Tänk om det var han...

I tisdags var det en förlovningsannons i Göteborgs posten. En kille som hette Jonathan Geijer hade förlovat sig.. om det hade stått att han var 87:a hade jag börjat gråta.

Det känns så konstig att han har funnits, men inte i mitt liv.. jag kommer nog aldrig att förstå.

"I'm waiting for my real life to begin"

Varning för deppinlägg!

Jag tror att jag har kommit fram till vad min största rädsla är.. Att bli övergiven. Jag klarar verkligen inte av det. Det skär i hjärtat när det händer och jag har så svårt att hålla tårarna tillbaka. Ibland blir jag så nere över att tänka att människor jag håller av ska överge mig. Jag vågar knappt tänka tanken längre. Men jag måste väl lära mig.. ingen finns ju kvar för alltid.. och vissa försvinner ur ens liv för fort... Snälla lämna mig inte!

Känns som att jag är påväg ner i en svacka.. eller jag vet inte..ena minuten känns allt toppen, men sen känns allt piss igen.. jag vet ingenting, jag förstår ingenting.. jag vet inte alls vart jag är påväg, eller vart jag egentligen har människorna omkring mig.. känns som att allt håller på att rinna mig ur händerna.. vet inte hur jag ska kunna hålla det kvar.. fan nu gråter jag igen.. vet inte ens säkert varför jag är ledsen.. jag blir ledsen av att vara med mig själv.. det är fan inte nyttigt.. behöver någon för att slippa vara ensam... jag orkar inte med mig själv när jag är ensam..

Jag vill kunna skirva om min dag och att allt ska kännas bra.. men dagarna bara blandas ihop.. inget speciellt händer och det känns som att mitt liv springer iväg.. när jag sitter här nu så kan jag knappt minnas vad jag har gjort idag.. dagen är bara borta, och jag minns den knappt.. det här är inte nyttigt.. jag är så förvirrad.. vad händer egentligen?.. jag skulle behöva en fast punkt att hålla fast vid.. men det får jag inte.. den fasta punkt jag vill ha är lösare än det mesta.. så att uppnå det jag vill kan bli så svårt..

Varför kan inte allt bara vara lätt?.. det mesta nu för tiden är så krångligt.. som att vara kär t.ex. (säger inte att jag är det.. men det är ett bra exempel).. när man var liten så fragade man chans och det var det enda liksom.. sen umgicks man och njöt av varandras sällskap.. nu är det massa ex inblandade, andra människor som kan bli sårade, sorg, sex, svek.. allt är så jävla invecklat.. man vet aldrig vad man får.. för man vet inte vad alla andra har gått igenom, och hur det har påverkat dem.. fan jag blir galen av allt!

Nu kan jag inte skriva längre.. jag gråter bara mer av det jag får ur mig nu.. kanske är bra för mig, men jag orkar inte.

"Cheers darlin'
You give me three cigarettes
to smoke my tears away

And I die when you mention his name
And I lied, I should have kissed you
When we were runnin' in the rain"

Ingen djävul innanför min blus!

image58

Jag och Asa från i fredags. Jag fattar inte hur hon alltid lyckas få fina kort på oss. Jag brukar sällan bli bra på kort annars, men med henne fungerar det av någon konstig anledning, Bra är det iaf. Vi får nästan ställa upp som modeller :P

Seeeg dag i skolan. Det startar med KMM imorse, och INGEN i min grupp kom dit, så jag satte mig själv och började läsa de tre artiklarna om kränkningar. Tillslut kom John dit iaf.. tack och lov. Så vi satt och snackade lite skit. Han läste mina sms och sen lyssnade vi på radio skövde. Den kanalen består endast av en melodi som går runt, runt, runt, runt, runt i all evighet.. förutom ibland när de stannar upp och säger "radio skövde 93,3 mhz" och sen börjar melodin igen. Värd radiostation. Men kul hade jag och Johnny-boy iaf...

"Släpp inte djävulen innanför blusen".. shit.. var får han allt ifrån?.. det kan man undra!. jag skulle ALDRIG släppa någon innanför blusen, för jag har sällan "blus" på mig.. haha.. mogen idag..

Nu lucktar det popcorn i huset.. mamma är iväg och mediterar, och då passar pappa på att göra popcorn.. gott!

Imorgon har jag tubalektion, jag ska INTE glömma den denna veckan.. det lyckades jag med förra veckan. Kom på det på fredagmorgonen. Duktigt Bella!

Jag sitter och lyssnar på Peter LeMarc nu.. blev tillsagd att inte göra det, och jag har tjatat om att man bara gör det om man är kär.. och det kan jag nog inte kalla mig. Men han har så fin röst, och de här låtarna är liksom minnen. De ligger fortfarande i "mina mottagna filer".. och där lär de bli kvar ett tag.. får ta mig i tagen till nästa vecka och sluta.

Nu ska jag gå och lägga mig i ett varmt skumbad.. ska bli riktigt nice.. har längtat hela dagen.

Puss mina vänner..

"I'd give everybody a hug, if I could. Then everyone would feel good"

Ligga?

