Mår inte bra

Idag är ingen bra dag.. jag är magsjuk eller nått.. usch.. hatar att må så dåligt.. känner mig bara så ynklig.. jag vill bara lägga mig ner och gråta ibland.. usch.. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon. Vill inte må så här..:-(

Skit samma.. jag få bita ihop.. Nu är Asa här, och vi har faktiskt suttit och arbetat på projektet..även om jag mest låg i soffan och mådde illa så fick vi lite gjort iaf.. det är ju bra.

Snart kommer Amanda hit också.. ska bli kul.. att få höra allt från igår.. spännande..

Nu orkar jag inte skriva mer.. usch.. gör mig frisk!

"We all need somebody to lean on"

It's been a while

Sitter och lyssnar på Staind just nu..låten "It's been a while" är helt otrolig. jag lyssnade jättemycket på den för några år sen, och nu kommer allt tillbaka.. Det konstiga är att jag får tillbaka känslorna från då, men jag vet inte vad det var som gjorde att jag kände så... det minns jag liksom inte.. dumt..
"It's been a while, since I could hold my head up high".. sant.. jag vet inte hur jag ska göra.. få det som jag vill liksom.. klurigt..

Idag har jag varit duktig.. jag har skrivit halva min romananalys (vilket betyder att jag har läst min bok också).. vet inte riktigt om det är så han vill ha den, men jag får hoppas på det. Han kallade mig för suberb skribent för ett tag sen.. jag får hoppas att det håller i sig.

Idag har jag pratat mycket med Amanda.. hon var så nervös.. hoppas att det gick bra för henne nu.. sitter med telefonen bredvid mig så att jag snabbt kan få veta allt sen!.. Det var lite roligt att hon var nervös, och jag satt och skrattade åt henne, men jag vet hur det är.. hur jävla nervös man är.. jag antar att det är för att man är orolig för att man inte ska duga.. så är det för mig iaf.. men det är inget problem för Amanda.. hon är så vacker.

Imorgon kommer förhoppningsvis Asa hit.. vi ska jobba med projektet och våra andra arbeten vi inte har gjort än.. det blir nog bra hoppas jag..

Jag är sällskapssjuk tror jag.. jag tycker det är härligt att vara ensam hemma, men jag blir tokig när jag inte får prata med någon.. jag går runt och sjunger och sånt för mig själv hela tiden, för att det inte ska vara tyst.. Jag kommer tjata hål i huvudet på folk på nyår.. jag kanske ska säga förlåt för det redan.. Sorry att jag är jobbig på nyår.. jag har varit ensam hemma för länge då :-P

"It's been a while
Since I could hold my head up high
and it's been a while
Since I first saw you
It's been a while
since i could stand on my own two feet again
and it's been a while
since i could call you
 
But everything I can't remember as fucked up as it may seem
the consequences that I've rendered
I've stretched myself beyond my means

It's been a while
since i could say that i wasn't addicted and
It's been a while
Since I could say I love myself as well and
It's been a while
Since I've gone and fucked things up just like i always do
It's been a while
But all that shit seems to disappear when i'm with you

But everything I can't remember as fucked up as it may seem
the consequences that I've rendered
I've gone and fucked things up again

Why must i feel this way?
just make this go away
just one more peaceful day

Its been awhile
Since I could lok at myself straight
and it's been awhile
since i said i'm sorry
It's been awhile
Since I've seen the way the candles light your face
It's been awhile
But I can still remember just the way you taste

But everything I can't remember as fucked up as it may seem
I know it's me i cannot blame this on my father
he did the best he could for me

It's been a while
Since I could hold my head up high
and it's been a while since i said I'm sorry"

(Jag var bara tvungen)

Vem är min verklighet?

Ibland tycker jag att vi tjejer är för roliga (kan inte skriva för alla, men för mig och mina närmaste tjejkompisar iaf).. men vi har en tendens att ta ut mycket i förväg.. säg att man ska iväg på en date, eller bara träffa någon..så kan man nästan planera hur allt ska bli.. vad dina föräldrar kommer tycka om honom, om han kysser bra, om ni blir ett gulligt par, o.s.v. Ganska kul eftersom det bara är dumt.. då blir man bara besviken, eftersom det oftast inte lever upp till våra förväntningar..hej jag är negativ :P

Pratade iaf med Amanda idag.. ganska länge.. Hon är nervös.. skoj tycker jag :-).. ska träffa en människa imorgon.. kan bli spännande att höra hur det gick sen... hon brukar alltid vara lugn.. men nu var hon nervös. skoj :P...
"Tänk om han kommer att ta på mig" :-P.. haha.. ja tänk om!..

Idag har jag varit latast i världen.. som sagt så sov jag hur länge som helst imorse.. sen dess har jag inte gjort något vettigt.. jag har seriöst inte ens klätt på mig normala kläder idag.. har fortfarande pyjamas på mig.. lat är bara förnamnet.. men imorgon ska jag försöka få något gjort..

Jag behöver inte mycket för att börja fnittra.. haha.. och det behöver jag nog tror jag.. fnittra.. jag mobbade Becka så när hon föll för Jonas och flörtade med honom.. "När han ler så ler han med ögonen". haha.. lät så cheesy så agtt jag ville kräkas.. men det är ju bara bra.. det är känslan man vill komma åt.. fnitter och fjärilar i magen.. inte direkt den känslan jag har.. men det framkallar ett leende ibland.. jag blev liksom kallad goding :-D.. hihi

Jag och Åsa såg extramaterialet till Requiem for a dream idag.. jävlar.. vi bar nära att se hela filmen.. men vi vågade inte.. den är hemsk.. men ändå den bästa film jag har sett.. helt underbar..Den är favoriten!

Ska nog sova nu tror jag..

"Han brukade säga att hon är hans verklighet"
Från "Blindgång" - Marianne Fredriksson


Sova länge!

Hade tänkt att skriva här igårnatt.. men då funkade inte blogg.se.. det var dumt.. jag hade massor i huvudet, men nu är alla tankar borta.. dumt som sagt..

Jag sov läskigt länge idag igen.. har helt vänt på mitt dygn.. jag sitter uppe till 3, även om jag inte har något för mig.. och sen sover jag till typ 12-13.. kanske inte jättebra, men jag har ju inte så mycket för mig.. ensam i hela huset.. känns lite tomt.
Det jag skulle komma fram till var iaf att jag drömde konstigt imorse. Det var nästan alla scouter jag känner där, och vi skulle ha julbord i min sommarstuga.. helt otroligt att vi fick plats, för vi var skitmånga.. sen av någon konstig anledning så sov vi ute, men det var inte ens kallt. Jag sov bredvid en tjej jag knappt har pratat med förut.. det var lite konstigt... Han hade jättelångt hår och såg jätteledsen ut.. jag fattade inget.. han liknade någon annan jättemycket, men jag kan inte komma på vem det är.. Jag blev lite ledsen i drömmen när jag såg honom, för han såg helt knäckt ut.. Undra om den betydde något?

Jag blev bitter igår.. jag hittade en jättesnygg jacka/kappa igår.. men såklart gick den inte att knäppa över brösten.. skit också!!:. det störde mig enormt.. vill ha den!!

Jag och Åsa såg filmen "The last kiss" igår. Åsa tyckte den var dålig.. men jag gillade den. Jag såg den italienska versionen förra året tror jag. Och denna bygger vääääldigt mycket på den. Men den var bra iaf.. en ganska ärlig film som visar en annan syn på kärlek.. jag blev helt uppspelt och nervös.. kärlek gör mig nog sån..
 




Ikväll kommer Asa hit tror jag, vi ska försöka plugga lite och antagligen snacka skit som vanligt.. märks det att jag ogillar att vara själv kanske?

Idag ska jag försöka plugga lite.. om jag får tummen ur och gör något. Jag ska verkligen försöka.


Dina känslor spelar ingen roll för någon annan, det är vad du gör mot människor som är viktigt.
(från filmen igår)

Hata mellandagsrean!

Jag gör det varje år.. åker in till rean fast jag vet att jag hatar det när jag kommer dit. Det var mysigt att träffa Asa, men jag hatar att trängas på stan.. hemskt!.. Jag hittade iaf en tröja/klänning och en annan klänning.. (jag älskar klänningar).. det kommer upp bilder någon dag..för jag fick en kamera i julklapp, men vår dator är lite konstig..så jag sitter med pappas bärbara.. känns lite dumt att lägga in bilderna här...

Om en halvtimme eller nått så kommer Åsa hit.. vi ska kolla på lite film tror jag.. och ta det allmänt lugnt.. jag är trött (skräll!!!)..

Nu har Batte åkt hem till Linköping (eller ja, han är i floby tills imorgon.).. så nu är jag ensam.. men jag ska försöka ha folk här så mycket som möjligt.. har tråkigt när jag är själv..

Jag måste sluta dömma folk innan jag känner dem.. det suger.. jag kan seriöst gå runt och vara rädd för folk som jag inte ens känner. Jag är knäpp, har kommit fram till det mer och mer.. måste börja bli lite normal snart.. Hur blir man normal?

