringer pappan och sager att de skulle bli sena. Ahhh! Jag blev jattearg, men till slut loste allt sig bra.

Hos Elin drack vi massa ol och vin och vid 12 nar alla var lagom dragna tog vi en taxi till temple bar. Dar var vi pa 3 stallen under kvallen (jag minns inte vad stallena hette) och dansade. Elin akte hem vid 1 for hon var lite for dragen.. men jag och Hannah stannade kvar.. Det slutar med att vi hamnar pa efterfest nagonstans en bit fran stan med Patrick och Dennis.. trevliga irlandska pojkar. har fick vi codka och saft :P Och det blev en riktigt rolig kvall faktiskt! Vi kom darifran runt kl 7 nar jag hade vackt Hannah. Kl 8;15 var jag hemma har och stupade i sang.. En riktigt bra kvall faktiskt.

Fragan ar nu bara.. Hora av sig, eller inte?

Jag saknar alla dar hemma. Idag ar det 3 veckor och 5 dagar tills asa kommer!

Puss

Ledig och ensam.

Nu har jag haft tre dagars ledighet. Det har varit riktigt härligt måste jag säga. Även om det är lite ensamt ibland. Idag kommer familjen hem igen.. vet inte riktigt när, men det märker jag nog snart.

I söndags pratade jag med mormor. Jag har äntligen köpt kredit till min skype (eftersom hon inte har någon dator) det var härligt att prata med henne igen. Det känns så länge sen. Sen pratade jag med Amanda och Klas också. Det gjorde mig glad. Jag saknar alla där hemma mer än jag förstår. När familjen är hemma har jag så mycket att göra.. men som nu har jag tid att tänka.

Sen är det påsk nu. Det är inte så kul. På påsk brukar vi alltid samlas hela släkten på kusten och fira tillsammans. Det är liksom heligt på något sätt, det gör vi varje år. I år är det första året jag inte är med. Det kommer  kännas så konstigt att veta att alla är samlade och jag inte är med. Usch.

Sen har jag mina planer på att åka hem över midsommar och min födelsedag. Jag ska bara prata med familjen först så att det är lugnt med dem. Men jag hoppas verkligen. Det vore så härligt att komma hem lite.

Nu ska jag gå och laga någon lunch till mig själv.

Puss

31 dagar kvar

RSS 2.0