Haha.. Amanda har precis varit här.. skoj som fan.. vi snackade sex nästan hela tiden :P.. haha..
Jag ska nog också börja gå runt i skolan och säga "ska vi ligga?".. för att ligga är ett så mycket roligare ord än "att ha sex".. faktiskt.. blir roligare för alla parter då :P

"Ha det så kul i helgen"
"sure, jag kommer att ligga"
Charmiga töser som sagt!

Nu ska jag sluta vara omogen och bara skriva om snusk.. men det är ju så roligt.

"You don't have to sell your body to the night"

Jag är konstig.

Skriver lite snabbt nu.. vet aldrig om jag har ork eller tid att skriva senare.

Bra dag i skolan, Asa var tillbaka som tur var.. skönt att prata lite. Ganska meningslös dag annars.. vi gick och pratade med vår handledare om projektet.. jobbigt, vi vet fortfarande inte vad vi ska göra.. känns lite hopplöst nu,, men på något sätt måste vi lösa det.. jag måste skriva loggbok också.. för vi ligger efter med det, och det gör att vi är påväg mot ig.. och det vore dumt..

Kanske ska träffa Amanda lite sen.. uppdatera oss lite.. det var ett tag sen.. hon tycker nog att jag är hemsk, men det är sånt man får ta.. jag lever äntligen upp till det hon har trott om mig hela tiden :P.. jaja

image57

Jag funderar på att börja ha den där "hatten" hela tiden :P.. haha.. eller inte.. inte så snygg kanske, men det skrämde barnen. Det gick rykten om att det fanns elaka konstiga människor i skogen.. och de hade ett extra öga i pannan, så alla trodde att jag var en sån.. jag körde på det :P..

Nu ska jag nog gå och göra min engelskläxa, för Agelii är som vanligt elak och ger oss läxor hela tiden.

Ibland förstår jag inte mig själv.. ena stunden är jag bombsäker på vad jag vill, men sen ändrar jag mig.. nu vet jag inte ens vad jag vill.. står någonstans mittemellan.

Un bacio, e il mio cuore è tuo

Dagens soundtrack - Coconut skins (Damien Rice)

"You can hold her hand
And show her how you cry
Explain to her your weakness
So she understands
And then roll over and die

You can brave decisions
Before you crumble up inside
Spend your time asking everyone else's permission
Then run away and hide


Or you can sit on chimneys
Put some fire up your ass
No need to know what you're doing or waiting for
But if anyone should ask
Tell them I've been licking coconut skins
And we've been hanging out
Tell them God just dropped by to forgive our sins
And relieve us our doubt

La la la la la la la...

Oh you can hold her eggs
But your basket has a hole
You can lie between her legs and go looking for
Tell her you're searching for her soul

You can wait for ages
Watch your compost turn to coal
Time is contagious
Everybody's getting old


So you can sit on chimneys
Put some fire up your ass
No need to know what you're doing or looking for
But if anyone should ask
Tell them I've been cooking coconut skins
And we've been hanging out
Tell them God just dropped by to forgive our sins
And relieve us our doubt
La la la la la la la..."

Mascara på din kind

Nu ska jag sluta med att börja varje inlägg med att berätta att jag är trött.. ni kan helt enkelt räkna med att jag är det hela tiden.. så är det.. tror att det är epedemi som har drabbat mig.

Produktiv dag idag i skolan, eller inte. På naturkunskapen blåste vi, på filosofin redovisade vi, på Engelskan tjatade hon och på KMM läste vi.. under rasterna blev jag med mobbad.. ovanligt.. Kul att de hade pratat om mig på after worken i fredags.. vet inte om det är så bra.. inget vidare rykte som jag kommer få tillslut.

Orkestern är verkligen inte rolig, jag känner mig bara så gammal där.. och jag har ingen att umgås med, för alla är så små, och jag orkar inte spendera tid på att lära känna någon.. jag får helt enkelt stå ut, och skippa repen ganska ofta.. då funkar det nog.

Jimmy var här en stund förut, och sen blev det pizza på benidorm.. snart är vi stammisar där.. och han mannen som dricker för mycket öl och vill prata lumpenminnen verkar vara där varje kväll.. lite obehagligt.. men det är sånt man får stå ut med. Mysigt ändå.

Nu ska jag gå och plugga italienska och ligga och rabbla konditionalisformerna och dubbla pronomen tills jag somnar.. det kan jag nog göra snabbt, för det är sååå tråkigt!

"I become a child, and he moves my world."

Party och vinterhajken

Japp.. nu är jag väldigt trött (ovanligt).. men nu har jag iaf anledning att vara det.. inte så mycket sömn i helgen.

I fredags var det party som sagt. Det var kul, men lite tunnt med folk. John livade upp stämningen dock.. riktigt roligt, men det blir det alltid så fort han kommer dit och är på rätt humör..
Mycket vin, mycket pet i julles hår (lockar!!), mycket pinsamt prat men jävligt kul!.. Jag hade iaf skitkul!

Igår gick vi upp tidigt (usch) och åkte till Frambo där vi hade vintehajken. Jag var skittrött och Viktor mobbade mig som vanligt.. jag har börjat vänja mig :P.. Jag satt iaf på en station där ungarna skulle samla kottar i en hink.. kändes allmänt tragiskt.. jag lyckas alltid hamna på de träkig/meningslösa stationerna.. men skit samma.. jag satt där på min sten och lyssnade på musik när jag väntade på patrullerna..