Nu ska jag äta något tror jag.. skriver kanske inatt om jag orkar..

"När du rör mig är det på riktigt.
Då är vi varken jag eller du"

Sant.

Mitt i natten...

Idag har det varit en lång dag.. och bakis är inget roligt att vara..

Nu på kvällen har jag varit ute och gått en sväng med amanda.. det var mysigt.. kul att snacka skit som vanligt.. Tur att hon inte är besatt :-P.. Haha

Jag börjar bli trött.. så jag borde sova.. men ändå vill jag inte det.. jag har börjat bli välidgt velig.. vet egentligen vad jag vill.. men jag är för feg för att ta tag i det..
Ibland blir jag så trött på mig själv.. jag är så velig.. men jag tror det är för att när jag väl vill något och visar det, så försvinner det.. mitt liv är knäppt helt enkelt..

imorgon ska jag sova länge.. sen ska jag och Asa in på rean.. jag kommer bli galen för jag hatar stora folksamlingar.. men jag får överleva helt enkelt.. är som sagt ensam hemma från och med imorgon..så jag ska mest ta det lugnt.. om någon vill hitta på något så är jag på.. hör av er :-)

Nu ska jag sova.. blev inget deep här ikväll.. undrar hur folk tolkar mig egentligen..

"Har jag väntat mig för mycket ?
Blåste jag iväg ?"

Dagen efter...

Nu har jag klarat av julen för i år.. och igår var det första gången jag festade på juldagen.. har aldrig fattat det roliga med det förut, men det var skitkul!
Jag och Amanda träffades och gjorde iordning oss hemma hos henne.. skönt med lite skitsnack
 - Sen förlät jag honom.. eller ja.. det gjorde jag inte egentligen
 - Nej precis.. vi är tjejer.. vi förlåter inte..
- Tur att killarna inte vet det..

Haha.. som sagt.. tjejer snackar skit.. speciellt om killar. jösses.. Tjejer och killar är så olika.. tur att vi inte vet allt om varandra som sagt..

Innan vi åkte fick vi varsitt glas vin av amandas föräldrar.. Hennes mamma trodde att vi skulle bli fulla av det.. haha.. tur att hon inte var med resten av kvällen..
Sen åkte vi in till voda.. och där blev vi kvar hela kvällen.. det var väldigt roligt faktiskt.. Vi drack (för) mycket vin och träffade mycket kul folk.. det tyckte iaf Amanda tror jag ;-).. haha.. lilla slampa :P.. men det var roligt..
Vi blev lite för fulla.. men vi hade skitkul ändå!.. Träffade Jonas, Nicklas och Erik på kvällen.. roligt det med..även om Jonas är en bitch och mobbade mig :P.. haha..

Idag har jag varit allmänt bakis.. och hela Marinas (Battes flickvän) familj varit här.. 13 personer kom hit.. och det var mycket folk och mycket fika..
snart ska jag kila till mormor och träffa mina småkusiner och ge dem deras julklapppar.. sen ska jag hem och softa..

Imorgon åker mina päron till kusten.. och min bror till Linköping..så nu kommer jag vara ensam hemma till nästa onsdag.. ganska skönt.. jag ska sova mycket..

Skriver mer inatt tror jag..

"Jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i"

Julafton - You don't have to be perfect to be what I need.

Jag har blivit en sån där bitter person som inte orkar med julen.. det trodde jag faktiskt aldrig att jag skulle bli, men så bliev det. jag har aldrig förut varit så glad över att julen är över som i år.
Jag tror tyvärr att det var mormor som drog ner stämningen.. iaf för mig. Familjen var samlad (eller ja, Batte och Marina kom på kvällen) och mormor var här. Jag ORKAR inte med hennes tjat!:.. jag var så nära att gå därifrån flera gånger, och om någon hade kommit för att hämta mig så hade jag åkt iväg direkt. Skitit i julen helt.
Jag tycker nog egentligen att julen är mysig.. men helst skulle vi bara vara familjen.. och ingen mer, för jag orkar inte.. känner mig bara tung i huvudet..

Men jag ska inte klaga.. julen var ändå ok.. sen när mormodern lämnat huset så hade vi ganska kul.. vi tittade på snuskreklam och skrattade högt.. då hade jag lite stämning.. inte julstämning.. men familjestämning.. närheten liksom.. Ändå kändes det lite trisst, för alla paren blev mer påtagliga idag.. så nu sitter jag här i källaren, och ska sova här på soffan inatt för att annars får inte alla plats, och eftersom jag är själv.. så kan jag sova här.. Det känns lite sådär.

Jag ska sluta vara bitter och gå och sova snart istället.. nu är jag faktiskt bara en halvmeter från där jag ska sova..så nu kan jag inte klaga på att det är jobbigt längre.

Jag saknar känslan sjukt mycket idag.. vill bara ha mer.. fattar ni?.. Vill ha någon att gömma mig hos ibland. Fan!

"A person doesn't have to be perfect to be exactly what you need"

Ibland lite ensam...

Ikväll ska jag inte skriva så långt.. mest för att det inte har hänt så mycket,.. och för att jag inte riktigt orkar.. vill ändå få ur mig något dock.

Idag är det dagen före dopparedagen.. och allt känns liksom bara konstigt.. jag har noll julkänsla.. och det känns verkligen som att jag saknar något. Det känns så fjantigt.. men just runt julen vill jag ha någon.. Liksom bara ligga i sängen och mysa.. kolla på granen med alla fina lampor. Byta julklappar med varandra.. faktiskt inte vara den enda som är "ensam" i familjen.. Det känns så dumt.. jag vet at jag är yngre, och att det säkert kommer.. men ibland känner jag mig ensam i min egen familj.. det är liksom 3 par och jag.. Som sagt väldigt fjantigt.. men det är inget vidare ibland.

Skit samma.. jag blir alltid nedstämd när jag skriver här. fast det beror väl på att jag tänker som bäst när jag skriver.. vad vet jag.. jaja.. nu ska jag nog kolla på lite scrubs tror jag..

"And then you bring me home
cause we both know what it's like to be alone"

"Och så står du och stöter på honom istället. Dålig dåligt"

Haha.. Åsa kanske känner igen rubriken :-D.. haha

Jahapp. Vanlig dag innan julen. Ganska stressig men mysig ändå. Idag har vi huggt gran. Det gick fint. Jag fick en mellanstor att ha på mitt rum också.. alltid lika mysigt.
Idag har vi också hunnit med mer bakande.. känns som att vi är en jättetjock familj.. men så är det faktiskt inte.. vi hamnar bara i ett konstigt tillstånd runt jul.. då borde vi verkligen låsas in.. men ingen är så barmhärtig och tar hand om oss, så vi bakar oss svettiga och stressar runt.
Idag har jag även hunnit massera min mamma.. hon har sträckt sig eller nått i armen/nacken.. så jag fick hoppa in som massör. Hon frågade seriöst om jag kanske skulle jobba med det i framtiden, så jag var väl ganska duktig. Har kommit fram till att vi människor masserar varandra på tok för lite.. det måste vi göra något åt!

Idag kom Batte hem också. Tur att han är så vuxen och mogen (eller inte!).. jag la upp lite fina bilder på oss på bilddagboken.. ås ni kan få ett smakprov här med. Det är gamla bilder som jag fick av Becka när jag var i LInkan sist. har varit för lat för att lägga in några bara
.
De första tre är från första året som Batte och Becka bodde i Linköping.. det kan t.o.m. vara första gången jag är där. Batte var sjuksysternolla då och var tvungen att ha en stor spruta som nolleskylt samt en ful mössa. Jag och Becka är dock bara snygga :-)
Sen är det två kort som är läskigt lika på mig och syster. Länge sen, men vi är nog ganska lika. Det sista är på mig och bror från förra året tror jag. Vi kramar en stor ek och det var svinkallt ute!
Imorgon kommer Becka och Daniel hem också.. ska som sagt bli kul att samlas allihopa. Är lite svårt att fatta att nästa jul är vi en till. Familjen Geijer - En växande familj..

Jag blir glad när mina vänner bryr sig. Igår diskuterade jag en sak som jag har valt att göra med en vän.. och han vill inte att jag ska göra det. Vi tjaffsade ett tag.. men jag vet ju att han bara bryr sig om mig. Det är skönt att veta. Känns skönt att ha någon att snacka blaj med varje kväll, och även ibland viktiga saker.. Kul att vi har blivit  Friends 4ever.. haha.. :-P

Ska nog sussa snart.. måste ladda för julen.. få någon julkänsla någon gång kanske. Tror inte det direkt.. men jag överlever nog.

"You will still be here tomorrow, but your dreams may not"

Tack.

