Seriöst


Seriöst.. Colin Firth.. Jag säger bara mums.. det är inte många som blir bättre med åren... men han.. jösses! Jag vill bara äta upp honom. Igår såg jag Mamma Mia, och idag Hope Springs.. Mums!!!

Jag vet inte om detta bara gäller mig, men kolla hans ögon liksom.

Mamma Mia vad dum jag är

Jag känner mig hemsk.. Han bjöd på bion, och det var som värsta daten.. Men jag känner liksom ingenting för honom.. jag önskar att jag bara kunde utnyttja honom lite för att boosta mitt självförtroende, men jag är för snäll för det.. Jag kan inte utnyttja någon, det känns bara illa.. jag kan inte låtsas heller.. för då kommer det bara att bli värre.. Kan känslor bara komma som poff? Det vore ju bra, men jag har börjat tappa hoppet på det.. Shit.. han är en toppenkille, men det finns inget där.. Fan.. Är jag förstörd när det gäller killar? Varför ödslar snälla killar tid på mig? När jag bara verkar vilja ha dumt folk.. Jag är knäpp och konstig.. Det kan jag inte förneka.. Helvete också!!

Filmen var iaf toppen.. Alla måste se Mamma Mia!.. en riktig gladfilm!

Förlåt för allt babbel.. ni behöver inte läsa..

"Så jag sluter mina ögon och låtsas, att jag redan glömt hur vacker han är"

A day in a life

Jag jobbar och står i.. nu är helgen över iaf, och det känns ganska härligt. Det har varit en otroligt lugn helg på jobbet, de gamla har inte orkat göra något... men det blir ganska långtråkigt utan något att syssla med, så dagarna har blivit långa och varma. Imorgon jobbar jag 7-16 och sen är jag ledig på tisdag.. det ska bli riktigt skönt. Att jag inte börjar förrän 15:30 på onsdag är också ett plus.. nästan TVÅ DYGN ledigt! Woooow

När började jag dejta? Visst några fikor här och där, men imorgon är det the real deal. Fika, bio och antagligen skjuts hem på kvällen.. Det blir nästan som på film.. Jag känner mig otroligt mogen måste jag säga.. men det blir nog kul.. Undra vad jag ska ha på mig bara.. Det får jag bestämma imorgon. Ska bli kul att träffa E igen.

Jonas är helt borta nu... det känns helt sjukt att under några månader i våras hördes vi nästan varje dag, och sågs ofta. Nu hörs vi nästan aldrig, och jag har inte träffat honom på jättelänge. Skit samma.. hans jävla förlust.. Jag fattar inte vissa människor.. Ibland är det så jävla viktigt att vara kompisar, och sen försöker de inte ens hålla kontakten (detta gäller inte bara Jonas).. Sluta fejka! Om man vill umgås håller man kontakten.. annars inte..

Nu ska detta vårdbiträde snart sova.. att gå upp 5:45 tar på mina krafter.. det gör värmen också!

"Dreaming of screaming"

Vaaaaaaaaaaarmt

Någon mer än jag som hatar värmen? Speciellt när man jobbar!!!

Kvällen, natten och dagen hos Asa var toppen! Jag saknar henne massor!

Jag är trött, och jag börjar kl 7 imorgon.. så puss hej

"Silver is good enough for me"

"Du är min lilla flicka"


trött.. jobb, jobb, jobb.. Men pensionärerna älskar mig.. det känns faktiskt toppen.. jag vill inte jobba med detta hela mitt liv, men mysigt är det iaf ibland!

Imorgon åker jag till Asa... känns som att det var år sen vi sågs! men det är mindre än två veckor sen.. för länge iaf.. Ska bli skönt att ses och bara prata igenom allt som har hänt..

E verkar fortfarande vara hur bra som helst... Han ska alltid ha sista ordet, och det känns toppen.. men ändå drömmer jag bara om den andra.. han verkar inte vilja fösvinna ur mitt huvud.. och det vill nog inte jag heller.. innerst inne hoppas jag fortfarande.. trots att jag inte borde.. Det är jobbigt att vilja ha någon som helt klart är kär i någon annan.. jag kommer aldrig att kunna toppa henne...

A part of me is missing... and that part is with you.. far, far away.

Kom och åk tåg!

Inatt sov jag 5 timmar.. kändes toppen att gå upp imorse måste jag säga!...