Resten av dagen och natten var väldigt trevliga..Riktigt nice måste jag erkänna... det blev en favorit i repris, och mycket prat.. attans att det var så jävla kallt där vi sov.. men det gick bra ändå som tur var.. riktigt mysigt. Kändes lite jobbigt att vakna på morgonen dock.. nästan all luft hade försvunnit ur liggunderlaget och viktor satte på sin väckningssignal.. och den var vidrig. men det överlevde vi också..
Du är bäst!

Nu är jag hemma och är skittrött, men vi har min gudmor på besök, så jag ska försöka vara lite social när de kommer tillbaka från museet.

Lägg dina armar runt mig, och rädda mig från allt.

Party!

image56

Kanske en av de fulaste fyllebilder som finns.. Jag vill poängtera att detta var i Januari.. alltså sviiiinkallt ute! och jag gick runt så där!.. smart!.. In i dimman!

Ikväll är det party som gäller! Ska bli kul.. hoppas att det kommer massa roligt folk!.. synd bara att jag måste upp skiiiiittidigt imorgon!!.. attans.. men jag får sova när jag dör..

trött idag.. kunde inte somna igår.. lite halvjobbigt.. men sånt man får ta..

Jag skriver kanske mer om jag orkar.. eller om jag kommer på något vettigt att skriva!

"And if you hate me, then hate me so good that you can let me out"

Snyggaste pinglorna!

Bara för att jag och Asa är så sjukt snygga :D.. Tacokväll hos John förra året någon gång.

image55

Bra dag idag.. Jag slapp skämmas på "Kvinnligt, manligt, mänskligt"-lektionen, för varken Asa, john eller Ludde var där.. tur det kanske... lagom pinsamt i måndags måste jag säga!.. och Ludde har varit allmänt udda sen dess.. konstiga människa.

"Berra och gänget" var och spelade på Västerhöjd idag igen.. shit vad bra de är! Seriöst.. man blir glad bara av att se dem!.. jag vill också vara med :D.. lätt avundsjuk..

Sen var det långfika med Asa och Jonas.. eller ja, Asa sprang iväg på egna äventyr efter ett tag.. men det var mysigt.. Vi kan verkligen prata om det mesta..Goda tider.

Mysigt igår också.. blev en repris.. samma gubbe, typ samma mat.. lite annan start.. bättre start.. Kändes lite illa ett tag, men skit samma.. det är ju bra. tror jag.. ett tag iaf.. får hoppas på det.. jag får gardera mig med tjockare hud kanske.. men det löser sig... annars har jag de som hjälper mig på fötter igen.. men det känns mer öppet nu.. det är nog positivt.. Sammanhängande till tusen det där..

Shit.. party på fredag.. jag är taggad måste jag säga.. bajs att jag måste upp tidigt dagen efter, och åka ända till nossebro.. men jag får överleva det helt enkelt.. På fredag ska jag ha kul!.. Inte dricka för mycket, inte göra något dumt.. haha.. tror jag på det själv eller? :P.. haha

Min tröja kliar.. bara så att ni vet.. jag ska genast ta av mig den.. ahhh!!..

Kanske ut imorgon då.. kan bli roligt.. haha... "halva inne".. skulle inte tro det :P.. kanske bara någon.. shit vad hemlighetsfullt jag skriver ibland.. haha

Jag är trött.. har varit det hela veckan.. det är nog därför jag inte får ur mig något vettigt.. men vänta bara.. någon gång kommer det.

"Who will give you answers?"


Dags att sova!

Jag missade att skriva igår.. jag kom helt enkelt hem för sent, och jag var jättetrött.. det hjälpte ju inte, för jag somnade sent ändå, och är ännu tröttare idag. Detta resulterade att jag var knäckt i skolan, och skrattade åt allt. Allt blir så mycket roligare.. Det hjälpte ju inte att alla verkade ha fått någon knäpp idag så att de betedde sig konstigt hela bunten.. det är bara att skratta åt det!

Igår var en bra dag.. förutom sista lektionen kanske.. John har börjat skämma ut mig mer än nådigt mkt.. Jag känner mig som Angela i mscl efter första gången i bilen.. folk vet för mycket.. enda skillnaden är väl att för henne var det
inte sant. Så jag får bita ihop och ta skämten ett tag till.. nu också från Ludde och Julle.. tack!
Men jag klarar mig nog.

Eftermiddagen med Asa var skitbra! skönt att prata.. mitt största misstag satt på bussen hem.. jag blev nästan illamående av det.. Ignorera var det enda att göra.
Sen blev kvällen bara bättre.. härlig kidnappning, alkoliserade gubbar är roliga ibland och mycket skitbra.. bara babbel.. var nog det jag behövde..

Asa kan se hur jag känner i vissa situationer.. så grymt igår.. "andas Bella".. haha :P..Underbaring!!

Nu ska jag äta något.. är skithungrig!

"Du och jag mot världen"

Söndag..

Idag är jag bara seg.. som vanligt.. jag och Åsa kollade på Mscl och melodifestivalen igår.. melodifestivalen var som ett skämt, men mscl är alltid bra.. Jag får hjärtklappning såfort Jordan Catalano i bild.. han har inte en så stor roll när man tänker efter, men oj så bra! Jag blir riktigt avundsjuk på Angela.. var finns min Catalano?