Förtrollad - "True love's kiss"

Ikväll var jag och såg "Förtrollad" med Asa.. shit vad söt den var.. äkta disneykänsla rakt igenom.. man ville bara vara där också.. kanske inte sjunga hela tiden, men att ha känslan i kroppen.. och helst av allt ha Patrick Dempsey.. trodde att jag skulle svimma när de dansade och han sjöng lite.. shit! Han är inte att leka med!..Nice hela han!..

På tal om nice så kollade jag på de bästa bitarna ur My so-called life idag.. (det förklarar det förra inlägget).. och jag får direkt tillbaka känslan.. shit vad bra det!.. Alla som inte har sett mscl borde gensat ladda ner det (svårt att få tag i och köpa).. Den serien är helt underbar, och den känns så verklig på något sätt. Jag fattar själv att killar som Catalano inte finns i skövde.. men han är liksom mänsklig i serien.. han har också sina fel och brister.
jag kände igen mig läskigt mycket i scenen när buffalo thom spelar och Catalano spelar biljard. jag vet precis hur hon känner.. det är inte riktigt samma sak.. men när jag såg Angelas min så visste jag precis hur det kändes.. så var det kvällen som jag mår illa av att tänka på.. exakt så.. fy fan!.. Jag borde läggas in någonstans, för jag jämför mitt liv med en tv-serie.. men det stämmer in så väl. Jag och Åsa får lätt ha ett maraton under lovet!

Imorgon kommer Batte hem, och på söndag kommer becka också.. det ska bli mysigt att hela familjen kan samlas på jul, och eftersom vi inte byter julklappar i år så är det inget hets.. ska bli jätteskönt. Nu har nog magen blivit större också.. det känns så overkligt att becka ska ha barn.. jag ska liksom bli moster i mars (och enligt Erik så blir han morbror).. det ska bli jättekul, men det är en stor förändring!..

Jag är nog en ganska svag människa.. för det mesta. Och även om jag är naiv många gånger så har jag märkt hur svårt jag har att lita på folk.. Seriöst så trodde jag ju att J drev med mig först.. för det har liksom hänt förut.. det ska inte behöva vara så egentligen.. men så är det tyvärr...Vill inte vara buhu-tonåring som bara klagar.. men det kändes så overkligt.. vem skulle vilja ha mig liksom?..


"Well I know I make you cry
And I know sometimes you wanna die
But do you really feel alive
Without me?
If so: be free.
If not: leave her for me."

My so-called life

- Why are you like this?
- Like what?
- Like how you are.
- How am I?

- You know you like her. Would it kill you to admit it? Maybe treat her halfway decent? Because you know, she deserves it, and she's not going to wait around forever.

Dear Angela,
I know in the past I've caused you pain, and I'm sorry. And I'll always be sorry till the day I die. And I hate this pen I'm holding, because I should be holding you. I hate this paper under my hand because it isn't you. I even hate this letter because it's not the whole truth. Because the whole truth is so much more than a letter can even say. If you wanna hate me, go ahead. If you wanna burn this letter, do it. You could burn the whole world down. You could tell me to go to hell. I'd go. If you wanted me to. And I'd send you a letter from there.
Sincerely,
Jordan Catalano

Bella goes husmoderlig.. och minns tillbaka

Det är nästan läskigt.. jag har funnit mig själv bakandes, diskandes och städandes många gånger under de senaste dagarna. Igår nådde det nog toppen när jag stod med förkläde på mig och bakade 5 plåtar med kringlor.. 3 jävla satser gjorde jag.. min familj är verkligen galna när det gäller de kringlorna, så jag får snällt ställa upp och baka.. Sen slängde jag ihop en kladdkaka igår innan bonde, eftersom det var sista avsnittet på säsongen.. viktiga grejer!
Idag har jag gjort en sats tryffel till (gjorde två i helgen).. och mina julmuffins.. nu måste jag snart sluta.. kommer fastna i köket annars.  Dock måste jag nog fortsätta imorgon med en sats pepparkakor till, för de andra är snart slut.. jösses..

Idag städade jag mitt rum också.. det var verkligen på tiden.. sanitär olägenhet kan man kalla det.. men nu är det rent och fint... härligt.. jag älskar att gå och lägga mig i nya lakan när rummet är nystädat.. jag borde göra det oftare, men jag har aldrig motivationen till det. När jag städade så lyssnade jag på en skiva som jag gjorde 2003... jag längtar tillbaka.. jag vill vara 14 år igen, då blev jag helt varm så fort jag hörde "Nothing else matters".. den är fortfarande bra, men då betydde den verkligen något. Det var det året vi var i england, och den spelades hela tiden. G spelade den enbart för mig uppe i skogen, och det kändes skönt att vara sådär tonårsförälskad eller vad man ska kalla det. Det kändes skönt att gräta när jag åkte därifrån, och sakna honom trots att jag visste att det inte skulle bli något.
Jag saknar pirret i magen som fanns där. kramen på stranden, huvudet mot min axel på tåget, sista kvällen.. jag minns det som det var igår.. ganska kul att tänka tillbaka på.. kommer nog aldrig glömma det, trots att det inte var mycket. Jag kommer alltid minnas sommaren och hösten 2003 som en bra tid.

Imorgon ska jag och Asa gå på bio.. det ska bli mysigt.. "Förtrollad" på den tidiga föreställningen.. kan bli vi och massa barn, men det är det värt :-).. Tror att den kommer bli underbar!.. Innan dess ska jag bara på hemligt uppdrag åt pappa och  köpa en present till Olle..vad köper man egentligen till en 6årig pojke? Jag har noll inspiration.. så skriv gärna.

Vet inte riktigt hur jag känner längre.. verkar som att allt har ändrats på något sätt.. jag har alltid haft massa julkänsla varje jul, men icke i år.. jag  känner mig ganska likgiltig inför det mesta faktiskt.. känns lite tråkigt.. jag kan liksom inte vara arg.. vill inte vara ledsen längre.. hjärtat slår knappt ens hårdare när jag hör ifrån mina forna riddare.. rolig omskrivning.. men det gäller inte specifikt en person.. det finns så många som påverkar mitt liv.. Jag kanske har mognat?.. om det är så här det ska vara så är det lite trisst.. jag vill liksom känna något... känns bara som en fasad med känslor.. usch.. Kan inte alla bara få vara riktigt lyckliga.. för en gångs skull..?

   "I have this theory, that every now and then a person should get what they want right when they want it. It keeps you optimistic."
- Russel Corwin, "Six feet under"

Äntligen jullov!

Nu är det äntligen jullov, och det är helt underbart.. även om jag har äckligt mycket att göra så ska jag försöka njuta lite också.. Måste hinna sova ut ordentligt känner jag..

Mysigt med julfika idag.. härligt att Erik kunde vara med också.. den människan kan jag verkligen prata med allt om, eller ja.. nästan.. allt kan jag prata med Asa om.. nästan allt med erik.. Killen är underbar!..
När vi stod inne på br så pratade vi om vilka ungar jag skulle köpa julklappar till, och då sa jag mina kusiner, och att Maja är mitt gudbarn.. då log han och sa "Har vi ett gudbarn?" och kramade mig.. :P.. haha.. Jag försökte förklara att vi inte är gifta (än iaf).. och att man faktiskt väljer barnens faddrar en och en och inte i par.. han fortsatte krama mig och sa "vi har ett gudbarn".. haha :P.. Underbar är bara förnamnet!..

Nu ska jag nog strax gå och sova.. var vaken lite för länge igår.. tur iaf att jag inte vaknade alla gånger som jag kunde ha gjort under natten.. då hade jag nog däckat nu..

Imorgon ska jag baka apelsin/saffrans-muffins och sova!..

"People can do horrible things, but that don't make them horrible people"

Ingen bastukväll direkt... men bra ändå

Jösses. Helkväll hos Asa..mysigt även om det inte blev någon bastu så var det supermysigt ändå... vi kan verkligen snöa in på vissa ämnen, sen släpper vi inte det på hela kvällen.. dåligt av oss... haha
Pinsamt.. jag gjorde sönder Asas familjs nötknäppare.. det var lite pinsamt.. handtaget gick av.. ahhh!!

Imorgon är det äntligen jullov.. det ska bli jätteskönt..Först blir det nog julfika med erik, sen ska jag köpa lite julklappar.. sen ska jag hem och baka.. och på kvällen är det äntligen bonde igen :-)..

Idag gjorde vi psykologiprovet.. det gick nog bra hoppas jag.. och.. JAAA jag klarade naturkunskapsprovet.. fick VG t.o.m.!! det var underbart!

Nu ska vi nog snart sova.. jag är lite trött nu iaf..

"I can't take my mind of you"

Godmorgon världen

Igår var det en bra kväll... var helt upp i varv ett bra tag efteråt.
Att någon kan säga "ciao Bella" och jag går runt och fånler i en kvart efteråt är ganska fjantigt, men kul var det.. sen gjorde jag åsa avundsjuk med lite Catalano-häng också från en trevlig person (han har en sån fin personlighet :P.. haha).. det var nice!.. Hon trodde dock att jag stötte på en annan (nej det gjorde jag inte :p).. och Jonas kallad Lotta min tjej :D.. jag är nöjd helt enkelt.. :-)

Idag är det skola som gäller.. ska försöka vara fokuserad på psykologiprovet och redovisningen i eftermiddag.. sen är det hem till Asa och basta! Det ska bli skönt.. snacka skit och dricka sprit tänkte jag säga för det rimmar ju så bra, men det blir nog mest snacka skit.. dricka sprit ska vi göra på torsdag.. i lidköping verkar det som.. någon som är på?

