Julångest

Jag tror att julen är den mest deprimerande tiden att vara singel under. Alla är så jävla lyckliga under julen, och  allt är bara mysigt. Det är då det är riktigt deprimerande att inte kunna dela allt myspys med.. Fan!

Jag väntar på posten nu. Mitt körkort och min film.. :)

Snart åker vi till Italien.. längtar!


Kan någon säga till när mitt liv börjar?

...

Fuck you!

(jag är mogen)

Across the universe



Jag är kär. Som ni vet så älskar jag musikaler. ALLA musikaler! Åsa tvingade mig att titta på "Across the universe" förra veckan, och jag blev kär direkt (kan bero på den fruktansvärt söta killen, sjunger som en gud och pratar liverpooldialekt. Eftersom det är han som startar hela filmen.) Sen svalnade mina känslor lite. Filmen blev lite seg tyvärr, men nu när jag går och lyssnar på soundtracket (bara beatles!) så är jag fast igen! Den är faktiskt helt galet bra. Jag beställde den idag, så jag hoppas att den kommer innan fredag så att jag kan tvinga mina päron att se den med. Mamma som är inbitet Beatlesfan kommer nog att uppskatta den. Den är sjukt sevärd, så alla borde se den NUUUUUU!


Yep!

Körkort in da house!

Ångestdrypande

Igår kunde jag inte somna. Huvudet värkte och jag kunde knappt andas. Det virrvlade två tankar i min hjärna. Jag fick lika ont i hjärtat och lika mycket ångest av båda. När det är mörkt runt mig och jag ska försöka tänka på annat finns bara just de tankarna kvar. Jag mådde illa och vred mig som en galning. Det var ju mitt fel att jag tänkte, men jag kunde inte sluta. Gillar jag att plåga mig? Är det därför jag läser och tänker? Är det därför jag inte kan släppa? Är det därför jag vill gråta så fort jag minns?

 

"Oh yeah, I'll tell you something
I think you'll understand
When I'll say that something
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand

Oh please, say to me
You'll let me be your man
And please, say to me
You'll let me hold your hand
I'll let me hold your hand
I wanna hold your hand

And when I touch you I feel happy
Inside
It's such a feeling that my love
I can't hide
I can't hide
I can't hide

Yeah, you've got that something
I think you'll understand
When I'll say that something
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand

And when I touch you I feel happy
Inside
It's such a feeling that my love
I can't hide
I can't hide
I can't hide

Yeah, you've got that something
I think you'll understand
When I'll feel that something
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand"

 


Give me some air

Mitt hjärta stannade nästan när jag läste det. Det var väl inte oväntat iofs, och som det är ju bara hennes synpunkter, men usch. Det gjorde jävligt ont...

Fest igår då.. jag upplevde en ny sak. Att däcka..och inte bara det, att däcka kl 21 och sen återuppstå kl 00 :P.. Äh vad fan, jag bjuder på den. Kul folk var där iaf. Orkar inte skriva något vettigt, kanske lägger in bilder sen.

När jag låg i rummet tog jag nästan upp telefonen för att skriva "jag hatar dig".. Men jag fegade ur..

Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan 

Bedhair.. My favorite hairstyle ever.

Ibland älskar man sina syskon.. ibland inte. Ett tillfälle när jag ogillar min bror är när han tar upp sin kamera när man är nyvaken. Detta kort är ett resultat av ett sånt tillfälle. Dock är det inte från denna gången...

När jag var liten (och fortfarande) fick jag alltid hemska morgonfrisyrer. Normala människor kallar dem skatbon.. jag var inte normal och kallade dem matbon.. Det har jag fått lida för under mina år.. För i min familj släpper man ALDRIG om någon har sagt fel. Marina har fällt den roligaset kommentaren på länge..

Marina (som nyss har köpt skinnhandskar) - Förr tyckte jag att skinnhandskar var ganska tantigt, men nu tycker jag att det är stilrent.. haha!

hade en toppen långhelg hos syskonen.. Orkar inte berätta, för  ingen bryr sig egentligen.. men bra var det..

Imorse ringde poolen, men jag kunde inte jobba för att jag hade körlektion (är förövrigt sjukligt nervös för uppkörningen).. Efter det kunde jag inte somna om.. jag låg och oroade mig jättelänge..dock inte för körningen, utan för andra grejor. Som en sån enkelt grej som kön. Vilket kön personen är.. det oroade mig i 2 timmar.. jag borde komma ur det..