Jag drömde konstigt inatt igen... eller iaf på morgonen.. jag vet inte om jag drömmer om det jag vill ha, eller om jag sanndrömmer.. jag hoppas på det senare.. det vore inte helt fel.

Ibland blir jag nästan arg över att jag tolkar fel, eller att det är dubbla signaler... för när jag tänker igenom vissa saker så verkar det som om han menare en sak, men sen visar han en helt annan sak en annan gång. Det gör mig förvirrad.. ovanligt.. men jag skulle helst att han höll sig till en sak, så jag slapp undra hela tiden.. helst ska han hålla sig till rätt sak.

Det är underbart att hoppas på något, och sen få det.. men om mna förlorar det så är det så mycket värre. Om något kunde hända utan att man hoppades på det, så kanske dte inte gör lika ont när det försvinner..

Imorgon börjar skolan.. det ska bli både bra och dåligt.. jag måste snacka igenom allt med Asa!.. men samtidigt måste vi lösa vårt projekt.. vi fick bara 3 deltagare till kursen, så vi kan inte genomföra den.. vad fan ska vi göra?.. Idéer mottages gärna!

- "Jag tror att jag behåller dig för mig själv. "

Filmanalys och lögner.

Vad rolig jag är.. tänkte sätta mig här och skriva min filmanalys, men eftersom det är en läxa så drar jag mig till bloggen istället.. det gör jag alltid.. dumt av mig.. men jag funderar faktiskt på att skriva analysen om "Seeney Todd" och då blir det liksom roligare direkt.

Igår kom jag inte i säng förrän vid 4 tror jag.. dumt av mig, men jag satt och kollade på Grey's anatomy och när jag sen skulle sova så satte jag på soundtracket till ST, och då somnade jag inte, för jag låg och sjöng med istället..
Sen tänkte jag för mycket igårkväll igen. Jag fattar det verkligen inte.. känns som att det är en bit som fattas för att jag ska fatta. Det gick så snabbt så jag måste ha missat något.. konstigt..

Jag vaknade vid 12 idag och gick upp vid halv.. underbart att sova länge.. fast nu har jag ont i huvudet..men det var det värt..lätt!

Jag ska verkligen inte snacka om dubbla signaler.. för jag säger jätteofta saker som jag inte ens menar.. Nu leker jag bara, och det kan vara elakt, men det tror jag inte.. Han överlever nog. Mitt nyårslöfte borde varit att jag ska vara mer ärlig.. men skit samma, det är ju ingen annan heller.. så det är inget fel.

"Wasn't born to hate, I was made to love, but I never knew it was so hard"

Dagens soundtrack - My friends (Sweeney Todd)

"These are my friends.
See how they glisten.
See this one shine...
How he smiles in the light.
My friend.
My faithful friend...
Speak to me friend.
Whisper...
I'll listen.
I know, I know you've been locked
out of sight
all these years, like me
My friend...
well I've come home to find you waiting.
Home, and we're together!
And we'll do wonders.
Won't we?
You there, my friend?

Mrs. Lovett

I'm your friend too, Mr. Todd
If you only knew, Mr. Todd
Ooh, Mr. Todd
You're warm in my hand.
You've come home!
Always had a fondness for you, I did.

Sweeney Todd (simultaneously)

Come let me hold you.
Now, with a sigh, you grow warm in my hand.
My friend!
My clever friend...

Mrs. Lovett

Never you fear, Mr. Todd
You can move in here, Mr. Todd
Mr. Todd, splendors.
You never have dreamed
all your days
will be yours!
I'm your friend
and you're mine!
Don't they shine beautiful?
Silver's good enough for me, Mr. T.

Sweeney Todd (simultaneously)

Rest now, my friends.
Soon, I'll unfold you.
Soon you'll know splendors
You never have dreamed
all you days,
my lucky friends
'Til now your shine was merely silver.
Friends, you shall drip rubies, you'll soon drip precious rubies...
(spoken)
At last! My arm is complete again!"

Oboy är nog det bästa man kan dricka.

Jag har precis kommit hem. Har spenderat kvällen med Erik, John och Affe.. först var vi hos Erik och sen gick vi ut.. eftersom voda var fullt så gick vi till Husaren.. jag har aldrig kännt mig som lammkött på det sättet innan. Vi var nog yngst och nycktrast där.. ganska pinsamt. Men helt ok musik :) En go blandning mellan carola, attack, dansband och Michael Jackson.. haha..

Jag ska verkligen börja hänga på rese på fredagar.. shit vad mycket militärer.. nice.. massa uniformer.. helt underbart!.. så nu vet ni var ni hittar mig på fredagar :D.. haha..

Idag har jag varit duktig och städat mitt rum, ordentligt.. det var behövligt kan jag lova.. Jag hatar att städa, så jag skjuter upp det hur länge som helst.. men nu fick jag äntligen tummen ur.. duktigt av mig..

Johnny Depp har den sexigaste rösten!

Jag vill inte sova ensam inatt.. lite sent att lösa nu tyvärr.