Idag väcktes jag kl 6 av ett sms!.. Jag kommer att hämnas.. det är ett löfte.. när du minst anar det! Moahaha

På onsdag är det jullov.. underbart.. och på kvällen är det sista avsnittet av bonde.. blir nästan lite sorgligt. för jösses vad bra det har varit den här säsongen.. såg repriser i helgen.. mums.. Per-Inges kyss ser inte helt fel ut :P.. Jag vill också! :-)

Nu ska jag nog försöka fixa iordning mig lite... ska åka strax.. duktiga Bella går upp tidigare för att få skjuts till skolan (kanske inte så duktigt) med sin mor en timme tidigare för att plugga.. det är duktigt.. beror mest på att jag inte kan koncentrera mig på kvällarna.. hamnar ganska ofta här istället.. men nu tar jag tag i mitt liv eller nått :-P

Lev väl kamrater! :-D

"The moment you walked inside my door. I knew that I need not look no more"

Julkonsert

Ska bara skriva lite kort, för jag måste verkligen plugga!

Konserten var galen.. galet bra.. Christmas Fantasy kommer alltid att finnas i mitt hjärta.. underbar låt! Lotta sjöng otroligt och alla spelade hur bra som helst.

Jag orkar inte skriva mer.. psykologi here I come!

"Jag viskar en bön inatt...för alla därute som längtar"

p.s. Germer sjunger som en Gud, jag grät nästan d.s.

Tredje advent

Bara litet kort inlägg.. Asa har precis åkt hem.. vi kollade på "Hotel Rwanda" idag.. lite för att få lite överblick av konflikten så att den är lättare att skriva ett arbete om. Filmen var hemsk! Usch.. vi var tvugna att ta paus för att orka titta.. hemskt är bara förnamnet för den konflikten.. fy fan att det kunde hända.. man mår illa av det!

Annars har jag mest tagit det lugnt idag.. pluggat lite. bakat pepparkakor, kollat på tv och drivit runt... ganska härligt att få ta det lite lugnt.. jag har egentligen massor att göra., men jag orkar inte ens tänka på det.

Jag saknar känslan som man har ibland.. jag vill ha tillbaka den.. helst just nu.. men den är svår att hitta.. :-(

Värmen, handen, att verkligen synas
Kan det få vem som helst att lysa?
Hud mot hud i omfamning
Känna doften av varandra
Fler stjärnor tänds för oss
och när vi möts i kyssen kan ingenting förstöra.

Skrivet för så länge sen. Knappt att jag minns.

"Låter mer som Super-Bingolotto!"

"Jag har en programidé som jag tänkte köra. Att man kan köpa en lott och så drar de nummer i tv och så kan folk få bingo och så ringer de in liksom och vinner priser. Som ett program liksom."

-"Men vänta Björn, nu låter det som Bingolotto"

-"Nenenene, det här heter Super-Bingolotto. Till att börja med så är hjulet av eld. Det kommer komma in en ekorre med brinnande svans och bara sätta eld på första raden av hela publiken och då kommer det in en liten tjej som heter Tuttifrutti, och ska lista ut vem det är som luktar timjan, och när hon har gjort det då kommer det snömaskiner och bara blåser snö såhär över hela publiken tills det blir så kallt att de kissar slushpuppie där inne, och så många som fryser ihjäl då, det är så många man tar minus sitt riknummer, och då kan man ringa in. Och då kan man vinna, då kan man välja om man vill ta miljonen eller behålla sina barn. Eller så kan man t.ex. om det är en gäst där då så kan den kanske röka marijuana och försöka fånga dvärgar med en stor håv såhär. Och fångar den då nummer fem på dvärg då blir det färgfemman fast där har vi ju bytt ut blått mot gult av copyrightskäl då liksom. Och vinner hon där, då vinner hon en häst, och förlorar hon kanske hon får, kammar hem en blond laktosintolerant kille från cypern. Låter det som Bingolotto? Låter mer som Super-Bingolotto!"


Haha.. Björn Gustafsson är bäst. Imorgon är han med i Parlamentet.. jag ska sitta klistrad.

 

"Som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv"

Chokladtryffel, psykologi och Pirates...

Rubriken är en ganska bra sammanfattning på min dag.. Jag är ju som sagt ensam hemma, så jag tar det mest lugnt.. idag har jag gjort pepparkaksdeg (ska grädda imorgon), chokladtryffel (har en sats kvar att rulla).. och så har jag pluggat psykologi.. håller på att skriva sammanfattning på alla kapitel, har kommit på att jag lär mig bäst så. Bra att jag kommer på det i trean.. jaja whatever..
Snart är det dags för pirates.. jag är taggad. De filmerna är så bra, och Johnny Depp är ju sjukt snygg..(en genetisk felkodning som J skulle säga.. haha).. Jag ska nog gosa ner mig i soffan och bara njuta av filmen.. den är ju så bra :-)

Imorgon kommer Asa hit.. vi ska försöka arbeta lite på projektet.. antagligen kommer det sluta med att vi sitter och snackar istället, men det är bara bra :)..

Ska bli så skönt med jullov nästa vecka.. helt underbart.. jag försöker förtränga att jag har skitmkt plugg över lovet, och det fungerar nästan. Nu på måndag är det julkonsert, på tisdag ska jag till Asa och basta antagligen och på onsdag är det lov.. underbart!.. Kanske blir bio med Asa och Amanda på fredagen också.. förtrollad :).. det blir nog nice!

Nu har jag inget mer vettigt att skriva.inget snaskigt känsloladdat idag. det får ni leva med..

"Tills jag sa: "Väntar du på nån eller vill du bli min?"
Du sa: "Vad svarar man på sånt?", jag sa: "Man svarar nog ingenting"

Men lägg armarna runt mig och slit ut vad jag har
Gräv i det dunkla med sök inga svar
För jag lovar ingenting, det är det enda jag kan hålla
Men jag känner nånting, jag är så gott som förtrollad"

Teaterresa och tankar...

Nu ikväll har jag varit iväg på teater.. spännande kan jag lova. Jag, Åsa, Ida och John åkte iväg (sen var Elin, elin, Petra, Helena och Moa där också).. och såg på katedralskolans uppsättning "I skuggan av Broadway".. den var riktigt bra!.. Amanda var grym i sin roll och Klas sjöng som en gud.. shit jag var riktigt imponerad.. fan vad jag garvade! otroligt bra faktiskt... de som inte har något för sig imorgon kl 19.. åk dit!.. grymt!

Idag har jag varit på rep igen.. synd att så många var borta, och att det lät lite sisådär idag.. Låten är fortfarande väldigt bra, men vi kan spela bättre än vi gjorde idag.. men kul var det iaf :).. Efteråt sprang jag till spanskan och hann fika lite innan vi slutade.

Sen spenderade jag lite tid med Asabasa på stan.. vi åt och snackade skit som vanligt.. Vi kom in på ämnet som vi pratar om ganska ofta.. varför vågar man inte? och varför ska det vara så?.. det är så vårt att våga öppna sitt hjärta ordentligt, och alla blir bara sårade hela tiden... så egentligen är det kanske klokt att inte släppa någon nära alls.. men lever man fullt ut då?..Är det vettigt att gå runt i sin egen lilla bubbla hela tiden?.. känner på mig att jag nog är lite sån.. jag vågar för lite.. jag vågar aldrig säga rakt ut vad jag tycker och känner, och det är jävligt dumt, för oftast mår man nog bättre efteråt, även om det är jobbigt som fan när man säger det. Det är så jävla lätt att bli klyschig när man pratar om känslor.. så det ska man hålla sig ifrån.. allt känns bara så fejk.. Någon mer än jag som känner så?.. Att det känns som att vi lever i en film, där inget egentligen har någon mening eller betydelse.. på riktigt.

Fan vad jag lyckas skriva mycket strunt.. men jag tror att jag måste formulera mina tankar, för annars mår jag sämre, eller mindre bra iaf. Det känns alltid bra att skriva av sig här, och så länge det inte skadar någon så är det väl bara positivt?.. Eller ja, folk får lite för mycket insikt vad jag är för person, men det är väl det jag vill innerst inne antar jag.. äh fan, jag vet inte om jag vill det egentligen, men det skadar mig inte iaf.

Det är tur att det inte är en skoluppgift jag skriver, så att jag måste komma till någon slutsats. Det lär jag nog aldrig göra. Inte på riktigt. Men är något på riktigt ändå?

Ganska härlig att vara ensam hemma i helgen. Jag klagar inte.