Jag har även sålt min själ till djävulen, jag ska bli telefonförsäljare.



Älskar denna låten:

" So the floodgates open but nothing comes out
I'm feeling no relief in my head, just doubt
But my heart keeps telling me 'hold your ground
You'll never learn a thing if you bail out now'


And I'm lonely again tonight
I can feel it like a knot in my side
They keep saying this is part of the ride
But I'm not getting stronger


Yet hold me against the light
And do you see any bullet inside?
Wouldn't find one if you magnified
Because you've got the wrong girl

Had my fingers around the back of your chair
You'd never miss a thing but you missed me there
And I just kept thinking 'Am I prepared
To pull it out from under your trusting stare?'

Now the house is quiet as a hollow head
And I'm walking round bumping into things you said

This has not been as easy as I thought it would
I'd be cooling down the fire if I thought I could


But I'm lonely again tonight
I can feel it like a knot in my side
They keep saying this is part of the ride
But I'm not getting stronger

Yet hold me against the light
And do you see any bullet inside?
Wouldn't find one if you magnified
Because you've got the wrong girl"



Hemma

Hemma igen..

Det har varit jättebra hos syskonen..så skönt att komma bort..

Orkar inte skriva ikväll..

Jag känner mig tom och förvirrad

Inget vettigt

Jag orkar egentligen inte skria (som vanligt)

Idag har jag varit på intervju.. gick ganska bra tror jag, så nu är det bara att hålla tummarna. Vill ha ett jobb!

Var på bio igår och idag (filmfestivalen). Igår såg vi "min bror är enda barnet" eller "Mio fratello è il figlio unico" som den så fint heter på italienska. Den var jättebra! och språket är som en dröm att lyssna på. Längtar som fan tills vi åker till Lotta nu! L'italia, ci vediamo presto!

Idag såg vi en annan konstig film jag aldrig minns namnet på. Den var endast filmad med mobilkamera, men väldigt bra ändå. Killar är lika orolig och konstiga när det gäller kärlek som vi tjejer.

Varför ska alla killar som man tror är idealiska förstöra det? Jag orkar liksom inte att fler "fina killar" visar sig vara svin! AHHHH!



Concierto de Aranjuez

http://www.youtube.com/watch?v=qsRys49BmWw&feature=related

Höj volymen
Blunda
Lyssna
Njut!

Finns nog inget stycke som berör mig mer just nu.

Klagomål.

Ibland undrar jag verkligen vad jag gör för fel. Varför händer det liksom aldrig mig?

Varning för nördinlägg!

Shit. Helgen var härlig. Jag är så sjukt taggad för att spela mycket mer nu! Har någon behov av en någorlunda duktig tubaspelare, så hör av er direkt! Jag föredrar brassband framför blåsorkester.. men vad fan, jag tar vad jag får! :D

Bra helg som sagt. Började med konserten i torsdags. Det gick riktigt bra och jag var hoppig efteråt. På fredagen bar det av till jönköping där vi repade i flera timmar. Vår dirigent är så sjukt söt (tyvärr är han 30år, är gift och har barn). Han är en toppendirigent (den bästa jag har spelat för) och hur trevlig som helst (+söt då).. Vi lät faktiskt riktigt bra tillslut. Sen bar det av till vandrarhemmet och sen in till öppningskonserten.

På lördagen tävlade vi halv elva. Jävlar vad nervös jag var , men sjukt roligt och jätteseriöst.  Domarna satt bakom ett skynke och vilka vi var och vad vi skulle spela presenterades på scenen på en stor skärm, allt för att domarna inte skulle veta. Vi fick traska in, och sen kom mattias. När alla var på plats frågade presentatören "är domarna redo?" och de svarade genom att plinga i en liten klocka. Sen spelade vi som fan :P

Resten av dagen gick åt till att lyssna på massa andra band och gå runt och titta drömmande på tubor jag inte har råd med. Min dröm stod där på ett bord, utan prislapp, men eftersom den var ny så ligger nog priset runt 50 000. Inte riktigt vad jag har råd med. Har någon en vettig 4-ventilig Bb tuba för en femtiolapp skulle jag vara glad :D

På kvällen var det galakonsert med Black dyke band som är det bästa brassbandet i världen. Helt jävla otroligt var det. Jag satt och applåderade tills jag hade så ont i händerna att jag knappt kunde nudda längre. Tubasolisten (som förövrigt är bäst i hela storbritannien) var helt sjukt. Jag har aldrig hör så långa, ljusa, mörka, snabba toner på en tuba, någon gång! Sen börjar människan spela dubbelton och trippelton med.. Jag fattar inte hur han lyckades! Jävligt mäktig konsert iaf.