"Silver is good enough for me"



Bortblåst dag

Shit vad jag är trött.. Så där så att ögonen gör ont.. fast jag är egentligen inte trött, så jag tror att min kropp försöker lura mig.
Idag har jag haft körlektion, och det gick bra.. Uffe är så skön.. har börjat bli kul att köra nu.
Sen var jag och åt lunch med min mamma på stan.. mysigt, och gott..
Den här dagen har verkligen runnit iväg.. vet inte riktigt var den tog vägen.. jag skulle hinna städa, och plugga.. men jag har inte hunnit något.. får se till att göra det imorgon.. eller resten av helgen..är ensam hemma igen.

Musiken från Sweeney Todd har verkligen fastnat.. jag laddade ner soundtracket idag..och jag kan inte sluta lyssna på det.. helt galet. Johnny Depp har en grym röst.. och låtarna blir bara bättre hela tiden.

Jag har ingen motivation till att skriva ikväll.. Jag är bara förvirrad som vanligt.. varför ska alla ge dubbla signaler?

"I want you bleeders"

Varför gör vissa ord mig så svag?

Nu är jag hemma, och jag har varit dålig på att skriva under min Linköpingsvistelse. Men nu är jag tillbaka, och vår stationära dator fungerar igen.. förutom msn då.. som bara krånglar för mig.. den vill verkligen inte.. men just nu sitter jag på webmessenger för att jag inte orkar krångla mer.

Det var mysigt som vanligt i Linköping.. jag har umgåtts mer med Batte än vad jag brukar, och det var roligt.. Sweeney Todd var som sagt underbar!, Maten vi åt var galet god.. och linköpings badhus har en av de roligaste vattenrushbanor som jag har åkt.. shit vad jag skrek!.. 

Igår var jag hos Becka i ljungsbro. Vi spenderade kvällen med att kolla på Requiem for a dream.. jag älskar verkligen den filmen.. men det tar emot att se den, för den är så tung att se.. Detta var dock första gången jag såg hela filmen utan att pausa någon gång.. iofs tittade jag bort lite, men det var så lite så att det inte räknas.. Becka vågade knappt se något av slutet.. men det är nog det som hör till filmen.. I slutet satt vi båda två med kinderna blöta av tårar, och vi var lite illamående båda två.

Idag har jag spenderat halva dagen på tåg.. men en stationär dator att släpa på!.. helt galet tung var den!.. usch.. Åk aldrig tåg med en dator!..

Nu på kvällen har Asa varit här.. Vi behövde prata båda två (som vanligt).. och jag måste säga att shit vad taggad jag är för festen!.. det kommer att bli nice!. Underbart att prata av sig.. jag behöver verkligen det!.

Jag är fast.. jag sitter verkligen fast.. kan varken gå fram eller tillbaka.. Det finns två sätt att komma bort... det ena känns mindre och mindre troligt för varje dag.. och det andra vet jag inte om jag vill.. och det måste komma och överraska mig om det ska fungera. Damien Rice vet vad jag menar.. 

Har texten i mitt huvud hela tiden:
"Jag vill bara ha honom intill mig, jag vill vara att han ska vara någon jag kan lita på".  

Hemma hos Batte

Nu sitter jag hemma hos Batte, och jag är ensam i hela lägenheten.  Jag har nyss vaknat, och just nu ser jag ut som ett troll.. så jag tänkte slänga mig i en dusch någorlunda snart..

Igår åkte jag hit, och det gick ju bra.. jag fick massor gjort på tåget.. och så smsade jag med Asa massor.. haha.. så rolig!.. Jag ska lätt fixa en sån skyllt vi pratade om, och den gå runt på stan. 

Här tog vi det mest lugnt hela kvällen igår.. Vi avslutade dagen med att se Sweeney Todd".. Johnny Depps ny.. Shit vad bra den var!.. så morbid, men så underbar.. Ganska vidrig ibland, men jag gillar sånna filmer.. väldigt sevärd.. jag funderar nästan på att se den på bio också.. för att få mer känsla i musiken.. Depp sjöng underbart!

Nu ska jag försöka göra iordning mig och äta lite frukost, och sen ska jag och syskonen äta lunch någonstans..

Jag vet verkligen inte vad jag ska göra (känns det igen?).. Jag vet knappt vad jag vill längre.. jag har blivit så bra på att skoja bort allt, och ljuga för mig själv.. så jag vet knappt vad jag känner på riktigt nu.. Jag tror att jag vill iaf.. men kan jag vet säkert.. vill jag utsätta mig för samma sak igen?.. jag v et faktistkt inte.. Men ändå vill jag satsa.. för satsar man inget..så vinner man inget.. och jag vill vinna.. 

"Låt mig nådigt få förklara, törsten kan aldrig släckas"

Jag vill kräkas...

Melodifestivalen.. behöver jag säga mer?
Det är första gången på länge jag ger den en chans.. men det var ett misstag.. eller ja.. Luuk var underbar som vanligt, och jag är redan lite småkär i Björn Gustafsson.. Men bortsett från det så är den ju skit.
Jag tyckte att två låtar lät ok.. men inte fasen röstar svenska folket rätt.. Utan vi skickar vidare lilla äckliga Amy Diamond och fula gubben Christer Sjögren.. Det äcklar mig.. seriöst.. och sen kommer säkert Carola komma och sjunga med sin skenheliga röst.. åh.. hatar faktiskt de flesta som ställer upp i melodifestivalen.. tyvärr.. det är som att gräva sin musikaliska grav.