"Open up your heart. Let the light shine in"

Lucia

Idag är det minsann Lucia.. mysigt tycker jag. Dagen började med att jag och Jonas gick på luciafirandet i kyrkan.. mysigt, och esteterna var grymt duktiga!.. Riktigt bra!.. Nu längtar jag till måndag när jag själv får vara med och spela.. och Lotta ska ju sjunga solo också.. toppenkväll blir det!

Skolan var helt ok idag.. känns värt att komma dit när vi skriver arbeten i nästan alla ämnen.. usch.. just nu ogillar jag arbeten starkt.. brukar tycka att de är ok, men inte nu längre.. inte när de blir för många. Men jag ska försöka göra så många kick-ass arbeten som möjligt (mögligt haha). Jag och Asa har en plan på hur vi ska knäcka olle.. det kommer lätt att fungera.. skriva en väldigt känslosam inledning, en känslosam avslutning och ett lite hafsarbete :).. Olle är lätt en sån som läser inledning, avslutning och sen sätter betyget.. sopa!

Jag har suttit hela kvällen och skrattat åt Björn Gustafsson på youtube.. han är helt otrolig.. alla hans bitar från parlamentet är underbara! Alla borde se hans klipp och få sig ett gott skratt.. underbar kille!..

Sen var såklart lyckan gjord den här veckan när det var två avsnitt av bonde söker fru.. så idag åkte jag tillbaka till Lotta och Elin.. det var grymt idag igen, som alltid.. otroligt bra. Nästa vecka ska vi fira att vi har lov med pepparkakor och mjölk, och jag har lovat att baka en kladdkaka också.. blir nog skitmysigt :D..

Imorgon är det rep, sen ska jag nog hem och försöka skriva lite.. På kvällen är det dags för teater i skara. I skuggan av Broadway.. låter spännande :-).. Sen ska jag sooooooooooooooova!

Nu ska jag nog säga godnatt. är obehagligt trött.. Dröm sött allihopa..

"En dag försvinner jag ur dina ögon som en svår och jobbig grej"

"Hon var bara tacksam för att han ville ha henne"

Dagen har varit piss egentligen.. skolan är hemsk för vi har sjuuuuuuukt mycket att göra.. tack liksom för att jag har 5 inlämningar veckan efter lovet.. skoj lov jag kommer få. Fetingprov på tisdag, läxa i italienska till tis, inlämning i spanska på fredag.. baaaajs!!

Dagen blev dock bättre nu ikväll... Det var bonde söker fru.. och det var dags för bönderna att välja..spännande värre! Alla satt som på nålar, och jag vågade knappt titta när Susanne skulle välja. Men hon valde rätt!!! Per-Inge+Susanne=Sant :D.. underbart tycker jag!.. Anders och Isabell var också jättesöta, så det var toppen :)..
Jag blir fortfarande avundsjuk när jag ser de kära bönderna, men det är väl bara at bita ihop tills man hittar någon bra igen.

Det känns som att jag alltid sitter här och skriver när det är "Fråga Olle" på tv.. och nu är det så igen.. Olle är nog grymmaste personen som finns! "Vad ska vi prata om idag Olle?" "Pinsamt bakifrån sex och killen som INTE gillade att bli avsugen". haha :D.."Knulla är alltid bra.. nyttigt också". Jag trivs med det här programmet.. de är så öppna med allt.

Imorgon är det lucia som gäller. Jag tycker att det ska bli mysigt.. Har inte varit på ett äkta, duktigt, fint luciatåg på länge.. så det ska bli kul att gå dit imorgon.

Jag borde sluta skriva här nu, för jag ska skriva en recension på filmen Pans labyrint (el laberinto del fauno).. på spanska då.. klurigare än man kan tro.. usch!..har ingen riktig ork att skriva på spanska.. känner mig som skumgummi i huvudet.. ganska dumt.

Nu ska jag kolla klart på detta och sen sova.. skiter nog i spanskan idag.. försökte bara låtsas vara duktig. För trött helt enkelt.

Boken jag läser är ganska bra.. jag fastnar för vissa citat:
"Själv blev hon lite vackrare sen, när Berglund förälskat sig i henne. Men hon förstod sig inte på kärlek, hon var bara tacksam för att han ville ha henne."

Håll min hand när det blåser

Jahapp.. snart är ännu en dag till ända (jag måste sluta skriva mina mupputtryck.. jag blir ju konstig av det).. Idag har det varit en lång dag.. jag är riktigt trött, men har för dålig motivation för att gå och lägga mig. Jag borde egentligen göra massa grejor.. som att plugga röven av mig (eller ja, skriva 5 arbeten).. men jag orkar verkligen inte.. är verkligen inte motiverad att göra någonting..usch.. hur gör folk för att orka?

Var på stan med Amanda idag,... det var roligt.. sen träffade vi Asa också.. hon hade klippt sig.. och det blev jättefint!!.. i har nu planerat att gå och se "förtrollad".. om någon vill hänga på så är det bara att säga till..Den kommer nog vara grym!

Ikväll var vi och bakade pepparkakor hos Erik Y. det var ganska kul.. men att baka pepparkakor blir sjukt tråkigt efter ett tag.. "man tröttnar efter typ 3" sa Fabian.. då hade han gjort tre på hela kvällen :P.. synd att jag är så trött bara, och att det inte kom fler folk dit.. alltid roligare när man är flera.. Men pollypåsen med julsmak var spännande.. marsipan var skitgod!, men kanel var det värsta jag har smakat!. usch.. vidrigt!

Jag känner en känsla av saknad ibland... men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad jag saknar.. eller jo, det är klart att jag kan.. men jag tror inte bara att det ör det. Jag vill liksom ha något, veta något.. men jag vet inte vad.. usch..jag vill veta vad jag ska göra med mitt liv också.. men jag vill ändå inte planera.. jag vill lyckas i skolan, men helst inte plugga.. jag vill bli kär, men inte bli sårad.. Det är så svårt att hitta rätt vägar att gå.. allt kan påverka hur ens liv ser ut sen.

Jag gick och tänkte på det som mammas kompis Erik sa på alternativmässan.. Det är läskigt hur rätt han hade då.. han visste precis vad jag var rädd för, och nu har jag lyckats med det han sa till mig ändå.. det är nästan obehagligt när man tänker på det i efterhand. Han sa att jag hade mycket kärlek i mitt hjärta.. nästan lite för mycket.. att jag kunde skrämma folk om jag släppte ut det.. det gör jag nog.. förlåt om jag skrämmer er.. ska försöka tänka på det.. känns helt sjukt.. men det känns som det han sa var sant.. obehaglig upplevelse.

Nu ska jag nog sluta.. Bonde söker fru imorgon och på torsdag! Jackpot den här veckan :-D

"Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot"

"Är det möjligt att älska nån mer än sig själv?"

Kors vilken tråkig kväll. Idag var det julkonsert med musikskolan.. det var hemskt.. jag har aldrig haft så tråkigt på en konsert som på den ikväll..  Jag kände mig för gammal, och alla andra var jättesmå. Jag blev nästan illamående, och mitt leende kändes så falskt så det växte i munnen på mig.. hatar att känna så.. usch!..

Idag fick jag reda på att jag har 5 inlämningar som ska in veckan efter lovet.. jippie vad jag blir lycklig.. Härligt att lärarna faktiskt ger oss lov.. de jävlarna.. De tror att de är snälla som ger oss tid över lovet, men ALLA gör ju det.. så vi har skitmycket att göra!.. Attans!

Jag tänkte på det.. jag skriver om folk i min blogg.. om någon stör sig så säg till.. ni hamnar antagligen här för att ni betyder något för mig eller har något att göra med mitt liv.. Om någon stör sig.. så skicka en kommentar eller nått.

Idag lyssnade jag på Winnerbäck när jag åkte till skolan (ja idag åkte jag, för jag skulle träffa Asa på stationen och fixa en grej).. Lyssnade på "en svår och jobbig grej".. den har liksom aldrig tilltalat mig lika mycket som den gör nu... jag har alltid tyckt om den.. men nu hugger det till i mig under vissa textrader.. det är nästan läskigt hur väl han kan träffa med sina ord (eller tjejens ord eftersom det är sången från en tjej till honom).. Jag känner mig jätteträffad, och jag vet inte om jag gillar det eller inte.
Usch igår när jag skulle somna så kom den kvällen upp i mitt huvud.. jag skäms nästan för det nu.. men hur kunde jag veta?.. jag blir illamående av att tänka på det.. hur kunde jag vara så blåögd? Jag blir sur på mig själv när jag lyckades bli så "lurad" av mina förhoppningar. men vad skulle jag tro liksom?.. Jag kände mig som största slampan, som sen ändå inte fick en kram tillslut.. Det var ingen vidare kväll nu i efterhand.