Sen var det då dags för prisutdelning. Tyvärr kom vi bara 4 av 6 tävlande lag i division 2. Men jag är nöjd ändå. Vi har bara spelat ihop 4 helger (jag har varit med 3) varav den sista var tävlingshelgen. De sista musikanterna tillkom i skövde, alltså har de aldrig spelat med oss förut. Så jag är stolt, fast ändå är det lite tråkigt.

Slut med nörderierna


På söndagen åkte jag till Asa. Riktigt kul att träffa henne igen. Hon och viktor är ett sånt där äckligt par som jag hatar/är avundsjuk på. Allt är rosenrött och gulligt.. men Asa verkar riktigt lycklig, så då är jag nöjd.

Jag köpte världens underbaraste tröja idag förresten.. Jag vill krama mig själv hela tiden för att den är så mjuk.

Nu orkar jag inte skriva så mycket mer..

"Håll mig hårt, har du förstått?"

Brassband ffs!

Måste säga att jag får en liten kick av att spela med UBBB.. det låter riktigt bra och då är det roligt att spela.  Konserten ikväll gick riktigt bra,.. och jag är taggad för SM i helgen. Tänk mig kl 10:30 på lördag.. då tävlar vi..

9:30 - Uppackningsrummet
10:00- Uppvärmningsrummet
10:30 - På scen :)

Jag hör av mig med resultatet :D

Nu är det annat.

I våras var det "jag vill inte vara osams med dig" och "jag vill inte förlora dig som vän" som gällde. Då var det så jävla viktigt.

Saker ändras.

Mina I-landsproblem.

Dagens jobbigaste (kanske inte) saker har varit följande:

1. Skulle baka spenatpaj. Det är då lättast att använda fryt spenat som dock ska "urvattnas" innan. Hur får man egentligen bort "allt" vatten? Och hur mycket vatten kan egentligen fryst spenat innehålla? Det var helt sjukt!

2. I stundande clementintider uppkommer nästa problem. Clementiner med mycket "vitt" på.. (ni fattar?) Jag kan sitta hur länge som helst och pilla bort det, för att det är ju så mycket godare utan. Det leder till att det tar låååång tid att äta en clementing. Men oj vad gott det är.


Nu släpper vi problemen. Kvällen spenderdes med Åsa, Elin, Simon och Elsa.. Det var en redig bondekväll! tre timmar spenderade vi med detta underbara program! Sjukt härligt!

Asa är gay gay gay!

Puss

Dagens soundtrack - Aldrig riktigt slut (Lars Winnerbäck)

"Det var jag och fröken Svår, vi skulle hem åt samma håll
det kanske blev en liten omväg men vad spelar det för roll
Natten var så tyst och skön och månen var så vacker över taken

Hon hade tappat allt igen, varenda mening, varje hopp
Hennes utsikt var en botten, hennes drömmar var en flopp

Men ändå, där vi gick, hon skratta' till och prata' på och höll sig vaken

Hon sa: "Nu har jag rensat ur, nu spelar ingenting nån roll
Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allt tillbaks på noll

Och här kan allting börja om, nu kan jag se vad jag förträngt
Nu ska jag passa mig för dom, som aldrig gjort som dom har tänkt
För jag vill aldrig bli en sån, så har jag lärt mig det igen
Det kanske passar nån, men inte mig och inte än"

Varje stund, var minut, var sekund
Samma konstiga beslut
Det blir fel, slår bakut, allt går snett
men det tar aldrig riktigt slut

Solen skulle just gå opp, när vi kom hem till hennes hus
Hon hade städat och gjort fint och bjöd på te och tände ljus
Hon log och sa: "Det är väl rätt okej, vi är nog alla ganska lika
Det finns dom som tror på Gud, och dom som ägnar sig åt spel
Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel"

Det var schyst att dricka te och höra fröken Svår predika

Hon sa: "Jag säger vad jag vill, skit samma om nån skräms
om det blir pinsamt för en del, så är det ändå dom som skäms
Jag har gjort fel ibland, jag vet, men ingen mening att ge opp
Jag tror det bor en liten hjälte i varenda liten flopp
Och jag vill hellre bli en sån, så har jag lärt mig det igen
för det finns nåt bra och stort i alla om och alla men
"