Idag har jag övningskört massor.. det var härligt.. det känns som att jag kan lite mer nu än förut iaf.. det är ju tur.

Jag var ute och gick förut också.. mysigt.. riktigt härligt faktiskt.. jag måste rensa tankarna..

Imorgon drar jag till Linköping.. får se om jag orkar skriva något där.. annars kommer jag tillbaka på onsdag..

Hör gärna av er imorgon.. jag har oftast så tråkigt på tåg..

Jag vill bara göra det..fasen varför är jag så feg?

"Jag tror han är en ängel, för det lyser som guld i hans hår"

Dröm

I natt drömde jag att jag faktiskt skulle rensa bort minnena av en person ur min hjärna. Det kändes jättekonstigt att jag hade kommit fram till att göra det.
Det var min bror som skulle göra raderingen, så jag var tvungen att berätta allt för honom, och det var bara pinsamt.. usch.. Vissa saker är liksom bara för privata.

Saker som imponerar mig:
-Att jag faktiskt har tagit av mig mina pyjamasbyxor i sömnen inatt
- Att Asa lyckas få utegångsförbud.. jag trodde knappt att det existerade.
- Att jag har övningskört mer idag än någon annan gång
- Att jag har en date med min körskolelärare på alla hjärtans dag.. så jag kommer inte bara att sitta hemma.

Nu ska jag äta.. och sen ska jag ta en långpromenad..

"Nykter utav vin och full av längtan är det lätt, att säga fel och tänka rätt"


Eternal sunshine of the spotless mind

Jag såg eternal sunshine ikväll.. det var så länge sen jag såg den.. men oh vad bra den är...
Jag såg den med mina föräldrar, men ingen av dem tyckte att den var bra.. jag fattar inte riktigt hur.. jag blir alltid så berörd av den filmen..

Jag börjar hela tiden tänka.. vore det värt att radera någon ur sitt minne? Skulle det finnas ett tomrum kvar? Skulle jag våga att göra det?.. jag tror inte att jag skulle våga, men det kanske vore bra.

Nu ska jag sluta fundera över saker.. det gör inte saker bättre.

Ge mig ett tecken.. snälla!

"I'm just a fucked up girl looking for my own piece of mind, I'm not perfect. "

Jag vill, men hur?

Jag har varit dålig på att skriva i bloggen denna veckan.. jag tror det beror på att jag har varit stressad. Jag har haft massor på hjärnan denna veckan..mycket som hade behövt komma ut.. men det är sånt man får glömma bort.

Idag hade vi en låååång föreläsning om förintelsen. Det var intressant, men jag klara snart inte att höra om mer hemskheter. Jag har jättesvårt att ta in allt som händer i världen, och känna empati för alla människor som det går dåligt för. Just nu orkar jag inte riktigt mer.. känns som att jag är påväg ner i en nereperiod.. får hoppas på att den planar ut sig snart.

Åh, jag blir så arg över vissa saker. Man tror att vissa personer är ens vänner. men nej nej.. backstabbing bitches!! .. jag är så bitter just nu så att-.. åh jag vet inte ens!..

Imorgon ska jag iaf ut med Asa.. det ska bli jättekul.. och härligt.. behöver dricka bort lite nu.. låter lite fjantigt.. men ibland är det precis det jag behöver för att inte fastna i dumma tankar. Jag skulle behöva hitta mig ett ragg också.. för att komma över, glömma.. men det kommer jag nog inte.. jag är inte sån,.. tror jag inte iaf.. jag skulle behöva tjockare hud.

"Skål för alkoholen. Orsaken och lösningen till alla världens problem"

På söndag drar jag till Linköping.. ska bli skönt.. Träffa syskonen igen.. lika mysigt varje gång, och det går lättare när inte föräldrarna är med.. pallar inte riktigt hela familjen på samma gång.. blir så mkt på en gång då.

Jag åker hem igen på onsdag antar jag.. de senaste åren har jag "firat" alla hjärtans dag där, men jag tycker bara att det känns tragiskt i år. Jag vill antingen göra något kärleksfullt, vilket nog inte kommer hända, om jag inte hittar någon snabbt som satan.. Antingen det..eller så ska jag nog bara vara hemma och äta choklad.. det känns som att det är det enda rätta. Vill något.. men är det troligt?

Jag tycker att det är jobbigt när man inte vågar erkänna saker.. jag pallar liksom inte.. det känns bara jobbigt, men samtidigt hoppar mitt hjärta till av varje lite sak som påminner.. det kan vara vilken lite skitsak som helst.. men det känns i hela kroppen.. vad fan?.. så här ska det inte kännas nu.. det är liksom för sent.. hjälp!

Nu måste jag sluta.. jag börjar bli dum.

"I couldn't live with me before you came along"

Dagens soundtrack - Öppna upp ditt fönster

Denna låten gör mig glad just nu... kan inte sluta sjunga.