Jag måste sluta skriva allt som jag tänker.. jag kommer ju skrämma bort folk tillslut. Men antagligen (förhoppningsvis) så fattar folk att jag har mina perioder när jag kan spy ur mig hur mycket skit som helst.. men för det mesta så är jag ganska glad utav mig.. är jag falsk eller en bra skådespelerska är kanske något att fundera på.. kanske väldigt schizofren?.. Som sagt så är det svårt att veta..

Vill avsluta med några textrader ur en underbar låt av  Björn Afzelius

"Tid att leva, dags att dö"


"Jag vandrar längs stenarna på kyrkogården
Jag sneglar och läser och räknar ut åren
Dom flesta blev gamla, så vitt jag kan se
Men där finns också andra jag själv överlevt

Hur var deras drömmar, hur blev deras öden?
Hur såg dom på livet, hur såg dom på döden?
Hur många blev falska med vilje och vett?
Och hur många gick under för det som var rätt?

Tid att leva, dags att dö
Dags att så sitt eget frö
Tiden läker inga sår
Gärningen skall alltid bestå

Man säjer att kärleken rår över livet
Och att mänskan är kärleken tar man för givet
Men, vännen, jag frågar dig ändå ikväll:
Är det möjligt att älska nån mer än sig själv? "



Allt man läser på Aftonbladet är sant.

Kräftan - Sex- och kärleksastro för December


horoskop_cancer

December blir en het och härlig månad för din del. Det handlar mer om lusta och erotik än om romantik. Du är uppmärksam på dina egna behov och det hjälper till att förbättra sexlivet, särskilt om du har en fast partner. Men december bjuder också på mysiga kvällar, varm gemenskap och en skön känsla av hopp. Själva julen blir också extra fin för dig i år, och lämnar dig med drömmar och nya idéer att satsa på under det kommande året. Ovanpå allt detta har du tur i kärlek större delen av tiden.

Bästa chansen: Vädur, Skorpion, Fisk.

Bästa stället: Hemma.

Bästa datumen: 23-24/12.



Jag säger nog ofta till detta!.. Bästa stället är hemma.. hur har de tänkt då?.. Incest?.. vem kommer hem till mig på jul liksom.. knäppt.. Känns inte direkt som att detta är direkt troligt.. men man kan kanske hoppas.. eller jag vet inte..

I min dröm inatt var jag sjukt bitchig... skulle kanske behöva vara sån i riktiga livet.. men det är jag nog inte. Tror att jag är mer bitch än jag är, iaf när det gäller saker som betyder något.. då har jag svårt att vara riktigt elak, även om det skulle behövas ibland.

När jag såg på OC förra veckan så var det så bra.. Seth skulle försöka spela svårflörtad för att Summer ska falla för honom.. Anna ska hjälpa honom.. men det går inte så bra:

Anna: Seth doesn't get the whole "hard-to-get" strategy.
Ryan: That's because he's not.

Det hade lika gärna kunnat vara jag..

I helgen tänkte jag att jag inte hade något planerat den här veckan.. men joo.. det har jag visst. Ikväll är det konsert, imorgon pepparkaksbak med rover, onsdag rep med musikgymnasiet, torsdag fika med Jonas?, fredag rep med musikgymnasiet och Amandas prjekt på kvällen..Bra saker alltihop.. Sen är jag nog ensam hemma i helgen.. någon som är sugen på att hitta på något?

Här har jag bra utsikt över skövde. Jävlar vad tråkigt det ser ut.. allt är bara grått och tråkigt.. riktigt deprimerande.. usch!.. Regnigt är det också.. gör inte direkt saken bättre.. usch!..



Bella doesn't get the whole "hard-to-get" strategy.
That's because she's not.


Känslan försvinner inte så lätt...

Hemma igen nu.. det har varit en jättemysig helg i Linköping.. och jag vill redan tillbaka dit.
Jag fick spendera tråkig tid på bussen i fredags.. lite segt, men jag hann läsa allt som vi har i psykologin och lyssna massor på musik. Björn Afzelius ord värmde mig. När jag kom fram blev jag hämtad av hela högen med folk. Jag, Becka, Batte, Daniel och Marina åkte till HG (herrgårn) och åt och drack gott. Batte fällde kommentaren:
"Jag kommer få varna dig för lite folk här ikväll, och om någon av dem stöter på dig så kommer jag vara tvungen att döda dem".. haha.. lite överbeskyddande kanske, men han är underba ändå. Alkoholen var billig, och Daniel blev lite packad.. haha.. skoj som vanligt. Sen åkte vi hem till ryd.. Där blev det rom och cola och singstar. Batte är hemsk att sjunga med. Han kan sjunga egentligen, men när man får bättre poäng än honom så sjunger han falskt så att man börjar garva.. och då vinner han den jäveln :P.. usch. Jag har inte skrattat så mycket på länge!

igår var det julkonsert med Lihkören och ett brassband. Det var första gången jag hörde en riktig manskör.. helt otroligt bra! Jag började rysa flera gånger.. och när de spelade Christmas Fantasy satt jag och fånlog hela tiden.. shit vad bra det var!..
Senare på kvällen var det dags för Winnerbäck.. jag kan knappt beskriva känslan.. han har ett sätt som verkligen berör mig. Hans låtar är helt underbara.. känner mig så träffad varje gång. Igår var det några låtar som berörde mig som inte har gjort det förut. Helt otroligt bra iaf. När han sjöng "du hade tid" så sjöng han "Tog du dem med storm ikväll? Jag kommer faktiskt inte ihåg, men mina fingrar säger att hemmaplan var ett segertåg". då började jag gråta.. känner mig nästan som en linköpingsbo redan, så jag är nog ämnad att hamna där.

Idag har vi julpysslat lite, och ätit middag hos Batte och Marina.. det var jättemysigt.. Så härligt att umgås med syskonen.. då försvinner allt annat.

Just nu är "Love Actually" på tv.. någon kläckte ur sig att det var en tjejfilm.. och jag kan kanske hålla med..men den är helt underbar!!.. Nu är det Sarah och Carl tror jag.. det är så fint, men jag vill döda henne för hennes jävla telefon. Han är nog en av de vackraste människorna som finns också. Det gör nästan ont att se på honom.. och den kroppen.. jösses!!!  Lite på gränsen till sliskig.. men ändå!!
Filmen är helt underbar iaf.. sitter och blir helt varm i hjärtat av den.. jag vill ha det som många i den.. iaf nått..

"Jag vägrar att tro att det ordnar sig en dag. Lik förbannat så väntar jag ändå."

"It leans on me. Like a rootless tree"

Nu är det kväll igen, och som vanligt så fastnar jag här.. jag blev lite inspirerad förut, så jag är bara tvungen att lägga upp ett kort.. har egentligen inte tagit några kort på den nya frisyren, men idag fick jag en snilleblixt.. ey, jag har ju faktiskt en webcamera.. Ibland kan jag imponera mig själv med min smarthet :P.. haha

image17image18

Jag var tvungen att minnas lite förut, så jag kollade lite i gamla skolkataloger (sanningen är att jag var tvungen att städa mitt rum för att det knappt gick att röra sig där inne, och då hittade jag en gammal skolkatalog under kläderna. Då var jag bara tvungen att hitta några andra) Vissa bilder fick mig att le, andra att skratta högt. Jag kände mig som 13 år igen, och jag minns när vi sprang runt på vasa.. jösses.. Jag säger bara jösses, vissa av killarna vi spanade på då är inte helt fel ;-)... Minns du Amanda?  Jag trivdes aldrig på högstadiet, men det hade sina ljusa stunder.

Det är nästan läskigt hur fort mitt humör kan ändras. Ibland vet jag inte vad som händer, det behöver inte ens påverkas av något, utan ibland blir jag bara ledsen helt utan anledning. Jag gillar det inte!
Tiden mellan bilderna är ungefär en kvart, men ändå känner jag mig så borta som jag ser ut på den andra bilden.. det är illa.

Jag borde packa sen också.. men det är inte så mycket jag behöver ha med mig direkt.. ska bli så skönt att komma bort.. det ska nästan t.o.m. bli skönt att sitta 4h på buss.. jag behöver nog komma bort.

Jag kommer nog börja gråta på Winnerbäck, det gör jag alltid. Jag gillar att gråta på något sätt.. känns som att något släpper, och det känns oftast bättre efteråt. Samtidigt är det så jävla jobbigt att gå runt och vara på gränsen att gräta, när man vet att man inte "får". Eller när man är så ledsen att man går sönder, och inte kan gråta.. det är bland det jävligaste som finns.

Jag måste sluta skriva, jag blir bara deppig.. illa Bella.. illa..

"We might kiss when we are alone
When nobody's watching
We might take it home
We might make out when nobody's there
It's not that we're scared
It's just that it's delicate"


Många år har gått...

Nu är det OC på tv.. minnen kommer tillbaka.. underbara tider när man satt som klistrad varje vecka. Seth är nog bland de snyggaste karaktärer som finns.. Han sägs vara nörden, men nej nej.. han är bäst!