Kan inte folk komma och överraska mig!.. jag har så tråkigt på dagarna efter jobbet.. det var toppen i söndags när Asa stod utanför jobbet när jag slutade och väntade på mig.. Jag behöver vara social!!.. Så snälla.. kom och överraska mig.. fast helst så vill jag duscha innan någon kommer hit... men om alla bara vet att jag ser piss ut så är det lugnt :P..
För att alla ska veta så jobbar jag 7-16 imorgon.. och sen 7-14 på fredag, men då ska jag med tåget till kusten kl 14:32.. men om någon vill åka tåg med mig så är det bara att hoppa på :P.. ofta att någon vill.. men det vore kul.

Fick veta att Becka och Emilia kommer att vara på kusten i helgen.. vad mysigt.. nu får jag äntligen lite tid med båda två. Sen ska vi ta mormors bil hem på söndag.. det bli nog toppen! Becka kommer lätt att förhöra mig på vägen hem :P.. Brukar bli så..

Nu ska jag kolla på lite Grey's anatomy och sen äta lite mat..

"Alla bara spelar ett spel, den som följer regler gör fel"

Bella är ensam...

Det var verkligen underbart att Asa var hemm igår och idag.. Jag är så dålig på att vara ensam så det nästan skriker om det. Kul att jag har 4 veckor av ensamhet framför mig.. usch... jag tycker att det är tråkigt och läskigt.. jag tror alltid att det är någon i huset.. usch!!

Imorgon är jag ledig igen.. och sen jobbar jag ons-fre.. i helgen ska jag åka till kusten.... min längsta ledighet inträffar i helgen.. Jag slutar kl 14 på fredag och börjar 15:30 på måndagen.. hej semester!!

Igår ställde jag mig i bostadskö i stångåstaden,.. det kändes riktigt bra.. ett steg närmare mitt riktiga liv... Jag och Asa började också kolla på sista minuten-resor.. men det är lite tidigt än.. eftersom vi ska åka i början av september..

Jag är helt korkad.. varför är jag påväg tillbaka dit? Jag måste ta mig loss.. men jag vill inte. jag vill inget hellre än att ha honom här... dumt!.. Det är svårt att kriga med sig själv..

Nu ska jag leta lite jobb till hösten.. och sen ska jag sova igen..

När jag drar dig närmare försvinner du ifrån mig.

Dagens soundtrack - Kom ihåg mig (Lars Winnerbäck)

"När du står ensam kvar på tå
och ytan inte går o nå
När du träffat botten
Kom ihåg mig då


När du tagit första bästa tåg
och gör vad som helst för en dialog
När du står sist i kön
Kom ihåg mig då

När vintern gömmer dina spår
så att du inte hittar hem
När du är vilsen i en vinternatt igen

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Här finns du kvar

O när du står på toppen och tittar ner
och det är ljust vart än du ser
När du har vunnit
Kom ihåg mig då


När du får spring i dina ben
och jordens dragningskraft är klen
När du är i luften
Kom ihåg mig då


När våren öppnar sina dörrar
och du tar den långa vägen hem
Och sitter på ute serveringen där vi satt igen

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Finns du kvar

När varje dag känns likadan
och när det skymmer över stan
och när du drömmer
Kom ihåg mig då


När du har varit i alla vrår
och testat allt som går och
när du tröttnat
Kom ihåg mig då


När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar

Så finns du kvar
Finns du kvar
Så finns du kvar
Här finns du kvar
Finns du kvar
Finns du kvar"

Torsdag

Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt alls. Eller ja, övningskört lite och ätit pizza med min käre far..

Igår var bra.. det känns toppen att kunna sitta och prata med någon i 4 timmar, och det känns som att tiden bara flyger iväg.. men Det saknas.. känslan i magen finns inte.. det är helt sjukt.. Den här människan: 1. Hör av sig. 2. Vill inte bara knulla. 3. Verkar lyssna på vad jag säger och är intresserad... Det mesta är en ganska stor omställning.. tiill det bättre.. men ändå vill jag tillbaka till det som var. Jag är helt enkelt sjuk i huvudet!... Jag vill känna något, men det är inget jag kan tvinga fram.. förhoppningsvis kommer det.

Imorgon är det winnerbäck i Göteborg som gäller! Helt underbart! Jag längtar som en tok.

"If it's a broken part, replace it. If it's a broken arm, then brace it. If it's a broken heart, then face it"

Jag är dum...