Varje stund, var minut, var sekund
Samma konstiga beslut
Det blir fel, slår bakut, allt går snett
men det tar aldrig riktigt slut

Nu är det höst och allt är mörkt, jag skriver brev till fröken Svår
Jag måste veta hur det går, jag måste fråga hur hon mår
Du har din egen väg att gå, skit samma vilket håll
Det kanske blir en liten omväg men vad spelar det för roll
Alltid lär man sig väl nåt, det var väl så det skulle va
Det blir en massa spe och spott, men det är skit man måste ta


Varje stund, var minut, var sekund
Samma konstiga beslut
Det blir fel, slår bakut, allt går snett
men det tar aldrig riktigt slut"

...

En dag kan kännas som en evighet
Ett andetag som livets sista
En tår kan falla och fylla rummet
Ett år kan glömmas på en sekund

The L word



Jag är lite besatt av denna serie just nu. Egentligen är den inte speciellt bra, men jag behöver intrigerna och dramat nu eftersom det händer så lite i mitt eget liv. Alla har massa förhållanden hela tiden, och det är spännande. Mina faovriter är Alice (nummer 1 på översta raden) och Shane (nummer 3 på översta raden).. De är bäst. Alice är nog mest lik mig, och Shane är bara sjukt snygg i serien. Det är så man skulle vilja se ut, men det går nog inte.

Jag går runt och är arg hela tiden. Det är nog inte nyttigt i längden. Jag känner mig så hjälplös när det går bra för alla utom mig. Jag är arbetslös, jag vet inte om jag kommer att klarar uppkörningen, mina pengar håller på att ta slut, jag hittar aldrig någon kille som tycker om mig på riktigt, jag är ensam för mycket, jag trivs inte i min kropp. (I can keep going)

Lyssna inte på mig, jag bara klagar.

Fan för allt. Slå mig någon!



Favorit i repris för 1000:e gången

"Du har så lätt att stampa sönder, när Du väl fått in en fot
Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot
Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå
Det är snart en vecka sen Du ringde, så jag börjar nog förstå

Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två
Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på
Ett sätt att gömma mig för stormen, när Du vill och när Du kan
Ett sätt att glömma mig i regnet; som om "lilla jag" försvann

Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för Dig
Jag räcker inte fram
Men, Du har så svårt att vara ensam
så Du går till "lilla mig"
Men en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej


Jag kan känna mig bekväm i Dina ögon, när Du ler
Men Du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och uppochner

Jag tror inte Du förstår allt som Du säger om det vackra i misär
Du har fått sol i Dina ögon och har aldrig varit där

Det vankas höst och Du får ofelbart nåt underligt i Din blick
Det är så lätt att genomskåda Dina spel och Dina trick
Nu faller mörkret över stan, och Du går runt och sparkar löv;
som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv


Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för Dig
Du spelar nåt slags spel
Och det kan så lätt bli mitt fel
när Du ser på "lilla mig"
Och en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Du älskar bara rött, och leker vacker romantik
Det är så lätt att haka på, det är sån lockande mystik
Men en dag är allting preskriberat och en del av Din lyrik
Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik

Det går ett hjärtligt litet tag, sen tillhör jag ett slag för sig;
ett slag till intet dömt
Ja, snart är allt i tystnad bortglömt
Stackars dumma "lilla mig"
Ja, en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Och det värsta utav allt: Det här är sången - från en tjej - till mig.."

Mest för att den stämmer.


Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan

P.s. Alla sms är borttagna. Är det ett steg i rätt riktning? D.s.

Halloween

Jag är förvånadsvärt obakis idag, vilket känns väldigt bra. Jag är mest trött faktiskt. Att sova 6h på en liten soffa med Asa räcker inte riktigt efter en fest som den igår :P

Det var så härligt att Asa kunde följa med igår. Det känns så jobbigt att vi inte kan ses så ofta, så jag blev jätteglad när hon kom. Sen blev det ju lite stressigt när båda skule klä och sminka sig, men allt var som det skulle. Själva festen var rolig som fan :P Alkoholnivån var väldigt hög hos de flesta och då blir det ju sällan tråkigt. Jag och Asa lyckades få i oss en hel box (hur nu det gick till), och det märktes på oss båda två. Känns lite tragiskt att jag var fullast vid 8 :D

Idag ska jag inte göra något, ska bli så härligt.

Bye

RSS 2.0