Idag var inte Asa i skolan, det var tråkigt.. Vi var inte så seriösa idag ändå.. Provet gick ok, var ganska klurigt, och det är skrämmande, eftersom Rosina brukar göra lätta prov. Bajs!..
Snart är det jullov, det ska bli riktigt härligt.. jag längtar grymtmycket!.. efter det så är det bara ett halvår kvar, och det är bara att hålla ut!..

Mormor var här lite snabbt förut, hon skulle gå ut med hunden, men hunden är inte hemma (?).. så vi satt och pratade lite. Idag är det tydligen 9 år sen morfar dog. Jag har dåligt minne när det gäller daturm, så jag hade ingen aning om att det var idag. När hon sa det mindes jag allt tydligt. hans röst, alla gånger på ålderdomshemmet, begravningen. Jag hatar att jag inte hann lära känna honom ordentligt. Av allt jag har hört om honom så verkar han vara underbar.. Av det jag minns så var han det också. Ibland önskar jag att han var här, men det är han säkert också. Underbara morfar.. spelar du trumpet nu?

Jag vill ha filmkväll. Under en filt, med något varmt att dricka, någon bra film. Riktigt mysigt! Jag vill, jag vill, jag vill!

Jag ser inte direkt fram emot 4 h bussresa imorgon. Varför är tågbiljetterna till Linköping så dyra? och varför finns det inga sista-minuten. Sj är nog emot mig :-(

Skriver kanske mer sen.

"Does he drive you wild?  Or just mildly free?"

Let's get these teen hearts beating faster.

Bonde söker fru var underbart ikväll. Vi råkade nämna att om det blir en säsong till så kommer vi inte kunna se den ihop, för alla kommer försvinna åt olika håll.. riktigt trisst faktiskt.. jag vill inte ens tänka på det :(
Däremot så måste jag säga att jag nästan vill vara med i programmet. Jag blir väldigt avundsjuk.. de är så söta mot varandra hela tiden.. antagligen väldigt fake, men det verkar så äkta.. riktigt "kärlek" liksom.. Jag vill liksom att någon skriver "du är fin" med snäckor i sanden, säger att jag är vacker, håller mig i handen, stryker mig över armen, väcker mig med en kram på morgonen.. och känslan när man går och väntar på kyssen, som man vet kommer i sinom tid. Det låter så väldigt fjantigt, men det här är väl sånt som alla tjejer vill ha (killar också kanske).. Det är det man går och frömmer om.. Att bli sedd, att bli behövd.. Är det det som är viktigast?

Idag var vi iväg på hemligt uppdrag, jag och Asa.. en utflykt kan man kalla det med. Vi var tillbaka på samma ställe som vi besökte för nästan två månader sen (shit vad tiden går fort!). Det är ingen stor egentligen. men ändå känns det så.. kändes så för mig, och det kändes säker så för Asa också.. Härligt att vi ställer upp för varandra iaf! Det är klart att jag följde med dig!.. Våra "problem" har verkligen blivit vuxnare.

Nu har jag och Batte fått biljetter till Lihkörens konsert på lördag.. det kommer bli grymt.. fatta dagen!.. först umgås med syskonen, sen lihkören och sen Winnerbäck.. kommer bli helt underbart!.. jag längtar som en galning. Det ska bli så härligt att lämna skövde för en helg, och komma till det underbara Linköping!


Bilderna är:
1. Jag för länge sen på linköpins gator
2. Den typiska "varning för ras" skylten.. underbart!
3. Min underbara storebror
4. Min härliga syster och hennes sambo/pappan till hennes barn :-)

Nu är det "fråga Olle" på tv.. en sak är säkert. Sex är spännande, och sex är roligt.. så är det, och så kommer det nog alltid att vara.. nog sagt om det.

Jag borde verkligen plugga italienska, för jag har prov imorgon.. men jag är inte motiverad överhuvudtaget. Jag tror att jag skippar det och hoppas på min hjärna.. haha..

Någon mer än jag som vill se disneys "förtrollad" ?.. Älskar disney, och Patrick Dempsey är inte helt fel ;-)

"What a wonderful caricature of intimacy"

Lite för normal för att vara udda..

Jag är usel på rubriker.. kan aldrig få till något bra.. Jag kan bara kopiera låttexter eller låtsas vara speciell.. Det är illa.. dumma lilla mig!.. Jag får jobba på det där.

Igår snackade Jesper med mig.. jag hade bilden när jag och Asa kysser varandra som visningsbild.. han är för rolig Jesper..

J - Är du lesbisk Bella bolla?
B - Nepp.. bara kompishångel :P
J - aww :/     Girl on girl 4tw
B - Besviken?
J - Ja.. är du säker på att du inte är lite lesbisk?

Haha.. han får väl fortsätta hoppas :P Lesbiska är ju bland det hetaste som finns enligt många.

Asas pojke verkar vara så söt också.. han gillar inte den bilden på oss, för han är rädd att jag ska kyssa bättre än han.. det är nog det sötaste som någon har sagt på länge.. haha.. Du har hittat dig ett kap Asa.. håll fast vid honom!

Just nu sitter jag och skakar.. vet inte om det är för att jag är irriterad, fryser eller om jag är trött.. en fin blandning antagligen. Fy fan!!

Kändes bra ikväll. Jag älskar att fnissa.. det är mysigt och jag mår bra av det.. mer sånt tack!..

Bonde söker fru imorgon.. jag längtar som en galning.. jag älskar onsdagar!.. Imorgon är ganska soft också.. engelskan är nog ganska lugn.. sen ska jag och Asa på hemligt uppdrag.. Internationella relationer har vi eget arbete på och sen film på spanskan!.. nice dag helt enkelt!..

Nu ska jag sova strax.. ganska trött, och bitter!! Går nog över snart.. Jag står högre upp i trappan.

Flicka lilla, spring inte ifrån livet. Spring och möt det.

Lite utnyttjad, men nöjd ändå.

Jag har hittat mannen jag ska gifta mig med!.. Jag och Asa var inne lite snabbt på ett bageri idag.. Han i disken var jättetrevlig (!).. och vi fick varsin marsipantomte.. Jag var skitglad när vi gick därifrån.. haha.. jag kräver inte så mycket ibland :P

Två män 40+ - Flörtar du med tjejerna? Vi fick ju ingen marsipan!
Bagaren - Ja det är klart! Enda förmånen i det här jobbet.

Det här har varit en helt ok dag.. Psykologin var skoj.. Ronne kom in och verkade helkonstig.. var lite klädd som en mormon också.. skrämmande.. han måste vara en av de mest udda lärare vi har haft (iofs så kanske jag inte tänker på haschtomten Göran, Gardin-Ingrid och seeeeega Olle.. undra vilke stenar de bor under).. Det visade sig iaf att vi skulle testa vårt minne..för i slutet av lektionen skulle vi lämna uppgifter om hur Ronne var klädd, hur han betedde sig, läng, ålder osv.. Skitkul för alla hade noll koll :P.. haha..

Göran var en haschtomte som vanligt på naturkunskapen.. värre än vanligt idag.. men vi bara skrattade åt honom.. :D..

Känns bra att vi har lämnat in allt som vi låg efter med i Samlevnad och livstolkningskursen.. nu ska vi bara skriva arbetet om sexualundervisning. Vi fick välja mellan massa ämnen, men såklart så var vi tvugna att välja något som hade med sex att göra.. annars blir det ju tråkigt.. Vi kanske spårade ut lite, och John började prata om hur sex sprider cancer.. Sen satt han och sa "Cancerfitta" hela tiden :P.. mogen kille!

Asa - I mina drömmar får jag Bella att gråta
John - I mina drömmar får jag Bella..
Haha!

Sen var jag på stan med Asa lite.. köpte lite kläder.. det var skoj.. Känns skönt att jag faktiskt har lite pengar att bränna..

Jag har kommit på en sak som jag har gjort som är ganska elak.. men det kändes inte så då.. jag har kanske hunnit tänka över mitt liv lite under gymnasiet.. blivit en lite annan person.
Elias.. förlåt för att jag lät det rinna ut i sanden.. det var inte snällt, och det kommer det aldrig bli.. Jag var kanska inte lika hängiven som du var, och då verkade det inte som en stor grej. Förlåt. Alla gör vi misstag

Nu ska jag snart gå upp och laga någon mat... jag glömde bort det igår... och några gånger förra veckan.. mindre bra.. Jag har skitsvårt att somna hungrig, men när jag väl har gått och lagt mig så är jag för lat..

Avslutar med ett citat från boken jag läser nu.. minns inte namnet

"De började slå ihop sina minnen. Hans få och svåra och hennes ljusa. Han fick tröst av mildheten i henner bilder, hon fick verklighet och skugga av honom."

"Bella, jag har alltid trott att kärleken är möjlig."