"Öppna upp ditt fönster
slå upp din dörr
släpp in ljuset och min älskling
låt allting bli som förr
låt honom veta
än finns en väg tillbaks
låt honom veta
att han är den enda du vill ha

visst kan du välja att bryta nu
men han finns alltid där i ditt hjärta det vet du
så varför inte låta honom vara där
du kan ändå aldrig glömma den ditt hjärta håller kär

Öppna upp ditt fönster
slå upp din dörr
släpp in ljuset och min älskling
låt allting bli som förr
låt honom veta
än finns en väg tillbaks
låt honom veta
att han är den enda du vill ha

Ropa ner i gränden
högt så han hör
ropa att den kärlek
är inget man förgör
ropa att den kärlek
aldrig kan ta slut
ropa honom in igen och om han inte hör
spring då ut
visst kan du välja att bryta nu
men han finns alltid där i ditt hjärta det vet du
så varför inte låta honom vara där
du kan ändå aldrig glömma den ditt hjärta håller kär

Ropa ner i gränden
högt så han hör
ropa att den kärlek är inget man förgör
ropa att den kärlek aldrig kan ta slut
ropa honom in igen och om han inte hör
jag säger om han inte hör
spring då ut

Står han ej att finna
sök som besatt
säg till hans vänner att det ska jag hälsa att
fönstret är öppet och dörren står på glänt
ack vad som händer är han alltid det finaste som hänt
visst kan du välja att bryta nu
men han finns alltid där i ditt hjärta det vet du
så varför inte låta honom vara där
du kan ändå aldrig glömma den ditt hjärta håller kär

Står han ej att finna
sök som besatt
säg till hans vänner att det ska jag hälsa att
fönstret är öppet och dörren står på glänt
ack, vad som händer är han alltid det finaste som hänt

Öppna upp ditt fönster
slå upp din dörr
släpp in ljuset
låt allt bli som förr
låt allt bli som förr
ropa ner i gränden
ropa högt så han hör
ropa att den kärlek är inget man förgör
nej, det är inget man förgör

Öppna upp ditt fönster
slå upp din dörr
släpp in ljuset och min älskling
låt allt bli som förr
låt allt bli som förr
låt allt bli som förr
låt allt bli som förr"

Seg dag

Idag har varit konstig.. jag känner mig lite off från allt.. jag är trött hela tiden, och jag orkar inte riktigt tänka, men det måste jag göra.. för jag har massor att göra, och jag har massor som jag bara skjuter upp..

Idag slutade jag tidigt, så jag gick hem i regnet. Jag borde satt mig vid datorn och skrivit på mina arbeten när jag kom hem, men vi har ju lämnat datorn i linköpingm så att Daniel ska fixa den. Så jag fick vänta tills pappa kom hem med den bärbara..
Istället åt jag mat och la mig i soffan och kollade på tv.. där låg jag tills mamma kom hem.. sen somnade jag.. var helt död kändes det som.. så jag låg och halvsov där i någon timme.. sen fortsatte jag att kolla på tv, för datorn var inte hemma än..

Pappa kom hem vid 18..så då fick jag börja skriva.. sen dess har jag suttit här och försökt skriva spanska..  det är skitsvårt.. varför valde jag det?.. jobbigt..

Imorgon ska jag gå i skolan, spela tuba, ha min första körlektion(nervös!!) och sen hem ch plugga igen.. kul.. eller inte.. usch.. jag orkar inte riktigt längre..

Just nu skulle jag behöva det där som håller mig uppe.. jag behöver kicken.. men den får jag inte.. det är illa.. vill inget hellre.. frågan är om jag har varit tydlig nog.. det är inte säkert.. jag ska sätta upp en tidsgräns, och om inget har hänt så ska jag ta tag i det.. usch jag kommer inte att våga..

Dags att nanna för mig..trött som fasen!

"Låt honom veta, än finns en väg tillbaks.
Låt honom veta att han är den enda du vill ha"

BellaBolla firar tisdag.. eller nått

"Orsaken till att älskande aldrig har tråkigt i varandras sällskap är att de alltid talar om sig själva"
Kloka ord från någon klok person.. det är nog ganska sant..inte bara för älskande, utan för alla.. Allas favoritsamtalsämne är väl sig sjävla?

Igår skrev jag inget.. jag vet inte riktigt varför.. hade inget vettigt att skriva kanske, men det har jag iofs väldigt sällan, så det är nog ingen bortförklaring.. kanske har jag för mycket i hjärnan, så jag kan inte bestämma vad jag vill få ner här.
Jag är bara förvirrad, som vanligt.. jag har slutat förvånas över min förvirring.. Jag har helt enkelt noll koll på vad som händer just nu... Förut försökte jag pendla mig fram till några svar.. vet inte om jag ska våga tro på det eller inte.. vågar knappt lita på något längre... vet inte riktigt om jag ens vågar tro på vad jag själv tycker.. vad vill jag egentligen?.. och om jag nu vet vad jag vill.. kommer jag våga göra något åt det?.. krångligt!

Ska till Linköping på lovet.. det ska bli mysigt.. ska försöka träffa Batte så mycket som möjligt också.. det händer mer sällan att jag och han ses ensamma än att jag och Becka gör. Men han jobbar ju iofs ganska mycket, men lite ska vi nog hinna med.