Gårdagen var helt sjuk.. Så mycket har jag inte gråtit på länge.. allt bara kom ut, och jag tror att det behövdes... allt bara kom över mig, och det känns verkligen att det har varit för mycket som har pågått de senaste veckorna.. jag klarar det inte!

När jag inte kunde somna, trots att jag grät av trötthet blev det bara värre. Jag kände mig som 11 år igen, när jag hade mina sömnproblem.. det var hemskt.. jag hatade de åren!

Nu ska jag gå och lägga mig.. märk att kl inte ens är 20:30.. så trött är jag..

Imorgon gäller kvällsfika med E på norma jean.. mys..

När jag är ensam saknar jag dig som värst

Jag i ett nötskal.

Jag tror att jag är den mest uppmärksamhetskrävande människan på denna jord..

Se mig!
Hör mig!
Älska mig!

...

vad ska man säga.. kill me now?

E har varit perfekt,.. för bra.

Arrividerci

Jaja..

Asa tycker att jag skriver för lite här.-.. skräll :P.. tydligen skriver jag lika ofta som Pamela hör av sig.. alltså ganska sällan.

Igår var jag så trött at jag höll på att somna precis överallt! På jobbet, på toa, på stan och på bussen... Det känns skönt att vara ledig i helgen nu. Det ska firas ikväll.. det kan nog bli kul, men antagligen inte alls som det kunde bli.. Just detta kan jag inte riktigt hantera.. alltså kommer jag att stänga av och spela mitt spel som vanligt.. Fan.. varför fejkar alla?

Dags att gå och duscha och hitta något att ha på sig..

"as I'm all by myselft tonight, not again, not again."

En vanlig torsdag

Nu sitter jag här.. Farmor är på besök, och jag har ingen mer ork för gamlingar, så just nu gömmer jag mig i källaren. Jag ska nog snart gå och sova.. ska upp om några timmar bara...

Ikväll var konstig.. "du är bra".. var kom det ifrån liksom? Nu fattar jag nada igen.. men skit samma.. jag vill egentligen inte längre.. eller. jag försöker intala mig själv att jag inte vill det iaf.. fast det är så svårt. Hjärtat säger en helt annan sak.. Fan.. släpp taget om mig nogon gång..

Ska träffa E nästa vecka igen. Jag får hoppas på detta nu. Det vore nog bra för mig. Jag är helt sjuk.. han verkar vara en toppenkille, men jag är helt inställd på att han är tråkig/att jag inte förtjänar honom.. helt sjukt... Kommer jag förtjäna en bra kille någon gång?.. Det känns faktiskt inte så.. jag är knäpp ikväll..

Får se vad om händer i helgen.. beroende på hur det blir så kanske det är fest i helgen. Om det blir som andra gånger så är jag inte sugen alls.. kan inte vara själv i ett sånt läge. I värsta fall blir det myskväll hemma och sen hundvakt på söndagen.. eller ja, det är jag ändå... skit samma.. jag babblar.. Jag har blivit mer negativ den senaste tiden.. hjälp mig!

Dags att nanna kudden nu.

"You're not blaming me for anything well that's great
But I don't break that easy."

Dåligt Bella... dåligt!

Jag vet att jag är urusel på att skriva, och jag saknar det själv. Men just nu har jag ingen som helst inspiration. Jag jobbar mycket, så jag är helt död när jag kommer hem. Om jag inte jobbar så försöker jag träffa mina vänner av kött och blod istället för att sitta här.

I mitt liv händer inte mycket iaf.. jag jobbar som sagt.. idag var den skrikande tanten tyst, så jobbet var riktigt behagligt.. jag är ändå ganska lycklig att jag är ledig imorgon :)
En gubbe är underbar där.. så fort jag har tid över så sitter jag med honom.. helt underbar vekligen! Han säger så mycket intressant och roligt. Ett helt liv att berätta om..

Imorgon kan bli bra... men jag vet inte.. vågar jag hoppas igen? Jag känner mig själv lite för bra för att riktigt tro på det.. jag kommer hitta nått fel, och sen blir allt förstört.. Är jag för bunden till J?.. E lär vara bättre för mig.. men kommer jag kunna släppa loss? Det är fasen inte lätt.. tur att jag inte hinner/orkar fundera så mycket nu för tiden.

Dags att sova..

" Oh kiss me with your eyelashes tonight
Or Eskimo your nose real close to mine"

RSS 2.0