Jag kan inte sova.. så nu sitter jag här igen. När jag gick och la mig för någon timme sen så hade jag den här låten i min hjärna:
"köp inga blommor, sänd ingen krans
för så dags så finns jag nån annanstans
vill du ge mej nåt så ge det till mej nu

sjung ingen lovsång, håll inga tal
låt bli att säja hur fin jag var
vill du säga nåt så säj det till mej nu

känn ingen ånger invid min grav
fäll inga tårar av samvetskval
om du ångrar nåt så visa mej det nu"


Det är "Liten blues vid gravens rand" med Björn Afzelius.. den är så jävla sann.. Bara så ni vet så ska jag inte dö.. men annars stämmer den. Om ni vill säga nått till mig, ge mig något eller om ni ångrar nått.. säg det nu.. imorgon kan det vara försent.. Vi vet aldrig vad som händer med våra liv.. så man ska inte vänta för länge med att lätta sitt hjärta. Jag låter så jävla seriös, men det är så här.. Vi vet faktiskt inte.

Det var kanske det jag behövde få ur mig för att kunna sova ordentligt. Jag vet inte säkert. Jag vet ingenting säkert. Önskar att jag kunde se klart.

Bella, jag är också rädd efter alla svek jag sett.
Bella, jag har också gamla sår.

Glorian var som en badring, jag kan ha den runt magen.



Jag tänkte lägga upp några bilder från festen för allas trevnad :P.. Det var en bra kväll helt enkelt.. Sugen på mer fest nu!.. Vad händer på nyår?

Idag var det ganska softa dag i skolan.. Trevligt att komma till skolan och det första Elin säger är "Hej sexBella".. vet inte riktigt var hon har fått det ifrån, men hon får väl hållas ett tag :)..Så mycket dumt gjorde jag inte i fredags.

Pratade massor med Asa idag igen.. är så glad för hennes skull. Du är verkligen värd allt bra!.. Hoppas att detta funkar riktigt bra. Jag blir nästan lite avundsjuk.. vill ha allt det där också.. Men det är så väldigt svårt att hitta.. dumt att det är så svårt att hitta, för alla mår ju bra av det.. antar jag iaf. men det är väl så?..

Hemska lärare jag har. Agelii kallade mig som vanligt för Rebecka idag (min syster heter det och Agelii hade henne för 9 år sen!).. sen kallade hon mig Ebba också.. vet liksom inte ens var hon har fått det ifrån.. konstiga människa.. det har gått ett halvår.. vi är max 15 pers i gruppen, hur svårt kan det vara?..

Jag mådde helt illa idag.. Jag vet inte varför. Hemskt var det iaf.. usch.. hatar att må dåligt.. Ibland mår jag illa när jag tänker på sånt som har hänt.. det är inget vidare kul heller. Hatar att man inte kan veta vad som händer i framtiden.. Jag vill ju hoppas egentligen.. men det känns ganska hopplöst om jag ska vara ärlig.. vågar inte lita på att det är "värt att hoppas på"..Visade sig ju vara fel förra gången, så jag vill inte fastna där igen. Om det är på riktigt.. då vill jag.. om det inte är det så vill jag inte bli sårad igen..

Kyss henne. Ha det inte som riktlinje. Ha det som regel.


All I want for Christmas...

Jag har lite panik.. har så mycket som jag borde ta tag i och göra, som jag inte vill.. så mycket jag vill göra men inte kan.. Vill bara bort, men ändå stanna kvar.. förvirrande är väl ett passande ord.

Jag vet liksom inte riktigt vad jag ska göra.. Går hela livet ut på att man ska göra sånt man måste göra?, och inte sånt man vill.. Då är det liksom bara dumt isåfall.. Ibland önskar jag att man inte hade några förväntningar på sig alls. På sånt man ska klara av och hinna med.. Man skulle heller inte behöva ta hänsyn till mycket, utan faktiskt få göra det man vill.. men det funkar ju inte så..

Äh nu är jag bara dum och skriver strunt..

I held his hand too tight
Too hard to make it right
So I could sleep at night

Första advent

Idag är det söndag..och första advent.. Jag har knappt märkt det, men så är det iaf.  Jag vill egentligen ha lite julkänsla, men det har jag inte. Jag brukar tycka att det är jättemysigt när alla adventsljusstakar och stjärnor kommer upp i fönstren, men inte i år. Kanske kommer senare, får hoppas på det.

Idag sov jag länge också... tror att jag behövde sova ut den här helgen.. kändes riktigt skönt. Jag har sovit dåligt sen förra veckan.. har inte hunnit sova ut sen dess heller, så det var riktigt skönt att sova i helgen.. Allt känns bättre nu än för en vecka sen, men det känns fortfarande väldigt tråkigt.. Så fort jag tänker på det så känns det tomt.. Varför lyckas jag alltid göra såhär?.. Fattar inte hur jag kan gå på det varje gång.. fan..

Förut satt jag och slökollade på tv.. eftersom jag inte hade något vettigt för mig så fastnade jag framför "102 dalmatiner".. barnfilmer är nog de bästa. Vad underbart livet skulle vara om det var som på film. Att alla var antingen goda eller onda, och det syns på en vad man är.. då skulle mycket vara lättare. Det är ju tyvärr inte så på riktigt.. Det är knappast troligt att man får som man vill och det håller sig så.. som det gör i filmen..
Finns det lyckliga slut i det riktiga livet?

Fan vad bitter jag verkar.. och det är jag kanske också, men det är väl alla ibland.. det tror jag iaf.. det finns inte en enda jävel därute som är glad hela tiden. Jag tror inte heller att det finns någon som kan behålla sin roll hela tiden heller. Ingen människa får vara sårbar eller nere, så vi har våra roller.. men någon gån spricker det för alla. så är det bara.. då gäller det att välja vilka man vill visa sig för. Det kan vara ett viktigt val..

Vet inte om bloggen är bra för mig egentligen. Jag skriver bara massa konstiga saker, som jag antagligen måste få ur mig egentligen, men det kanske inte är bra att skriva allt här. Folket som läser kanske får en helt sjuk bild av mig.. jag är ju inte sån här hela tiden... äh skit samma. Det finns större problem.

"I like where you sleep, when you sleep next to me"

Drömmer mig bort...

You go get your geek! Maybe one day I'll find mine.

Man får väl hoppas...

Trött, sliten men glad..

Nu sitter jag här igen.. Jag har tyvärr fastnat lite för "alla som inte dansar".. haha.. den är usel egentligen, men efter igår kan jag knappt stå till när jag här den :p.. haha.. Den spelades en hel del igår.

Jag hade kul igår, det måste jag säga.. riktigt roligt.. tack för en grym fest!

Idag har jag verkligen bara tagit det lugnt, jätteskönt om jag ska vara ärlig. Asa och Ida kom vid halv 6 tror jag.. så vi åt marängswiss, såg på Yrrol och snackade lite. Det var härligt..

Jag ska nog gå och sova snart, om jag orkar.. är sjukt seg, men inte riktigt trött.. så jag får se hur det blir. Lite tråkigt att sova själv tycker jag.. är nog en social människa, för det känns jättetomt när ingen är hemma..

Orkar inte riktigt skriva mer nu.. har inget vettigt att skriva.. Kanske har något vettigt att få ur mig imorgon.. får se..


"Jag vill gärna prata sönder alla torra gråa nätter"

Klassfest

Japps.. igår var det klassfest (+ massa annat folk) som gällde. Vi hade hyrt en lokal i ryd, och det var skitkul!.. massa roligt folk och mycket att dricka. Kanske lite för mycket för mig, men det är sånt man får stå ut med.. Åka buss full är verkligen ingen höjdare..
Jag vill bara be om ursäkt till de som jag skickade sms till igår. Det är tur att mina skickade inte sparas på telefonen. Om jag skrev något dumt så menade jag det säkert inte. Hoppas att jag inte störde någon för mycket.

Jag vill nog inte se bilderna från igår :p.. jag såg bara en som Elin hade tagit när vi låg i soffan allihopa... haha den ser skitporrig ut, speciellt Julles hand :P.. haha.. det var nog (förhoppningsvis) inte så illa som det såg ut...Kul var det iaf!

"Jag mår lite illa av det där, pussa mig på kinden så går det kanske över... Nej det funkade inte.. testa igen"

Ikväll skulle vi som sagt ha vattenpipekväll, men så klart så hade pinkys slut på tobaken, så det blir inte av.. det blir nog filmkväll istället.. ganska härligt det också. Jag är inte så satans pigg idag om jag ska vara ärlig.. Det är dumt att dricka ibland, synd bara att det är så kul..

Idag har jag segat totallt... seg är nog bara förnamnet. allt går i slow motion. Jag vet inte riktigt hur jag kom hem igår.. eller jo, jag tog bussen.. men hur jag lyckades. Det var en bravur. När jag gick och la mig var jag halv ihjälfrusen.. svinkallt var det.. Det var skit att jag missade bussen i stan så att jag fick sitta där en timme extra.. kallt och jävligt!

Nu måste jag nog gå upp och äta något.. om vi har någon vettig mat hemma.. får hoppas på det.

Sen ska jag lyfta hennes händer, och säga: "du ska va rädd om dig själv nu"

RSS 2.0