Sen är det alla hjärtans dag på lovet.. Jag vill inte vara tragisk och bli deppad över att jag inte är tillsammans med någon på den dagen, för den betyder ju ingenting egentligen.. men ändå känns det. På nått sätt är den dagen värre än resten.. usch.. jag ska försöka sova bort hela den dagen!

Dags att kolla på House snart..

"On his face is a map of the world"

Eloge till Angela och MSCL

Hela inlägget är en eloge till my-so called life och speciellt Angela Chase.. Hon säger så mycket smart.. jag vill vara henne, och jag tror att innerst inne är jag nog det.

Rickie: If you were about to do it, okay, what would you want the other person to say, like, right before.
Rayanne: 'This won't take long.'
Rickie: No, seriously.
Rayanne: 'Do I know you?'
Rickie: No, like, for real. Like, romantic.
Angela: 'You're so beautiful, it hurts to look at you.'
Rayanne: 'It hurts to look at you?'
Rickie: How'd you think of that?



image52


Angela:
If Jordan Catalano is nearby, my whole body knows it. Like one of those dogs that point. I'll keep talking and stuff, but my mind won't even know what I'm saying. I keep wondering if there's a term for this.


image53



Angela:
It's good to get really dressed up once in a while. And admit the truth: that when you really look closely? People are so strange and so complicated that they're actually... beautiful. Possibly even me.



Angela:
Huge events take place on this earth every day. Earthquakes, hurricanes, even glaciers move. So why couldn't he just look at me?



Jordan:
Why are you like this?
Angela: Like what?
Jordan: Like how you are.


image54


Angela:
Sometimes someone says something really small and it just fits into this empty place in your heart.



Delia: I guess I'm just sort of in the mood to have a crush on somebody where it can't hurt too much.


En kram

En kram kan visa allt.. med en kram kan man säga allt man vill säga utan att yttra ett ord.
Med en kram kan känna varandras dofter och ge varandra värme.
Armar som skyddar och kroppar som möts.

Någon mer än jag som är kramsugen?.. Det sticker i armarna på mig.. skyller på kramsug!

"Nu nått för våra lite yngre tittare... bajs"

Satan i gatan vad trött jag är nu.. lång helg med lite för lite sömn.. usch..

I fredags var jag som sagt i lidköping.. det var roligt, och "Café o Bar" var väldigt mysigt.
"Jag har dansat vodka i tre år".. haha... Jimmy pratade om bugg :P
"Skara motherfucker" .. Hiphopturkar på bussen hem.. shit vad kul!!. Roligaste bussresan på länge..
Jag kom hem vid halv 3.. halvt ihjälfrusen och med roliga svarta märken på mina fötter, som jag hoppas kom från skorna, annars vet jag inte vad som har hänt.... Allt som allt en bra kväll, men regnet var illa!

ALU i helgen också.. var lite tungt att gå upp på lördagen, och jag var allmänt seg hela helgen.. men det var bra som vanligt. Kul gäng måste jag säga.. förutom vissa då.. Vissa vill jag bara strypa, men resten är trevliga!..

Nu är jag trött och seg, och det blir nog sängen ganska tidigt ikväll.. men snart kommer nog Asa hit..det verkar verlkigen som att hon behöver prata lite.. underbaringen fyller 18 år idag.. äntligen!!.. så härligt tycker jag!

Tydligen skulle Jonathan fyllt idag också.. jag har ingen riktig koll på det där.. vill inte tänka på det egentligen.. kan inte riktigt fatta att han kunde ha funnits i våra liv.. känns bara overkligt.. speciellt nu på hans födelsedag. Nu är han den starkast lysande stjärnan.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Jonas tyckte att jag skulle säga precis vad jag ville, men det vågar jag nog aldrig.. det kan ju som sagt förstöra mer än det hjälper.. jävla skit att allt ska vara komplicerat.. Ibland önskar jag bara att jag fick ett tecken, något som visade mig om jag påväg åt rätt håll, eller om jag bara slösar min tid... Ett tecken är min önskan.. snälla ge mig det!

"Älska mig nu, du som känner min ömhet;
Du, som somnade in som ett barn på min arm."

En dag i mitt liv.

Jag är seg idag... vi såg på film idag i skolan.. "Ninas resa" hette den.. alla verkar ha hört talas om den innan, men inte jag.. Den var helt ok.. lite för lång egentligen, men bra ändå. Jag grät t.o.m. lite.

Sen gick jag, Asa och Ida till rese och pratade lite. Asa har det verkligen inte lätt just nu.. jag skulle inte vilja vara i hennes sits.. usch.. hatar att behöva välja, och även om "vänta och se" är bland det värsta som finns, så gör jag hellre det än väljer. Jag hatar när man måste göra ett val, och vet att hur man än väljer så sårar man någon.. dumt det där.

Vet inte alls vad jag vill egentligen.. det är som Jonas sa igår.. hjärtat vill en sak, och hjärnan vill en annan. Jag verkade kanske säker på vad jag ville igår.. men det är jag inte längre.. det känns som ett stort steg att bara bestämma vad jag vill.. vänta och se kanske är det bästa just nu..

Nu ska jag kila och städa mitt rum, packa inför alu.. och sen gå och byta om.. ut i lidköping ikväll.

"Certi amori ti lasciano, un emozione per sempre."

RSS 2.0